Header Ads

1st Giveaway Yang Saya Join ~ Apa Cerita Sebenarnya??


Advertisement
Assalamualaikum & Salam sejahtera,

Sekarang saya dlm mood blogwalking dan ziarah rakan2 blogger di seluruh malaya. Tengah isi masa senggang dengan jalan2 cari maklumat dan tambahkan rakan taulan. Jadi ada masa sikit ni saya teringin joint 'giveaway saya punya' oleh blog simplebutnothing. Hadiahnya taklah dia bagi tau tapi dia kata rahsia. Cubalah nasib kut2 ada sebijik telefon nokia...

Maka dengan rela hatinya saya pun follow blog dan harap2 cik tuan punya blog akan jd kawan baik saya lepas ni. Hehe...


Kalau sesiapa yang belum tahu, tu lah (gambar atas) gambar giveaway dia. Cute kan? Cubalah korang yang sudi pergi kat blog ini.

Dan untuk akhiran nya saya suka nyatakan bahawa saya suka berblog kerana.....
"Saya suka berkongsi sebab sharing is caring, whatever lah pasal apa saya akan cerita, tulis dan publishkan kat semua. Saya menulis dengan ikhlas dan saya harap orang yang membaca entri saya pun akan tersenyum ikhlas kerana mendapat maklumat berguna."

Yang penting, Smile!

##aynora nur: Pilihlah saya sebagai pemenangnya, boleh gitu?




Terima kasih kerana membaca Dunia Kita di sini. Sila Klik 'LIKE' Jika Suka Dan Sila Beri Pandangan ye, Lots of Love...AA

2 comments:

  1. Thanks sebab sudi joint, saya dah take note, dan follow blog akk.. oh ye, sya ada tambah kat syarat ke 5, sebab akk 1st joint, sy akan abaikan syarat ke 5..

    ReplyDelete
  2. @widaunieIya ke ada syarat ke 5? Baiknyer awak bg chance kat akak,gud luck, k

    ReplyDelete

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.

Powered by Blogger.