1st Giveaway Yang Saya Join ~ Apa Cerita Sebenarnya??

aynora nur | 06 December, 2011,2:54 PM |
Advertisement
Assalamualaikum & Salam sejahtera,

Sekarang saya dlm mood blogwalking dan ziarah rakan2 blogger di seluruh malaya. Tengah isi masa senggang dengan jalan2 cari maklumat dan tambahkan rakan taulan. Jadi ada masa sikit ni saya teringin joint 'giveaway saya punya' oleh blog simplebutnothing. Hadiahnya taklah dia bagi tau tapi dia kata rahsia. Cubalah nasib kut2 ada sebijik telefon nokia...

Maka dengan rela hatinya saya pun follow blog dan harap2 cik tuan punya blog akan jd kawan baik saya lepas ni. Hehe...


Kalau sesiapa yang belum tahu, tu lah (gambar atas) gambar giveaway dia. Cute kan? Cubalah korang yang sudi pergi kat blog ini.

Dan untuk akhiran nya saya suka nyatakan bahawa saya suka berblog kerana.....
"Saya suka berkongsi sebab sharing is caring, whatever lah pasal apa saya akan cerita, tulis dan publishkan kat semua. Saya menulis dengan ikhlas dan saya harap orang yang membaca entri saya pun akan tersenyum ikhlas kerana mendapat maklumat berguna."

Yang penting, Smile!

##aynora nur: Pilihlah saya sebagai pemenangnya, boleh gitu?




Terima kasih kerana membaca Dunia Kita di sini. Sila Klik 'LIKE' Jika Suka Dan Sila Beri Pandangan ye, Lots of Love...AA

Tag : Segmen
Aynora Nur adalah seorang penulis blog separuh masa, terlibat dalam bidang hartanah dan perkhidmatan – di Johor, Malaysia. Lulusan MBA. Aktif berblog sejak tahun 2010. Hubungi saya untuk Promosi produk dan servis • Entry kekal di blog • • Pakej mengikut bajet • Daily PV : 35,000 - 45,000 • Monthly PV : 1.1juta - 1.5juta. Info lanjut di about me ...
 
loading...
2 Komen untuk "1st Giveaway Yang Saya Join ~ Apa Cerita Sebenarnya??"

Thanks sebab sudi joint, saya dah take note, dan follow blog akk.. oh ye, sya ada tambah kat syarat ke 5, sebab akk 1st joint, sy akan abaikan syarat ke 5..

@widaunieIya ke ada syarat ke 5? Baiknyer awak bg chance kat akak,gud luck, k

DISCLAIMER: All content provided on this "Aynorablogs.Com – Inspirasi Wanita" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Aynorablogs.Com – Inspirasi Wanita will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.

Kisah 25 Filsuf Barat (MATLUTHFI)!! Harga cuma RM22.50 (Asal RM25.00)!

Buat Duit Blog
Back To Top