Budak-budak Sekarang, Susah Kita Nak Bezakan...

loading...
Assalamualaikum,

Baru sekejap tadi office saya didatangi oleh sekumpulan pelajar dari universiti berdekatan (nama U dirahsiakan). Kita orang memang jadi tumpuan para student nak buat research, interview dsb. Almaklum nama syarikat yang well known...hehe, tapi saya merapu bukan pasal company saya, bukan fasal office yang enak dan seronok dan bukan sesekali nak cerita betapa komitednya kita orang pada kerja! Tak caya ke?

Tapi, nak story pasal bebudak sekarang tak kira siapa lebih2 lagi yang dah masuk U. Dia orang memang pandai dan bijaksana. Pun banyak yang comel lote dan handsum2 belaka. Yang tak syoknya, bila dah masuk office orang, tak ready nak tanya apa. Soalan apa. Tajuk research. Gelabah sana. Tertoleh sini. Whazz up ni! you all ingat naik darah tak nak attend orang macam ni. Ello...awak semua student U tau, bukan perayau jalanan. Be ready next time, if not we will not attending to your questionaire...

##aynora nur : Sabar bersabar berkali2...     


Terima kasih kerana membaca Dunia Kita di sini. Sila Klik 'LIKE' Jika Suka Dan Sila Beri Pandangan ye, Lots of Love...AA

No comments

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.

Powered by Blogger.