Budak-budak Sekarang, Susah Kita Nak Bezakan...

aynora nur | 01 December, 2011,4:24 PM |
Advertisement
Assalamualaikum,

Baru sekejap tadi office saya didatangi oleh sekumpulan pelajar dari universiti berdekatan (nama U dirahsiakan). Kita orang memang jadi tumpuan para student nak buat research, interview dsb. Almaklum nama syarikat yang well known...hehe, tapi saya merapu bukan pasal company saya, bukan fasal office yang enak dan seronok dan bukan sesekali nak cerita betapa komitednya kita orang pada kerja! Tak caya ke?

Tapi, nak story pasal bebudak sekarang tak kira siapa lebih2 lagi yang dah masuk U. Dia orang memang pandai dan bijaksana. Pun banyak yang comel lote dan handsum2 belaka. Yang tak syoknya, bila dah masuk office orang, tak ready nak tanya apa. Soalan apa. Tajuk research. Gelabah sana. Tertoleh sini. Whazz up ni! you all ingat naik darah tak nak attend orang macam ni. Ello...awak semua student U tau, bukan perayau jalanan. Be ready next time, if not we will not attending to your questionaire...

##aynora nur : Sabar bersabar berkali2...     


Terima kasih kerana membaca Dunia Kita di sini. Sila Klik 'LIKE' Jika Suka Dan Sila Beri Pandangan ye, Lots of Love...AA

Tag : Tips Kerjaya
Aynora Nur adalah seorang penulis blog separuh masa, terlibat dalam bidang hartanah dan perkhidmatan – di Johor, Malaysia. Lulusan MBA. Aktif berblog sejak tahun 2010. Hubungi saya untuk Promosi produk dan servis • Entry kekal di blog • • Pakej mengikut bajet • Daily PV : 35,000 - 45,000 • Monthly PV : 1.1juta - 1.5juta. Info lanjut di about me ...
 
loading...
0 Komen untuk "Budak-budak Sekarang, Susah Kita Nak Bezakan..."
DISCLAIMER: All content provided on this "Aynorablogs.Com – Inspirasi Wanita" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Aynorablogs.Com – Inspirasi Wanita will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.

Kisah 25 Filsuf Barat (MATLUTHFI)!! Harga cuma RM22.50 (Asal RM25.00)!

Buat Duit Blog
Back To Top