Cabaran : Melupakan Nescafe dan Memulakan Hari Baru Dengan MILO

aynora nur | 03 December, 2011,8:11 AM |
Advertisement
Assalamualaikum,

Tak tahu nak pilih mana, Nescafe @ Milo. Kalau dulu2 saya memang ketagih Nescafe, satu hari tak cukup secawan. Bercawan2 saya teguk. Tapi sejak seseorang introduce saya pada Milo, saya dah mula beralih arah. Semenjak raya hari tu, saya dah kurangkan pengambilan Nescafe. Dari cawan demi cawan, la ni tinggal satu cawan sehari! Hmm, berjaya juga saya dengan cabaran tersebut.


Hari tanpa Nescafe? Dulu rasa hari2 yang saya lalui amat tak bersemangat, dapat hidu baunya cukuplah. Tetapi sejak saya terbaca satu artikel mengenai sukatan pengambilan Nescafe, saya terus mengubahnya. Melupakan Nescafe? Tak mungkin kut. Nescafe dah jadi minuman pagi saya sepanjang berabad dah kerja ni.


Dan, welcome to Mr Milo yang menceriakan dan menyihatkan tubuh badan saya sejak kebelakangan ini. Masalah berat badan dapat saya atasi dan sudah tentu bersama-sama dengan Mr Milo saya dapat menikmatinya dengan orang2 yang tersayang.

##aynora nur: Saya tak benci Nescafe, cuma kurangkan sukatan pengambilan dalam menu harian.  




Terima kasih kerana membaca Dunia Kita di sini. Sila Klik 'LIKE' Jika Suka Dan Sila Beri Pandangan ye, Lots of Love...AA

Tag : Tips Sihat
Aynora Nur adalah seorang penulis blog separuh masa, terlibat dalam bidang hartanah dan perkhidmatan – di Johor, Malaysia. Lulusan MBA. Aktif berblog sejak tahun 2010. Hubungi saya untuk Promosi produk dan servis • Entry kekal di blog • • Pakej mengikut bajet • Daily PV : 35,000 - 45,000 • Monthly PV : 1.1juta - 1.5juta. Info lanjut di about me ...
 
loading...
2 Komen untuk "Cabaran : Melupakan Nescafe dan Memulakan Hari Baru Dengan MILO"

sebenarnya mmg x elok minum air 3 in 1 ni kan..terlalu byk kandungan gula..milo ok..milo o pun dah ckup..takyak campur gula or susu

dah lama saya stop ambil 3 in 1 punya benda, yg manual lg bagus dan sihat

DISCLAIMER: All content provided on this "Aynorablogs.Com – Inspirasi Wanita" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Aynorablogs.Com – Inspirasi Wanita will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.

Kisah 25 Filsuf Barat (MATLUTHFI)!! Harga cuma RM22.50 (Asal RM25.00)!

Buat Duit Blog
Back To Top