Mak Dara Fabulous Giveaway ...Aku Dah Datang!

aynora nur | 07 December, 2011,2:08 PM |
Advertisement
Assalamualaikum,

Seterusnya penggunaan bahasa diri 'aku' sedang digunakan.

Alkisah aku terbaca pasal Bicara Mak Dara yang mahu memberikan Mak Dara Fabulous Giveaway kepada blogger macam aku pada satu hari yang indah tapi hujan turun dengan lebat tak henti-henti menyebabkan semangat aku untuk berjogging pun terbantut. Dengan kasut tumit tinggi, skirt jeans labuh dan blous merah menyala yang aku beli dari JJ, aku capai laptop dan duduk dengan bersimpuh di atas kusyen yang famili aku beli dari Bali. Maka aku intai2 banner di bawah dan nampak Mak Dara tersenyum tersengih seolah memanggil namaku. Pelan pelan mataku mula tertutup...... 





Aku yang bukan dara tapi perangai mengalahkan dara sunti pun berangan-angan macam ada dalam filem Hindustan lebih-lebih lagi hujan turun mencurah-curah. Dalam filem itu aku bayangkan aku naik Harley Davidson dalam hujan lebat dengan memakai skirt dan kasut tumit tinggi.

Jadilah angan anganku itu tinggal angan-angan bila aku sedar, rupanya aku hanyalah bermimpi jadi ....

???
??
?


"MISS HARLEY DAVIDSON...."

Dengan muka tak malu aku sambung update laptop dan masuk GA Mak Dara. Aku namakan impianku itu sebagai MISS HARLEY DAVIDSON...

Smile!!





Terima kasih kerana membaca Dunia Kita di sini. Sila Klik 'LIKE' Jika Suka Dan Sila Beri Pandangan ye, Lots of Love...AA

Tag : Segmen
Aynora Nur adalah seorang penulis blog separuh masa, terlibat dalam bidang hartanah dan perkhidmatan – di Johor, Malaysia. Lulusan MBA. Aktif berblog sejak tahun 2010. Hubungi saya untuk Promosi produk dan servis • Entry kekal di blog • • Pakej mengikut bajet • Daily PV : 35,000 - 45,000 • Monthly PV : 1.1juta - 1.5juta. Info lanjut di about me ...
 
loading...
2 Komen untuk "Mak Dara Fabulous Giveaway ...Aku Dah Datang!"

Terima kasih kerana sudi join GA Mak Dara ni ye.. Nantikan keputusannya esok.. All the bestt ya =)

@ADZA IRDAWATI aka MAK DARA Thank you sooo much mak dara, harap2 boleh menang yek...
Peace!

DISCLAIMER: All content provided on this "Aynorablogs.Com – Inspirasi Wanita" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Aynorablogs.Com – Inspirasi Wanita will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.

Kisah 25 Filsuf Barat (MATLUTHFI)!! Harga cuma RM22.50 (Asal RM25.00)!

Buat Duit Blog
Back To Top