Mak Dara Fabulous Giveaway ...Aku Dah Datang!

Tudung kanak-kanak
Assalamualaikum,

Seterusnya penggunaan bahasa diri 'aku' sedang digunakan.

Alkisah aku terbaca pasal Bicara Mak Dara yang mahu memberikan Mak Dara Fabulous Giveaway kepada blogger macam aku pada satu hari yang indah tapi hujan turun dengan lebat tak henti-henti menyebabkan semangat aku untuk berjogging pun terbantut. Dengan kasut tumit tinggi, skirt jeans labuh dan blous merah menyala yang aku beli dari JJ, aku capai laptop dan duduk dengan bersimpuh di atas kusyen yang famili aku beli dari Bali. Maka aku intai2 banner di bawah dan nampak Mak Dara tersenyum tersengih seolah memanggil namaku. Pelan pelan mataku mula tertutup...... 





Aku yang bukan dara tapi perangai mengalahkan dara sunti pun berangan-angan macam ada dalam filem Hindustan lebih-lebih lagi hujan turun mencurah-curah. Dalam filem itu aku bayangkan aku naik Harley Davidson dalam hujan lebat dengan memakai skirt dan kasut tumit tinggi.

Jadilah angan anganku itu tinggal angan-angan bila aku sedar, rupanya aku hanyalah bermimpi jadi ....

???
??
?


"MISS HARLEY DAVIDSON...."

Dengan muka tak malu aku sambung update laptop dan masuk GA Mak Dara. Aku namakan impianku itu sebagai MISS HARLEY DAVIDSON...

Smile!!





Terima kasih kerana membaca Dunia Kita di sini. Sila Klik 'LIKE' Jika Suka Dan Sila Beri Pandangan ye, Lots of Love...AA

2 comments:

  1. Terima kasih kerana sudi join GA Mak Dara ni ye.. Nantikan keputusannya esok.. All the bestt ya =)

    ReplyDelete
  2. @ADZA IRDAWATI aka MAK DARA Thank you sooo much mak dara, harap2 boleh menang yek...
    Peace!

    ReplyDelete

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.

Powered by Blogger.