Korean Time! Drama Secret Garden ~ (2010)

aynora nur | 22 December, 2011,1:03 PM |
Advertisement
Salam semua,

Kali ini topik/bebel saya pasal Drama korea Secret Garden, kecintaan saya yang tak pernah lebur terhadap drama Korea. Sebenarnya drama ini dah lama tayang kat ONE HD dan baru2 ni ada ulang tayang kat saluran yg sama. Before this asyik cerita First Wive Club (pun sekarang tengah ulang tayang), Daring Woman, Giant, etc...

Nak tahu jln ceritanya??

Sinopsis (pendek je, tapi berbeza la setiap episod):

Tentang Kim Joo Won (Hyun Bin), secara luarannya nampak seperti lelaki sempurna yang menyembunyikan keangkuhan dan sisi dirinya yang pelik, dan Gil Ra Im (Ha Ji Won), seorang pelagak ngeri dimana kecantikan dan badannya dicemburui oleh kebanyakan aktres terkenal. Suatu hari mereka pergi jauh ke kawasan gunung dan masuk ke dalam sebuah rumah yang pelik, dimana seorang nenek menawarkan mereka cokelat. Keesokkan harinya, mereka mendapati diri masing-masing telah bertukar antara satu sama lain.



Kalau nak tahu, pelakon utamanya Hyun Bin ngan Ha Ji Won (yg berlakon siri hotel). Comel betul bila Ha Ji Won berambut pendek, sooo cute dan sincere. Like it!! Kalau ada sesape yg nak tengok siri ini online, cube tengok kat sini. Pasti korang suka & meletup! Ada juga website lain tapi very slow la gambar dia.
Selain itu, saya suka, sangat suka ngan lokasi rumah Kim Jo Woon, very stylish, english look and semua macam serba putih. Sangat transparent. Ada lagi gambar lokasi drama ini dibuat. Cuba tengok gambar berikut ni...

      Atas, di antara pelakon utamanya...


**Antara gambar promosi 'Secret Garden'.


Okey tak u all rasa drama korea ni. Pernah ditayang di saluran KBS bermula 23/11/2010. So, sesape ada Astro Beyond, saluran 393 boleh tengok ulangan drama ni. Ada yang dah tengok?
What u all think? Happening? Biasa aje? Or...addicted like me??
Up to U all! Yang penting kita boleh enjoyce...Rite?


Smile!aynora nur

Terima kasih kerana membaca Dunia Kita di sini. Sila Klik 'LIKE' Jika Suka Dan Sila Beri Pandangan ye, Lots of Love...AA

Tag : Korean Time
Aynora Nur adalah seorang penulis blog separuh masa, terlibat dalam bidang hartanah dan perkhidmatan – di Johor, Malaysia. Lulusan MBA. Aktif berblog sejak tahun 2010. Hubungi saya untuk Promosi produk dan servis • Entry kekal di blog • • Pakej mengikut bajet • Daily PV : 35,000 - 45,000 • Monthly PV : 1.1juta - 1.5juta. Info lanjut di about me ...
 
loading...
1 Komentar untuk "Korean Time! Drama Secret Garden ~ (2010)"

rugi tak tengok...hari tue ada siar kat tv 8...

DISCLAIMER: All content provided on this "Aynorablogs.Com – Inspirasi Wanita" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Aynorablogs.Com – Inspirasi Wanita will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.

Kisah 25 Filsuf Barat (MATLUTHFI)!! Harga cuma RM22.50 (Asal RM25.00)!

Buat Duit Blog
Back To Top