Latihan Untuk Pengawal Peribadi Wanita

aynora nur | 12 January, 2012,2:38 PM |
Advertisement
Seramai 20 orang wanita yang kebanyakannya lepasan kolej telah menyertai satu latihan untuk dilatih menjadi pengawal peribadi. Jika selalu kita dengar pengawal peribadi adalah lelaki, tetapi kali ini lain sikit. Ia berlaku di daerah Sanya di China. 


Sesi latihan untuk pengawal peribadi wanita itu dianjurkan oleh Tianjiao Special Guard/ Security Consultant Ltd. Co. Menurut syarikat itu, sebanyak 20 wanita, kebanyakannya graduan kolej, mengambil bahagian dalam sesi latihan pada hari Ahad, yang merupakan latihan kumpulan pertama dibuka untuk pengawal peribadi wanita di China. Semua pelatih akan menjalani 8-10 bulan latihan untuk membangunkan kemahiran yang mencukupi untuk memberi perkhidmatan kepada pelanggan mereka. Syarikat itu akan menawarkan peluang latihan yang terbaik dan pelatih terbaik berpeluang untuk melanjutkan pengajian di Akademi Keselamatan Antarabangsa di Israel.

Read & smile,
aynora nur

aynoranur.com tidak bertanggungjawab di atas setiap pandangan dan pendapat yang diutarakan melalui laman blog ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik blog dan tidak semestinya menggambarkan pandangan dan pendirian orang lain. Lots of Love...AA

Aynora Nur adalah seorang penulis blog separuh masa, terlibat dalam bidang hartanah dan perkhidmatan – di Johor, Malaysia. Lulusan MBA. Aktif berblog sejak tahun 2010. Hubungi saya untuk Promosi produk dan servis • Entry kekal di blog • • Pakej mengikut bajet • Daily PV : 35,000 - 45,000 • Monthly PV : 1.1juta - 1.5juta. Info lanjut di about me ...
 
loading...
0 Komen untuk "Latihan Untuk Pengawal Peribadi Wanita"
DISCLAIMER: All content provided on this "Aynorablogs.Com – Inspirasi Wanita" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Aynorablogs.Com – Inspirasi Wanita will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.

Kisah 25 Filsuf Barat (MATLUTHFI)!! Harga cuma RM22.50 (Asal RM25.00)!

Buat Duit Blog
Back To Top