Follow My Friends That I Follow

aynora nur | 13 February, 2012,4:10 PM |
Advertisement
Salam blogger,
salam mesra,

Saya suka blogwalking and at the same time become a follower to any blog that I have been stop by. But, somehow...to be a loyal follower, it's the hardest part, (I think but maybe...)

Macam mana saya monitor every blog/website yang saya dah follow. Saya seorang yang minat membaca, membaca dan membaca. Daripada apa yang saya baca, saya akan tulis dan rangkumkan jadikan ia sebuah pengembaraan pengalaman...


Disebabkan saya suka baca, saya akan blogwalking dengan search some keywords kat internet. Bila dapat singgah kat blog yang menarik, maka saya akan follow. Cara untuk saya keep track terhadap blog2 tersebut senang aje. Saya bina list/bloglist, dan dari situ siapa yang kerap update, maka saya keraplah dtg blog tersebut. Hrmm...senang aje nak dapat experience, kan? 
Sebenarnya tak rugi kita follow orang walaupun orang tersebut tak follow kita balik. Orang kata bila memberi, jangan harapkan balasan. Easy kan? Hati pun tak sakit. Jangan sakit hati pada orang yang sudah berjaya tetapi sakit hati kenapa kita gagal berusaha untuk jadi seperti itu.

Lagi satu, kena ingat. Ada sesetengah blog yang mengandungi kandungan yang boleh merosakkan mata, hati dan juga fikiran. Jadi, jangan sesuka hati follow blog tanpa mengetahui isi kandungan blog tersebut. Waspada sebelum kena, mana tahu daripada blog yang kita follow boleh kena virus. Macam2 virus ada dlm dunia ini, so...beringatlah selalu, ok!!


salam hormat,
(kekadang hati kembang kuncup bila ada pembaca setia...)
aynora nur

aynoranur.com tidak bertanggungjawab di atas setiap pandangan dan pendapat yang diutarakan melalui laman blog ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik blog dan tidak semestinya menggambarkan pandangan dan pendirian orang lain. Lots of Love...AA

Tag : Segmen
Aynora Nur adalah seorang penulis blog separuh masa, terlibat dalam bidang hartanah dan perkhidmatan – di Johor, Malaysia. Lulusan MBA. Aktif berblog sejak tahun 2010. Hubungi saya untuk Promosi produk dan servis • Entry kekal di blog • • Pakej mengikut bajet • Daily PV : 35,000 - 45,000 • Monthly PV : 1.1juta - 1.5juta. Info lanjut di about me ...
 
loading...
1 Komentar untuk "Follow My Friends That I Follow"

ziarah sini,
nice entry

DISCLAIMER: All content provided on this "Aynorablogs.Com – Inspirasi Wanita" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Aynorablogs.Com – Inspirasi Wanita will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.

Kisah 25 Filsuf Barat (MATLUTHFI)!! Harga cuma RM22.50 (Asal RM25.00)!

Buat Duit Blog
Back To Top