Segmen : Tambah Follower Sampai Pening By Miss Yaya

loading...
Salam mesra dan selamat pagi,

Hari ini hari Jumaat. Penghulu segala hari. Sebelum start kerja sempatlah saya berBW dan terjumpa segmen ini. Segmen : Tambah Follower Sampai Pening Oleh Miss Yaya. Gara2 GFC (Google Friend Connect) saya dah delete list follower kesayangan, maka saya kena start balik untuk dapatkan follower dan pembaca baru bagi blog dan entri saya. Sooo, sekarang saya joint Segmen ini. Banner dia pinky + purple = dunia remaja yang ceria!



Pada sesiapa yang berminat nak joint Segmen ini senang aje. Hanya buat dua perkara iaitu Follow blog Miss Yaya dan LIKE Fanpage dia sekali. Ok kan? Senang tetapi kenalah ikhlas...tak gitu??

Semoga perkenalan antara follower dan follower yang lain akan menghasilkan dunia blogger yang lebih bermanfaat dan bertanggungjawab.

Dah follow Miss yaya ye...
aynora nur

24 comments:

  1. tersangat la senangnye .. :)

    www.anastasyea.com

    ReplyDelete
  2. Anas...memang senang. Tapi awak dh ramai peminat setia, tak macam saya, hehe...

    ReplyDelete
  3. Thankz join

    Ni list pserta , slmt berblogwalking smpi pening

    http://kesahhyayadengansidia.blogspot.com/2012/03/senarai-peserta-segmen-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  4. kay dee: dah follow awak balik, tq

    ReplyDelete
  5. hi! pka dari segmen yang sama.
    jemput singgah blog pka ye.

    http://pkaemerald.blogspot.com/2012/03/segmen-tambah-follower-sampai-pening.html

    terima kasih :)

    ReplyDelete
  6. salam. terima kasih singgah blog saya. follow sini :)

    http://mohamadsolehin.blogspot.com/2012/03/segmen-tambah-follower-sampai-pening.html

    ReplyDelete
  7. hai! datang dari segmen sama.
    rilek-rilek je, jgn sampai pening..hehe

    ReplyDelete
  8. pka rahim : dah follow awak ye..

    ReplyDelete
  9. miera singgah cini..follow sekali. sudi2 laa singgah and follow http://mastrixia.blogspot.com/ yee.. :D

    ReplyDelete
  10. done follow here..follow me back and like fb page yer..thanks..

    http://sungguhsedap.blogspot.com/2012/03/segmen-tambah-follower-sampai-pening.html

    ReplyDelete
  11. Assalam, datang dari segmen yg sama. Datang dengan misi utk menghuru-harakan dunia blogger... hahaha... nie first time jejak kaki kat sini... nice to meet u...

    http://ikhwanmencarinurillahi.blogspot.com/2012/03/segmen-tambah-follower-sampai-pening.html

    ReplyDelete
  12. dr sgment sama

    http://ceritasukadukasaya.blogspot.com/2012/03/segmen-tambah-follower-sampai-pening.html

    ReplyDelete
  13. follow sini dari segmen yg sama.. jemput follow saya balik ya.. :D

    http://operasihitam.blogspot.com/2012/03/segmen-tambah-follower-sampai-pening.html

    ReplyDelete
  14. SEGMEN SUDAH TAMAT . TERIMA KASIH ATAS KERJASAMA YANG DIBERIKAN .

    INI LIST PESERTA FULL . SELAMAT BERBLOGWALKING YEA KAWAN .

    http://kesahhyayadengansidia.blogspot.com/2012/03/senarai-peserta-segmen-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  15. dr segmen yg sme
    done follow ^_^

    http://iemagurlz.blogspot.com/2012/03/segmen-tambah-follower-sampai-pening.html

    ReplyDelete
  16. singgah dr segmen yg sama

    http://mieysafie.blogspot.com/2012/03/segmen-tambah-follower-sampai-pening.html

    ReplyDelete
  17. As-Salam.
    Salam kunjungan dari segmen yang sama. Bercadang untuk berkongsi ilmu yang ada dalam dunia blog. Meh meh singgah di blog www.hasrulhassan.com

    Entri pilihan:
    1 -Tips Mendapatkan 1000 Pageviews Sehari! - berdasarkan pengalaman sendiri

    2 -10K Pageviews Sehari - Satu lagi rekod baru

    ReplyDelete
  18. [ini ayat copy paste is tau..lepas ni akan datang menjenguk lagi, insyaALLAH]
    1. Is datang kelik button folo teruih, kalau ON, maka im ur next followerz , if OFF, maka is sudah sedia folo previously.

    2. is tinggai komen kat ruangan ni selepas step 1 di atas dilaksanakan

    3. salam ukhwah (^___^) dari segmen yang sama

    ..................................
    http://sanisahsabu.blogspot.com/2012/03/segmen-tambah-follower-sampai-pening.html
    ..................................

    jemput2 singgah teratak sFaqir 'ilmu

    ReplyDelete

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.

Powered by Blogger.