Segmen : Tambah Follower Sampai Pening By Miss Yaya

aynora nur | 09 March, 2012,8:26 AM |
Advertisement
Salam mesra dan selamat pagi,

Hari ini hari Jumaat. Penghulu segala hari. Sebelum start kerja sempatlah saya berBW dan terjumpa segmen ini. Segmen : Tambah Follower Sampai Pening Oleh Miss Yaya. Gara2 GFC (Google Friend Connect) saya dah delete list follower kesayangan, maka saya kena start balik untuk dapatkan follower dan pembaca baru bagi blog dan entri saya. Sooo, sekarang saya joint Segmen ini. Banner dia pinky + purple = dunia remaja yang ceria!



Pada sesiapa yang berminat nak joint Segmen ini senang aje. Hanya buat dua perkara iaitu Follow blog Miss Yaya dan LIKE Fanpage dia sekali. Ok kan? Senang tetapi kenalah ikhlas...tak gitu??

Semoga perkenalan antara follower dan follower yang lain akan menghasilkan dunia blogger yang lebih bermanfaat dan bertanggungjawab.

Dah follow Miss yaya ye...
aynora nur
Tag : Segmen
Aynora Nur adalah seorang penulis blog separuh masa, terlibat dalam bidang hartanah dan perkhidmatan – di Johor, Malaysia. Lulusan MBA. Aktif berblog sejak tahun 2010. Hubungi saya untuk Promosi produk dan servis • Entry kekal di blog • • Pakej mengikut bajet • Daily PV : 35,000 - 45,000 • Monthly PV : 1.1juta - 1.5juta. Info lanjut di about me ...
 
loading...
24 Komen untuk "Segmen : Tambah Follower Sampai Pening By Miss Yaya"

tersangat la senangnye .. :)

www.anastasyea.com

Anas...memang senang. Tapi awak dh ramai peminat setia, tak macam saya, hehe...

Thankz join

Ni list pserta , slmt berblogwalking smpi pening

http://kesahhyayadengansidia.blogspot.com/2012/03/senarai-peserta-segmen-tambah-follower.html

kay dee: dah follow awak balik, tq

hi! pka dari segmen yang sama.
jemput singgah blog pka ye.

http://pkaemerald.blogspot.com/2012/03/segmen-tambah-follower-sampai-pening.html

terima kasih :)

salam. terima kasih singgah blog saya. follow sini :)

http://mohamadsolehin.blogspot.com/2012/03/segmen-tambah-follower-sampai-pening.html

hai! datang dari segmen sama.
rilek-rilek je, jgn sampai pening..hehe

pka rahim : dah follow awak ye..

miera singgah cini..follow sekali. sudi2 laa singgah and follow http://mastrixia.blogspot.com/ yee.. :D

done follow here..follow me back and like fb page yer..thanks..

http://sungguhsedap.blogspot.com/2012/03/segmen-tambah-follower-sampai-pening.html

Assalam, datang dari segmen yg sama. Datang dengan misi utk menghuru-harakan dunia blogger... hahaha... nie first time jejak kaki kat sini... nice to meet u...

http://ikhwanmencarinurillahi.blogspot.com/2012/03/segmen-tambah-follower-sampai-pening.html

dr sgment sama

http://ceritasukadukasaya.blogspot.com/2012/03/segmen-tambah-follower-sampai-pening.html

follow sini dari segmen yg sama.. jemput follow saya balik ya.. :D

http://operasihitam.blogspot.com/2012/03/segmen-tambah-follower-sampai-pening.html

SEGMEN SUDAH TAMAT . TERIMA KASIH ATAS KERJASAMA YANG DIBERIKAN .

INI LIST PESERTA FULL . SELAMAT BERBLOGWALKING YEA KAWAN .

http://kesahhyayadengansidia.blogspot.com/2012/03/senarai-peserta-segmen-tambah-follower.html

dr segmen yg sme
done follow ^_^

http://iemagurlz.blogspot.com/2012/03/segmen-tambah-follower-sampai-pening.html

singgah dr segmen yg sama

http://mieysafie.blogspot.com/2012/03/segmen-tambah-follower-sampai-pening.html

As-Salam.
Salam kunjungan dari segmen yang sama. Bercadang untuk berkongsi ilmu yang ada dalam dunia blog. Meh meh singgah di blog www.hasrulhassan.com

Entri pilihan:
1 -Tips Mendapatkan 1000 Pageviews Sehari! - berdasarkan pengalaman sendiri

2 -10K Pageviews Sehari - Satu lagi rekod baru

[ini ayat copy paste is tau..lepas ni akan datang menjenguk lagi, insyaALLAH]
1. Is datang kelik button folo teruih, kalau ON, maka im ur next followerz , if OFF, maka is sudah sedia folo previously.

2. is tinggai komen kat ruangan ni selepas step 1 di atas dilaksanakan

3. salam ukhwah (^___^) dari segmen yang sama

..................................
http://sanisahsabu.blogspot.com/2012/03/segmen-tambah-follower-sampai-pening.html
..................................

jemput2 singgah teratak sFaqir 'ilmu

DISCLAIMER: All content provided on this "Aynorablogs.Com – Inspirasi Wanita" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Aynorablogs.Com – Inspirasi Wanita will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.

Kisah 25 Filsuf Barat (MATLUTHFI)!! Harga cuma RM22.50 (Asal RM25.00)!

Buat Duit Blog
Back To Top