Segment : Serious Follow Back

Tudung kanak-kanak
Selamat sejahtera,
dengan Bismillah...

Jom meramaikan rakan2 dan sahabat kita ini, En. Amer yang kreatif buat segmen untuk tambah follower. Sebenarnya orang2 yang rajin buat segmen macam ini adalah orang yang kreatif kerana ia umpama satu strategy marketing kepada sesebuah blog. Semakin ramai yang tahu kewujudan sesebuah blog, maka makin banyak iklan yang singgah dan sekaligus dapat menjana income...betul kan? So, jom join ramai2...thanks.


 


Saya nak tag sesiapa yang sudi singgah blog kerdil ini. Silakan...

be good,
aynora nur

66 comments:

  1. amer blogwalking disini, amer follow (kan ke serious follow back)

    apap2pun thanks sudi join segment ini.
    Dan good luck :D

    ReplyDelete
  2. Saya SERIOUS FOLLOW awak.
    Awak? :)

    http://memories-si-akma.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  3. seyra singgah sini :)

    http://seyra-zainal.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  4. singgah sini dari segmen sama :)
    http://lyanakamarulzaman.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  5. Salam , sya dh follow awk . Serius Follow Back =)
    http://eyda-nur.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  6. singgah dari segmen yg sama
    dini follow cni :)

    http://nurdinihusnina.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  7. umi dari sgmen yg sama..visit n follow here..

    http://mylove-norazumi.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  8. @MiSz AzUmI umi, salam perkenalan. Nanti sy follow back...tq

    ReplyDelete
  9. done follow sini ..dri segmen yg same..follower ke123

    ReplyDelete
  10. done follow uuu :) hit back kay . dari segment yg sama ^^

    http://akubencihitam.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  11. @hawa thx hawa, i'll be visiting you..

    ReplyDelete
  12. Singgah dari segmen sama^^
    Wanieys follow sini =.=
    Awak serious follow back keyh^^

    http://winkwinkwinky.blogspot.com/2012/04/segmen-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  13. dah follow sini balik ^^ salam kenal

    ReplyDelete
  14. salam..
    singgah follow sini :)
    jom follow cik iena jugak(^_~)
    www.ienaeliena.com

    ReplyDelete
  15. mai nak follow sini, singah sahur hahahha..memain je la ^_^.. dh follow pn. tq dtg blog sy

    ReplyDelete
  16. http://farra-izzaty.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

    singgah follow sini ;)

    ReplyDelete
  17. Salam,
    Singgah dan Follow..
    Dari segmen http://www.ainilittlesweet.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  18. Mimi here, serious dah follow awak :D

    http://preciouselove.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  19. i followww ... heeee

    http://cmasayu.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  20. salam ,,saya singgah bw..dri segmen same..serius saya dah follow..hikhik..jom-jom singgah sini http://akmaluv90.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html thanx(^_^)

    ReplyDelete
  21. seriously done follow. 141. ;)

    http://farizafairuz.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  22. Assalamualaikum w.b.t.

    Ainun dtg follow dri segmen yang sama. Jom follow blog ainun plak :)

    http://tyra-faiera.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

    Semoga hari hari kamoo penuh dengan kecerian :)

    ReplyDelete
  23. siyesly saya follow awak balik.... seeee...

    ReplyDelete
  24. hi ! datang dari segmen yang saamaaa . anddd serious followw ^^ salam kenal and do visit me back ya :)
    http://bungajauh.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  25. jal dtg dari segmen yg sama. done follow u, n follow me back http://sayagilerpurple.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  26. @farhanamasdo farhana, nnt sy check dh follow awak ke blum, rasa macam selalu dtg blog awak, salam kenal...

    ReplyDelete
  27. hye , saya dah follow sini . Serious follow back ! :)

    http://supercontestblog.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  28. Dari segmen yang sama
    done follow awak :)
    jom singgah n follow blog eyda :)
    http://eydawoit.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html?zx=e884ccb798a836bf

    ReplyDelete
  29. Follower name : ieraassyiera.blogspot.com

    Syiera serious follow sini :)
    Serious follow Syiera back ya -->
    http://ieraassyiera.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

    happy blogging :)

    ReplyDelete
  30. hai...thnks follow

    just follow u back

    http://thoughandfeelings.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  31. @mentari hati t/kasih daun keladi, sudikanlah blogwalking sini ye..

    ReplyDelete
  32. serious dh follow awk balik..slm prknln..

    ReplyDelete
  33. Salam singgah dari segmen yg sama..Sudah follow cnie.Follow me back..

    http://ifahshhily.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  34. done follow sini =)

    http://haruhikumiko.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  35. dari segmen yang sama , follow blog ini :) jangan lupa follow back . hihi

    http://lifedearstory.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  36. datang dari segmen yg sama

    dah follow:)

    http://azzafdzal.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  37. as-salam..
    datang dari segment yang sama. follow sini ye?

    http://lovestory313.blogspot.com

    @

    http://syiedalikes.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html


    syieda,

    ReplyDelete
  38. Kompom serius!!
    dah follow dah blog ne..
    meh ke blog miss z pula...

    http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  39. Dari segment yang sama, Follow Blog ini

    http://amirah-mirah.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  40. T/kasih kepada semua yang dah follow blog saya, selamat membaca entri, semoga dapat manfaat bersama...
    1)Sh Hily
    2)haruhikumiko
    3)cyda
    4)azza afdzal
    5)Rafflesia
    5)mis z berceloteh
    6)amirah syafiqah

    ReplyDelete
  41. datang sini dan follow

    http://sukatykupown.blogspot.com/

    ReplyDelete
  42. singgah dari segment yang sama. serious follow back. done follow here.

    Do follow mine ;)

    http://missp0tpet.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  43. @missp0tpet t/kasih misspotpet, dah follow awak..

    ReplyDelete
  44. slm perkenalan. jom g blog saya =)

    ReplyDelete
  45. kepada empunya blog. boleh tolong empunya blog kira jumlah comment dalam entry segment ni tak?

    komen yang dikira adalah
    Dari segment yang sama. Sudah follow blog ini. Sila follow balik. (sertakan link segment)
    (Asalkan ada ayat "Dari segment yang sama", "Follow Blog ini" dan link segment
    anda)
    ataupun ada ayat follow blog ini.

    Dah kira ? sila hantar dengan comment ke entry ini
    http://amercorner.blogspot.com/2012/05/pemenang-top-referral-segment-serious.html

    last menghantar adalah 5.june. Jika semua peserta sudah menghantar before 5.june. Maka saya akan umumkan peserta sporting dengan cepatnye.
    :D saya sedang mencari peserta sporting ni :D

    ReplyDelete
  46. Dari segment yang sama : http://nuramalinastoryforever.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html ..
    Follow Blog ini : http://nuramalinastoryforever.blogspot.com

    ReplyDelete

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.

Powered by Blogger.