Segment : Serious Follow Back

aynora nur | 24 April, 2012,1:07 PM |
Advertisement
Selamat sejahtera,
dengan Bismillah...

Jom meramaikan rakan2 dan sahabat kita ini, En. Amer yang kreatif buat segmen untuk tambah follower. Sebenarnya orang2 yang rajin buat segmen macam ini adalah orang yang kreatif kerana ia umpama satu strategy marketing kepada sesebuah blog. Semakin ramai yang tahu kewujudan sesebuah blog, maka makin banyak iklan yang singgah dan sekaligus dapat menjana income...betul kan? So, jom join ramai2...thanks.


 


Saya nak tag sesiapa yang sudi singgah blog kerdil ini. Silakan...

be good,
aynora nur
Tag : Segmen
Aynora Nur adalah seorang penulis blog separuh masa, terlibat dalam bidang hartanah dan perkhidmatan – di Johor, Malaysia. Lulusan MBA. Aktif berblog sejak tahun 2010. Hubungi saya untuk Promosi produk dan servis • Entry kekal di blog • • Pakej mengikut bajet • Daily PV : 35,000 - 45,000 • Monthly PV : 1.1juta - 1.5juta. Info lanjut di about me ...
 
loading...
66 Komen untuk "Segment : Serious Follow Back"

amer blogwalking disini, amer follow (kan ke serious follow back)

apap2pun thanks sudi join segment ini.
Dan good luck :D

Saya SERIOUS FOLLOW awak.
Awak? :)

http://memories-si-akma.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

seyra singgah sini :)

http://seyra-zainal.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

singgah sini dari segmen sama :)
http://lyanakamarulzaman.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

Salam , sya dh follow awk . Serius Follow Back =)
http://eyda-nur.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

singgah dari segmen yg sama
dini follow cni :)

http://nurdinihusnina.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

umi dari sgmen yg sama..visit n follow here..

http://mylove-norazumi.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

@MiSz AzUmI umi, salam perkenalan. Nanti sy follow back...tq

done follow sini ..dri segmen yg same..follower ke123

done follow uuu :) hit back kay . dari segment yg sama ^^

http://akubencihitam.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

@hawa thx hawa, i'll be visiting you..

Singgah dari segmen sama^^
Wanieys follow sini =.=
Awak serious follow back keyh^^

http://winkwinkwinky.blogspot.com/2012/04/segmen-serious-follow-back.html

dah follow sini balik ^^ salam kenal

salam..
singgah follow sini :)
jom follow cik iena jugak(^_~)
www.ienaeliena.com

mai nak follow sini, singah sahur hahahha..memain je la ^_^.. dh follow pn. tq dtg blog sy

http://farra-izzaty.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

singgah follow sini ;)

Salam,
Singgah dan Follow..
Dari segmen http://www.ainilittlesweet.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

Mimi here, serious dah follow awak :D

http://preciouselove.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

i followww ... heeee

http://cmasayu.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

salam ,,saya singgah bw..dri segmen same..serius saya dah follow..hikhik..jom-jom singgah sini http://akmaluv90.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html thanx(^_^)

seriously done follow. 141. ;)

http://farizafairuz.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

Assalamualaikum w.b.t.

Ainun dtg follow dri segmen yang sama. Jom follow blog ainun plak :)

http://tyra-faiera.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

Semoga hari hari kamoo penuh dengan kecerian :)

siyesly saya follow awak balik.... seeee...

hi ! datang dari segmen yang saamaaa . anddd serious followw ^^ salam kenal and do visit me back ya :)
http://bungajauh.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

jal dtg dari segmen yg sama. done follow u, n follow me back http://sayagilerpurple.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

@farhanamasdo farhana, nnt sy check dh follow awak ke blum, rasa macam selalu dtg blog awak, salam kenal...

hye , saya dah follow sini . Serious follow back ! :)

http://supercontestblog.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

Dari segmen yang sama
done follow awak :)
jom singgah n follow blog eyda :)
http://eydawoit.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html?zx=e884ccb798a836bf

Follower name : ieraassyiera.blogspot.com

Syiera serious follow sini :)
Serious follow Syiera back ya -->
http://ieraassyiera.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

happy blogging :)

hai...thnks follow

just follow u back

http://thoughandfeelings.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

@mentari hati t/kasih daun keladi, sudikanlah blogwalking sini ye..

serious dh follow awk balik..slm prknln..

Salam singgah dari segmen yg sama..Sudah follow cnie.Follow me back..

http://ifahshhily.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

done follow sini =)

http://haruhikumiko.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

dari segmen yang sama , follow blog ini :) jangan lupa follow back . hihi

http://lifedearstory.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

datang dari segmen yg sama

dah follow:)

http://azzafdzal.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

as-salam..
datang dari segment yang sama. follow sini ye?

http://lovestory313.blogspot.com

@

http://syiedalikes.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html


syieda,

Kompom serius!!
dah follow dah blog ne..
meh ke blog miss z pula...

http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

Dari segment yang sama, Follow Blog ini

http://amirah-mirah.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

T/kasih kepada semua yang dah follow blog saya, selamat membaca entri, semoga dapat manfaat bersama...
1)Sh Hily
2)haruhikumiko
3)cyda
4)azza afdzal
5)Rafflesia
5)mis z berceloteh
6)amirah syafiqah

datang sini dan follow

http://sukatykupown.blogspot.com/

singgah dari segment yang sama. serious follow back. done follow here.

Do follow mine ;)

http://missp0tpet.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

@missp0tpet t/kasih misspotpet, dah follow awak..

slm perkenalan. jom g blog saya =)

kepada empunya blog. boleh tolong empunya blog kira jumlah comment dalam entry segment ni tak?

komen yang dikira adalah
Dari segment yang sama. Sudah follow blog ini. Sila follow balik. (sertakan link segment)
(Asalkan ada ayat "Dari segment yang sama", "Follow Blog ini" dan link segment
anda)
ataupun ada ayat follow blog ini.

Dah kira ? sila hantar dengan comment ke entry ini
http://amercorner.blogspot.com/2012/05/pemenang-top-referral-segment-serious.html

last menghantar adalah 5.june. Jika semua peserta sudah menghantar before 5.june. Maka saya akan umumkan peserta sporting dengan cepatnye.
:D saya sedang mencari peserta sporting ni :D

Dari segment yang sama : http://nuramalinastoryforever.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html ..
Follow Blog ini : http://nuramalinastoryforever.blogspot.com

DISCLAIMER: All content provided on this "Aynorablogs.Com – Inspirasi Wanita" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Aynorablogs.Com – Inspirasi Wanita will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.

Kisah 25 Filsuf Barat (MATLUTHFI)!! Harga cuma RM22.50 (Asal RM25.00)!

Buat Duit Blog
Back To Top