loading...

A Tribute to Amer Corner

aynora nur | 28 May, 2012,1:08 PM |
Advertisement

Selamat sejahtera,
dengan Bismillah...

Saya tahu ramai yang dah join segmen 'Serious Follow Back' yang dikendalikan oleh En Amer dari blognya http://amercorner.blogspot.com/. Pun, tentu sekarang ini ramai dah tahu siapa pemenang dan siapa pengalah..(tak menang) hadiah yang ditawarkan. Saya sekadar tengok dari luar gelanggang saja, sebab saya join segmen ini hanya untuk tambahkan follower. Saya tak mahu hadiah. Hadiah berharga bagi saya cukuplah sekiranya follower yang 'follow' saya tu ikhlas dan mendapat manfaat daripada tulisan saya. Ringkas aje, kan?
 

Saya hasilkan tulisan ini sebab saya amat terharu dengan jumlah follower/pengunjung/blogwalker yg datang dari blog amer corner. Secara tak langsung follower saya yang seciput telah bertambah dan ini menjadi pendorong kepada saya untuk lebih rajin menulis/update blog.

Hadiah Untuk Amer Corner

Sesungguhnya sebesar zarah kebaikan yang kita hulurkan, pintu langit rahmat terbuka luas untuk kita.

Ikhlas,
good luck & be good,
aynora nur 
"Terima kasih amer kerana awak berjaya dengan segmen yang dikendalikan. Saya doakan agar awak suksess dan maju dalam segala bidang yang awak lakukan, terutamanya untuk berjaya di dalam dunia blogging. Good luck, Bro!" 
#Inspirasi Wanita❤:
Segala sesuatu dalam hidup ini akan pergi dan tidak pernah lagi kembali, ;) :) kecuali DOA. Ia pergi dengan HARAPAN dan Ia kembali dengan REDHA dan KURNIA..
Tag : Review

Aynora Nur seorang blogger part time di Johor, Malaysia. Lulusan MBA. Aktif berblog sejak tahun 2010. Hubungi saya untuk Promosi produk dan servis. • Daily PV : 35,000 - 45,000 Info lanjut di about me ...
 

USERS
4 Komen untuk "A Tribute to Amer Corner"

wow sama2 .. yeee dapat kereta sebijik

THanks you thanks you buat entry ni :D

Nanti amer buat segment join lah yer :D

ada something wrong lah dengan blog awak ni .. cuba awak preview sendiri ..

entry ni bertindih dengan follower box. :D
Jadi susah sikit nak baca entry yang kat atas tu :D

thanx amer, betul ckp awak. baru saya perasan. bila buka kat rumah & office, lain plk jadinya. i'll fix it, thx ya!

DISCLAIMER: All content provided on this "Aynorablogs.Com – Inspirasi Wanita" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Aynorablogs.Com – Inspirasi Wanita will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.

Buat Duit Blog
Back To Top