Tentang 'Kerana Kamu'

aynora nur | 07 July, 2012,1:22 PM |
Advertisement
Selamat sejahtera readers...

Selamat kembali wahai Adam Bahrain...hm...siapa ek Adam Bahrain?? Siapa lagi, hero malaya saya yang terbaru (tetapi taklah baru sangat pun...), saya baru paksa dia balik ke bumi Malaysia untuk temankan Rara yang sedang kesedihan. Eh! Kenapa melalut pasal hero malaya ni...

Inilah sambungan terbaru e-novel saya 'Kerana Kamu' untuk edisi yang ke 12. Episod 12...dalam bab ini Rara semakin tertekan sebab Didi tak endahkan dia lagi sebab sudah ada pengganti yang lebih seksi!! Inilah lelaki...pantang ditinggal sekejap, cepat2 cari lain...haha!!


Nah!! Layanlah gambar Kerana Kamu...dan kalau nak baca whole episodes, please klik kat gambar di atas tu...hihi..

Mari pergi baca karya saya @ mykarya.net untuk cerita2 yang lain. Selamat berkongsi rasa, oh pembaca blogku...

kerana kamu dekat dihati,
aynora nur
  
Tag : Luahan
Aynora Nur adalah seorang penulis blog separuh masa, terlibat dalam bidang hartanah dan perkhidmatan – di Johor, Malaysia. Lulusan MBA. Aktif berblog sejak tahun 2010. Hubungi saya untuk Promosi produk dan servis • Entry kekal di blog • • Pakej mengikut bajet • Daily PV : 35,000 - 45,000 • Monthly PV : 1.1juta - 1.5juta. Info lanjut di about me ...
 
loading...
0 Komen untuk "Tentang 'Kerana Kamu'"
DISCLAIMER: All content provided on this "Aynorablogs.Com – Inspirasi Wanita" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Aynorablogs.Com – Inspirasi Wanita will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.

Kisah 25 Filsuf Barat (MATLUTHFI)!! Harga cuma RM22.50 (Asal RM25.00)!

Buat Duit Blog
Back To Top