Header Ads

Tentang 'Kerana Kamu'


Advertisement
Selamat sejahtera readers...

Selamat kembali wahai Adam Bahrain...hm...siapa ek Adam Bahrain?? Siapa lagi, hero malaya saya yang terbaru (tetapi taklah baru sangat pun...), saya baru paksa dia balik ke bumi Malaysia untuk temankan Rara yang sedang kesedihan. Eh! Kenapa melalut pasal hero malaya ni...

Inilah sambungan terbaru e-novel saya 'Kerana Kamu' untuk edisi yang ke 12. Episod 12...dalam bab ini Rara semakin tertekan sebab Didi tak endahkan dia lagi sebab sudah ada pengganti yang lebih seksi!! Inilah lelaki...pantang ditinggal sekejap, cepat2 cari lain...haha!!


Nah!! Layanlah gambar Kerana Kamu...dan kalau nak baca whole episodes, please klik kat gambar di atas tu...hihi..

Mari pergi baca karya saya @ mykarya.net untuk cerita2 yang lain. Selamat berkongsi rasa, oh pembaca blogku...

kerana kamu dekat dihati,
aynora nur
  
Tudung kanak-kanak

No comments

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.

Powered by Blogger.