Acara sebelum, semasa dan selepas raya...

loading...
Salam lebaran utk u alls,
Bismillah...

Aktiviti saya dan keluarga semasa bulan kegembiraan ini semestinya banyak. Oleh kerana banyaknya itulah saya tak sempat memetik gambar semuanya, hanya yang sempat di klik oleh kamera HPku saja yang sempat dijaja kat sini.

  
 

Haa...gambar yg kat atas tu adalah aktiviti sebelum makan raya (hari raya paling best sbb bnyk makanan kan?)...dan yg sedang anyam ketupat adalah my hero 5 yrs old...very excited, experience pertama kali...hihi..
After that, kita orang pegi jolok buah ciku, pokoknya punyalah besar, banyak kerengga pulak! Tetapi disebabkan suka makan ciku, apa pun sanggup!

 

Aktiviti hari raya, biasalah bergaduh dulu bila nak bergambar, sebab itu muka semua macam boring, kan?? Hihi...gurau aje..

 
  

Selepas hari raya, pergi bawa si hero kecil, hero besar dan hero segala hero melawat zoo. Beraya dengan animal yang cutu mute pulak! Haha...

Itulah aktiviti raya kami untuk tahun 2012! Maafkan kualiti gambar yg tak cantik almaklumlah tukang ambil gambarnya tak pro!

yang ceria,
aynora nur
tak mau masam2, ok!!


5 comments:

  1. Samalah....Pertama kali dalam sejarah OKje masak ketupat kat rumah sendiri tahun ni.... pas tu baru bawak kat rumah mertua...he..he...

    Dah lama tak makan buah ciku....

    ReplyDelete
  2. oklah tu...rajinnya. mestua mertua sayaang...

    ReplyDelete
  3. wahh..pegi zoo ke?.. teringat 3 tahun lepas.. raya, pergi zoo bawak anak sedara :)

    ReplyDelete
  4. Raya kat zoo?.. Wow.. Bdk2 la plg suke..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya dear, anak yg kecil beriya2 nak pergi zoo, layan jugaklah..

      Delete

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.

Powered by Blogger.