Acara sebelum, semasa dan selepas raya...

aynora nur | 30 August, 2012,5:16 AM |
Advertisement
Salam lebaran utk u alls,
Bismillah...

Aktiviti saya dan keluarga semasa bulan kegembiraan ini semestinya banyak. Oleh kerana banyaknya itulah saya tak sempat memetik gambar semuanya, hanya yang sempat di klik oleh kamera HPku saja yang sempat dijaja kat sini.

  
 

Haa...gambar yg kat atas tu adalah aktiviti sebelum makan raya (hari raya paling best sbb bnyk makanan kan?)...dan yg sedang anyam ketupat adalah my hero 5 yrs old...very excited, experience pertama kali...hihi..
After that, kita orang pegi jolok buah ciku, pokoknya punyalah besar, banyak kerengga pulak! Tetapi disebabkan suka makan ciku, apa pun sanggup!

 

Aktiviti hari raya, biasalah bergaduh dulu bila nak bergambar, sebab itu muka semua macam boring, kan?? Hihi...gurau aje..

 
  

Selepas hari raya, pergi bawa si hero kecil, hero besar dan hero segala hero melawat zoo. Beraya dengan animal yang cutu mute pulak! Haha...

Itulah aktiviti raya kami untuk tahun 2012! Maafkan kualiti gambar yg tak cantik almaklumlah tukang ambil gambarnya tak pro!

yang ceria,
aynora nur
tak mau masam2, ok!!


Aynora Nur adalah seorang penulis blog separuh masa, terlibat dalam bidang hartanah dan perkhidmatan – di Johor, Malaysia. Lulusan MBA. Aktif berblog sejak tahun 2010. Hubungi saya untuk Promosi produk dan servis • Entry kekal di blog • • Pakej mengikut bajet • Daily PV : 35,000 - 45,000 • Monthly PV : 1.1juta - 1.5juta. Info lanjut di about me ...
 
loading...
5 Komen untuk "Acara sebelum, semasa dan selepas raya..."

Samalah....Pertama kali dalam sejarah OKje masak ketupat kat rumah sendiri tahun ni.... pas tu baru bawak kat rumah mertua...he..he...

Dah lama tak makan buah ciku....

oklah tu...rajinnya. mestua mertua sayaang...

wahh..pegi zoo ke?.. teringat 3 tahun lepas.. raya, pergi zoo bawak anak sedara :)

Raya kat zoo?.. Wow.. Bdk2 la plg suke..

ya dear, anak yg kecil beriya2 nak pergi zoo, layan jugaklah..

DISCLAIMER: All content provided on this "Aynorablogs.Com – Inspirasi Wanita" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Aynorablogs.Com – Inspirasi Wanita will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.

Kisah 25 Filsuf Barat (MATLUTHFI)!! Harga cuma RM22.50 (Asal RM25.00)!

Buat Duit Blog
Back To Top