HanifIdrus Segmen Menerjah

aynora nur | 28 August, 2012,5:17 AM |
Advertisement
Salam lebaran
Bismillah...

Masih beraya ke kamu semua? Atau ada yang sudah kembali bekerja? Utk sesiapa yang ada kelapangan dan tak kekenyangan makan kuih raya, jom join segmen dan meriahkan kembali jalinan maya kita...mehlah!

Sesiapa yang sanggup/sudi nak join, klik pada banner,

 hanifidrus 

Kata owner blog yang buat segmen ni, tak payah cakap banyak, follow dan tampal banner segmen, itu aje. Mudah kan? Bukan mudah.com tu yer...hihi..

Oops! Hampir terlupa, kena tag 2 orang blogger, dan saya nak tag mangsa berikut:

1) ros_reeza
2) are_lin@yu


Selamat puasa enam..
aynora nur...
Tag : Segmen
Aynora Nur adalah seorang penulis blog separuh masa, terlibat dalam bidang hartanah dan perkhidmatan – di Johor, Malaysia. Lulusan MBA. Aktif berblog sejak tahun 2010. Hubungi saya untuk Promosi produk dan servis • Entry kekal di blog • • Pakej mengikut bajet • Daily PV : 35,000 - 45,000 • Monthly PV : 1.1juta - 1.5juta. Info lanjut di about me ...
 
loading...
78 Komen untuk "HanifIdrus Segmen Menerjah"

thank kak tag Ros ye.. nanti Ros join ye :)

Thanks Sertai Segmen saya ini.
Saya amat hargai sokongan yang diberikan..
Nantikan review saya nanti yek….
Sila lihat senarai peserta di:
http://hanifidrus.blogspot.com/2012/08/hanifidrus-segmen-menerjah-senarai.html
JOM TAMBAH FOLLOWER

terjah n follow cni skali!

http://miraedo92.blogspot.com/2012/08/hanif-idrus-segmen-menerjah.html

Singgah sini dari segmen yang sama :D

http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/08/hanif-idrus-segmen-menerjah.html

terjah menerjah kat sini :)

http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/08/hanif-idrus-segmen-menerjah.html

assalamualaikum ....mama dtg dr segmen yg sama...:)

http://maszull.blogspot.com/2012/08/segmen-hanif-idrus-segmen-menerjah.html

selamat hari raya. Ayesha datang dari --> http://chikimaruko.blogspot.com/2012/08/segmen-hanif-idrus-segmen-menerjah.html

Salam kenal ….
Follow blog kamu ! Salam Terjah dari http://badsocks.blogspot.com from segment Hanif Idrus Segmen Menerjah
wak jemput untuk singgah ke blog wak :)

http://badsocks.blogspot.com/2012/08/diterjah-dari-belakang.html

datang dari segmen same .

nak ajajk join ni ..

http://itsmetira.blogspot.com/2012/08/ga-syawal-giveaway_27.html


hope join :)

insya'allah sy akan join, tq sebab pelawa ya

as-salam,
datang dari segmen yang sama, jom ke blog saya :)

http://loves313.blogspot.com/2012/08/hanif-idrus-segmen-menerjah.html

selamat hari raya..

salam singgah dr segmen sama :)

http://krilmohd.blogspot.com/2012/08/hanif-idrus-segmen-menerjah.html

Assalamualaikum Aynora...! Salam Syawal, Salam Merdeka.... Miss dari segmen yg sama... done following you... Do follow me back k?! heee^^

http://misslightofhappiness0210.blogspot.com/2012/08/segmen-kembangkan-followers-bersama.html

Updated Kedua
Peserta sekarang berjumlah melebihi 50 orang
Jom terjah mereka
http://hanifidrus.blogspot.com/2012/08/hanifidrus-segmen-menerjah-senarai.html
Jom tambah follower dan rakan
Perhatian:
Blogger yang saya belum follow akan di follow semasa review blog anda,
Jom terjah mereka

salam merdeka.dri blog bro hanif idrus.jomlah tambah kenalan. :)

dh follow dr segmen yg sama


http://tirahmaganda.blogspot.com/

Salam..Jaja dtg membalas kunjungan awak... :) sudah follow balik..jom join contest Jaja.. ^_^

http://biarkandakuberbicara.blogspot.com/2012/09/giveaway-from-sept-to-nov-by-jaja-sutera.html


http://kumahuitu.blogspot.com/2012/08/segmen-hanif-idrus-segmen-menerjah.html
Salam...Hari Raya..
bonde balas kunjungan juga dr segman yg sama...
senang2 dtg blog bonde :)

hye....done follo sini blik.thanks :)
http://ellychris.blogspot.com/2012/08/segmen-hanif-idrus-segmen-menerjah.html

Assalamualaikum..Fahz singgah sini dari segmen yg sama.Happy blogging dear :)

BW dr segmen yg sama, done following u, salam perkenalan

membalas kunjungan dr segmen yg sama... done follow sini... :D salam perkenalan... :)

Salam..ifa terjah cnie dari segmen yg sama..:)..Thanx ats kunjungnnya..=)..salam perkenalan..

T/kasih kepada semua yang telah follow blog saya. Ada sebahagian yang telah saya jejak dan follow, dan yang belum, don't worry, i'm on the way...

datang dari segmen yang sama, jom ke blog saya :)

http://sukacakapsorang.blogspot.com/2012/08/hanif-idrus-segmen-menerjah.html

hype... pagi tadik korn join segmen hanif idrus ni... malam ni baru sempat nak jenguk peserta lain.. alang2 dah dtg sini, korn komen2 lah sini.. hehe...

datang dari segmen yang sama, jom ke blog saya :)

http://sukacakapsorang.blogspot.com/2012/08/hanif-idrus-segmen-menerjah.html

follow sini juga..^^

Datang dari segmen
http://hanifidrus.blogspot.com/2012/08/hanifidrus-segmen-menerjah.html
U in my bloglist
Hanif blog bloglist
Additional item join my segmen..hehehehhe
Check blog anda berdasarkan bloglist abjad
Every week saya datang melawat tapi dengan syarat always updated blog..hahahha
Jumlah peserta kini 63 orang ..

dtg dari segmen yang sama..=))


http://guliboolat.blogspot.com/2012/09/segmen-hanif-idrus-segmen-menerjah.html

terjahan dari segmen sama.
Jom terjah blog sy

http://redscarz.blogspot.com/2012/09/segmen-hanif-idrus-segmen-menerjah.html

terjah !!!!!
dari segment yang sama.....

http://n-mcd.blogspot.com/2012/09/segmen-hanif-idrus-segmen-menerjah.html

Updated ke 4
Jumlah peserta kini 76 blogger!!!
Jom blogwalking lagi….
Amacam ramai kawan tak?
http://hanifidrus.blogspot.com/2012/08/hanifidrus-segmen-menerjah-senarai.html

bw kat sini...join segmen sama..jom singgah blog kathy..

salam perkenalan daripada ezamiza dari segmen yang sama..

http://zafikstory.blogspot.com/2012/09/hanif-idrus-segmen-menerjah.html

notakaki: suka theme blog yang simple ni...

Updated ke 5
Jumlah peserta kini 88 orang ..thank yekkkk
Sila lihat senarai peserta di:
Hanif Idrus Senarai Peserta
Jom serbu dan blogwalking!!

datang terjah dari segmen yang sama...

http://bird7842.blogspot.com/2012/09/segmen-hanif-idrus-segmen-menerjah.html

Salam n hye~!!

dtg dr segmen yg same..
dh follow sni..
salam knal..

This comment has been removed by the author. - Hapus

Eraz datang terjah buat kali kedua dan memberikan link yang betul.. ;) Datang terjah daripada Segmen Hanif Idrus!

http://www.erazfadli.com/2012/08/segmen-hanif-idrus-segmen-menerjah.html

bersenam % jadi follower di sini hihi! dr segmen popular tu :) http://sharecareloveseason.blogspot.com/2012/09/hanif-idrus-segmen-menerjah.html

Waaa... aynora minat menulis... :) fairuz singgah sini juga yer.. thanks singgah kite :)

follow r blog back tengs coz follow me :)

dah follow blog awak..tq follow blog kathy..

singgah dan dari segmen yang sama.. jemput singgah balik yer...

http://pening-pala.blogspot.com/2012/09/segmen-hanif-idrus-segmen-menerjah.html

terjah dan follow....follow me back...http://iqmareffendy99.blogspot.com/2012/09/segmen-hanif-idrus-segmen-menerjah.html

singgah dan follow dari segmen sama..http://mysterius-putera.blogspot.com/2012/09/segmen-hanif-idrus-segmen-menerjah.html

Updated ke 6
Jumlah peserta kini 100 orang!!!!!
Jom blogwalking
Sila lihat senarai peserta di:
http://hanifidrus.blogspot.com/2012/08/hanifidrus-segmen-menerjah-senarai.html

salam menerjah balik dengan segmen Hanif Idrus segmen menerjah melalui blog ShakRoil eWanT... jangan lupa terjah blog ShakRoil eWanT balik tau!!!

http://shakroil.blogspot.com/2012/08/hanif-idrus-segmen-menerjah.html

Terjah sini !:)

http://akubencihitam.blogspot.com/2012/09/segmen-hanif-idrus-segmen-menerjah.html

http://syokperasit.blogspot.com/2012/09/segmen-terjah-untuk-menerjah-add.html

dari segmen yg sama .. jom like and follow syokperasit

terbaca lak tuan tanahnya .. bestnya tuan tanah sekejap ja saya dapat follower yang iklas ..hahaha

http://syokperasit.blogspot.com/2012/09/segmen-terjah-untuk-menerjah-add.html

dari segmen yg sama .. jom like and follow syokperasit

salam perkenalan...dr segmen Hanif =)

http://qurratulain-pagaremas.blogspot.com/2012/09/hanif-idrus-segmen-menerjah.html

melekat kat sini jap ... terbang dr segmen hanif idrus ni le

Salam kenal .dtg terjah dri segmen y sama =)

hai kak nur. Cik Putih datang ziarah lagi. nak tengok2 perkembangan segmen terjah menerjah nie. hehe... thanks vst blog cik putih

Updated ke 7
Jumlah peserta kini 110 orang ..thank yekkkk
Sila lihat senarai peserta di:
Hanif Idrus Senarai Peserta
Jom serbu dan blogwalking!!

salam..saya dtg menerjah dari segman yg sama..i was follow u..appreciated if u can follow me back :)
http://worldmentioned.blogspot.com/2012/09/hanif-idrus-segmen-menerjah.html

dah follow,follow balik ye?http://myzatuliqma.blogspot.com/2012/09/segmen-hanif-idrus-segmen-menerjah.html

Terjah dan follow....follow me http://kate-na.blogspot.com//2012/09/segmen-hanif-idrus-segmen-menerjah.html

u alls rock man! thx for stopping here, keep in touch, ok

hai..salam kenal, linda singgah n follow sini dari segmen Hanif idrus :)

Salam perkenalan... terjah dari segmen terjah menerjah... hehe =) ibu aQiL dah follow ur blog... jemput ke bLog ibu aQiL yea...

http://arissa87.blogspot.com/2012/09/hanif-idrus-segmen-menerjah.html

salam perkenalan dan salam terjah! :-) dOne follow ur blOg. jemput jd follower sy yea. macehh :-)

http://arissa87.blogspot.com/2012/09/hanif-idrus-segmen-menerjah.html

Salam singgah dari segmen yg sama..da lama follow cnie..jum jenguk n follow blog ifa..slm perkenalan dan HAPPY BW !! :)

salam singgah dari segmen yang sama :) follow sini :) jgn lupa jenguk n follow ain yerr :)

http://celotehbudakkechiq.blogspot.com/2012/09/hanif-idrus-segmen-menerjah.html

dari segmen yg sama

http://lovingwantie.blogspot.com/2012/09/hanifidrus-segmen-menerjah.html

Follow u. follow saya jugak yer

selamat tengah hari..husna singgah sini..maaf sebab lambat singgah..^^V

terjah balik jom..
http://husnazahidi.blogspot.com/2012/09/hanif-idrus-segmen-menerjah.html

DISCLAIMER: All content provided on this "Aynorablogs.Com – Inspirasi Wanita" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Aynorablogs.Com – Inspirasi Wanita will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.

Kisah 25 Filsuf Barat (MATLUTHFI)!! Harga cuma RM22.50 (Asal RM25.00)!

Buat Duit Blog
Back To Top