[Segmen] Aku Terjah! Aku Follow! Apakah Itu?

My lovely friends, 
apakah khabarmu?

 Bismillah... 
Saya join segmen ni, dan tuan blog nak bagi pendrive 4G free untuk 50 orang terawal...nak tak? Saya dah tak boleh...skrg peserta segmen dah hampir 70,

Join sekarang!





So, disebabkan kena tag 3 orang, saya nak tag blogger berikut:


Okeyh, nnt jap lagi nak BW kat blog dia orang...

**aynora nur**



7 comments:

  1. Assalamualaikum dan Salam Ramadhan....Terima kasih atas kunjungan dan penyertaan dalam segmen MYideakini ye...untuk melayakkan hadiah penghargaan dari MYideakini, pastikan penama yang telah di tag tu follow blog MYideakini...itu syarat & terma dr MYideakini...TQ

    ReplyDelete
  2. hey awak , siapa HazirahHalmi ?
    saya Hazirah Muslim :)
    btw , thanx invite , tapi saya tak nak join , minggu ni agk sibuk sikit ...maaf

    ReplyDelete
  3. hai..dr segmen yg same...

    http://fieqaloveislife.blogspot.com/2012/07/segmen-tambah-follower-blog-sampai-1000.html

    ReplyDelete
  4. datang dari segmen yang sama...terima kasih

    ReplyDelete
  5. Datang dari segmen yg sama ;D
    wish u best of luck

    http://everythingseverythings.blogspot.jp/2012/09/aku-terjah-aku-follow-apakah-itu_20.html

    ReplyDelete
  6. Singgah sini dari segmen yang sama ^^ jom ke blog sy
    V
    V
    v
    v
    http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/10/segmen-aku-terjah-aku-follow-apakah-itu.html

    ReplyDelete

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.

Powered by Blogger.