loading...

[Segmen] Aku Terjah! Aku Follow! Apakah Itu?

aynora nur | 08 August, 2012,1:52 PM |
Advertisement

My lovely friends, 
apakah khabarmu?

 Bismillah... 
Saya join segmen ni, dan tuan blog nak bagi pendrive 4G free untuk 50 orang terawal...nak tak? Saya dah tak boleh...skrg peserta segmen dah hampir 70,

Join sekarang!





So, disebabkan kena tag 3 orang, saya nak tag blogger berikut:


Okeyh, nnt jap lagi nak BW kat blog dia orang...

**aynora nur**



#Inspirasi Wanita❤:
Segala sesuatu dalam hidup ini akan pergi dan tidak pernah lagi kembali, ;) :) kecuali DOA. Ia pergi dengan HARAPAN dan Ia kembali dengan REDHA dan KURNIA..
Tag : Segmen

Aynora Nur seorang blogger part time di Johor, Malaysia. Lulusan MBA. Aktif berblog sejak tahun 2010. Hubungi saya untuk Promosi produk dan servis. • Daily PV : 35,000 - 45,000 Info lanjut di about me ...
 

USERS
7 Komen untuk "[Segmen] Aku Terjah! Aku Follow! Apakah Itu?"

Assalamualaikum dan Salam Ramadhan....Terima kasih atas kunjungan dan penyertaan dalam segmen MYideakini ye...untuk melayakkan hadiah penghargaan dari MYideakini, pastikan penama yang telah di tag tu follow blog MYideakini...itu syarat & terma dr MYideakini...TQ

hey awak , siapa HazirahHalmi ?
saya Hazirah Muslim :)
btw , thanx invite , tapi saya tak nak join , minggu ni agk sibuk sikit ...maaf

hai..dr segmen yg same...

http://fieqaloveislife.blogspot.com/2012/07/segmen-tambah-follower-blog-sampai-1000.html

datang dari segmen yang sama...terima kasih

Datang dari segmen yg sama ;D
wish u best of luck

http://everythingseverythings.blogspot.jp/2012/09/aku-terjah-aku-follow-apakah-itu_20.html

Singgah sini dari segmen yang sama ^^ jom ke blog sy
V
V
v
v
http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/10/segmen-aku-terjah-aku-follow-apakah-itu.html

DISCLAIMER: All content provided on this "Aynorablogs.Com – Inspirasi Wanita" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Aynorablogs.Com – Inspirasi Wanita will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.

Buat Duit Blog
Back To Top