SEGMEN : Tambah Followers by Khairunnisa

aynora nur | 25 September, 2012,3:25 PM |
Advertisement
As-salam,

Wahai rakan2 blogger ku sekalian...mari kita tambah follower lagi. Segmen ini dikendalikan oleh adik Nisa dan dikehendaki melakukan beberapa perkara. Disebabkan saya tak rajin nak create ayat sendiri, maka saya tampalkan apa yang Nisa dah buat:

Peraturan : ~
  1. Mempunyai blog 
  2. Berwarnegara Malaysia
  3. Tiada had umur
Syarat : ~
  1. WAJIB follow blog Nisa
  2. SUNAT like fanpage Nisa
  3. WAJIB follow blog & like page sponsor 1
  4. WAJIB follow blog & like page @ add fb sponsor 2
Cara Penyertaan : ~
  1. Tajuknya ialah SEGMEN : Tambah Followers by Khairunnisa
  2. Tampal banner segmen ke dalam post anda
  3. Tuliskan bilangan followers anda serta jumlah followers yang diidamkan
  4. Tag sekurang-kurangnya 1 rakan blogger anda *klu rajin
  5. Post link entry di kotak comment.
Tujuan segmen ini diadakan : ~
  1. Mengeratkan hubungan sillaturahim
  2. Menambahkan followers
 

Ha...nampak tak tujuan segmen ni dibuat? cer cuba baca kat atas tu..hihi. Jangan malasss sangat, meh kita buat senaman mata sama-sama...

Kalau boleh follower saya nak cecah 700++ jadi le...Jumlah Follower Sekarang adalah 588 orang...TQVM!! 

p/s: ##Selamat bersegmen dan blogwalking...jangan sampai toing2 sudahlah..>>aynora nur<<


Tag : Segmen
Aynora Nur adalah seorang penulis blog separuh masa, terlibat dalam bidang hartanah dan perkhidmatan – di Johor, Malaysia. Lulusan MBA. Aktif berblog sejak tahun 2010. Hubungi saya untuk Promosi produk dan servis • Entry kekal di blog • • Pakej mengikut bajet • Daily PV : 35,000 - 45,000 • Monthly PV : 1.1juta - 1.5juta. Info lanjut di about me ...
 
loading...
6 Komen untuk "SEGMEN : Tambah Followers by Khairunnisa"

Selamat menambah follower lagi :) hehehe

done follow u..
segmen sama..
follow me back.
http://cetewkedaikopi.blogspot.com/2012/09/segmen-tambah-followers-by-khairunnisa.html

dari segmen yang sama,done follow sini..(:
http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-followers-by-khairunnisa.html

Jemput join GA ini.. (:
http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/2012/10/giveaway-by-izwan.html
dan
http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/2012/09/mkm-first-free-giveaway.html

join...

http://filemtempatanterbaik.blogspot.com/2013/03/segmen-tambah-followers-by-khairunnisa.html

DISCLAIMER: All content provided on this "Aynorablogs.Com – Inspirasi Wanita" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Aynorablogs.Com – Inspirasi Wanita will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.

Kisah 25 Filsuf Barat (MATLUTHFI)!! Harga cuma RM22.50 (Asal RM25.00)!

Buat Duit Blog
Back To Top