Header Ads

SEGMEN : Tambah Followers by Khairunnisa


Advertisement
As-salam,

Wahai rakan2 blogger ku sekalian...mari kita tambah follower lagi. Segmen ini dikendalikan oleh adik Nisa dan dikehendaki melakukan beberapa perkara. Disebabkan saya tak rajin nak create ayat sendiri, maka saya tampalkan apa yang Nisa dah buat:

Peraturan : ~
  1. Mempunyai blog 
  2. Berwarnegara Malaysia
  3. Tiada had umur
Syarat : ~
  1. WAJIB follow blog Nisa
  2. SUNAT like fanpage Nisa
  3. WAJIB follow blog & like page sponsor 1
  4. WAJIB follow blog & like page @ add fb sponsor 2
Cara Penyertaan : ~
  1. Tajuknya ialah SEGMEN : Tambah Followers by Khairunnisa
  2. Tampal banner segmen ke dalam post anda
  3. Tuliskan bilangan followers anda serta jumlah followers yang diidamkan
  4. Tag sekurang-kurangnya 1 rakan blogger anda *klu rajin
  5. Post link entry di kotak comment.
Tujuan segmen ini diadakan : ~
  1. Mengeratkan hubungan sillaturahim
  2. Menambahkan followers
 

Ha...nampak tak tujuan segmen ni dibuat? cer cuba baca kat atas tu..hihi. Jangan malasss sangat, meh kita buat senaman mata sama-sama...

Kalau boleh follower saya nak cecah 700++ jadi le...Jumlah Follower Sekarang adalah 588 orang...TQVM!! 

p/s: ##Selamat bersegmen dan blogwalking...jangan sampai toing2 sudahlah..>>aynora nur<<


Advertisement

6 comments:

  1. Selamat menambah follower lagi :) hehehe

    ReplyDelete
  2. done follow u..
    segmen sama..
    follow me back.
    http://cetewkedaikopi.blogspot.com/2012/09/segmen-tambah-followers-by-khairunnisa.html

    ReplyDelete
  3. dari segmen yang sama,done follow sini..(:
    http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-followers-by-khairunnisa.html

    Jemput join GA ini.. (:
    http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/2012/10/giveaway-by-izwan.html
    dan
    http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/2012/09/mkm-first-free-giveaway.html

    ReplyDelete
  4. join...

    http://filemtempatanterbaik.blogspot.com/2013/03/segmen-tambah-followers-by-khairunnisa.html

    ReplyDelete

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.

Powered by Blogger.