Header Ads

Segmen: Tangkap Follower Sebanyak Mungkin


Advertisement
As-salam,

Saya baru selesai blogwalking ke teman2 blog dan sambil itu ternampak segmen yang dikendalikan oleh Nabila Medan, seorang blogger yang terkenal juga dan amat kreatif adik kita ni. Tutorial dia pun best2 jugak.

 

Saya TAG semua yang membaca entri ini, boleh kan??? Tengok jumlah follower saya yang agak tak berapa banyak ni seperti di bawah...


Sesiapa yang sudi follow blog kecik ni, ribuan terima kasih saya ucapkan. Tanpa kamu semua, siapalah aynoranur.com...

#terima kasih daun keladi, datang lagi dan lagi ...hihi..

18 comments:

  1. hai, dh follow dari segmen tangkap...jom follow back..
    http://akuadalahsiti.blogspot.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html
    TQ

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq dearr...jom tangkap banyak2 follower

      Delete
  2. salam, done follow you ! dtg dri segmen yg sama !
    salam ukhwah,follow me back :)

    ReplyDelete
  3. Dtang dri segman yg sama.TANGKAP DIA hehehe

    ReplyDelete
  4. done follow you :D
    balas kunjungan .
    terima kasih sudi follow .

    ReplyDelete

  5. hai sy singgah sini :) meh2 follow n singgah :) dari segmen sama.
    http://www.kisahemasputih.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

    ReplyDelete
  6. Datang berguling-guling merayau melalui Segmen Tangkap Follower Sebanyak Mungkin.. ;)

    http://www.erazfadli.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

    ReplyDelete
  7. assalamualaikum

    sy singgah BW dari segmen yang sama. done follow u

    http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

    ReplyDelete
  8. Salam dear.. Awesome blog! Pandai u design.=) Come join my segmen here if nak saya folo awk.. http://www.aimisyahirah.com/2012/09/segmen-cik-misya-nak-follow.html or visit this page http://dliajanediary.blogspot.com/2012/09/gadis-bermata-cantik-antara-peserta.html?spref=fb untuk support saya dalam modelling!=)

    ReplyDelete
  9. Salam dear.. Awesome blog! Pandai u design.=) Come join my segmen here if nak saya folo awk.. http://www.aimisyahirah.com/2012/09/segmen-cik-misya-nak-follow.html or visit this page http://dliajanediary.blogspot.com/2012/09/gadis-bermata-cantik-antara-peserta.html?spref=fb untuk support saya dalam modelling!=)

    ReplyDelete
  10. salam.... saya dah follow sini...jom follow saya jugak
    http://kembaradrumstik.blogspot.com/2012/10/tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

    ReplyDelete
  11. dtg terjah dari segmen sama !!
    done follow here :)
    http://www.aisyahhumaira.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html


    NIERA BARU KAHWIN MUDA !!
    JOM BACA KISAH NIERA > http://www.aisyahhumaira.com/2012/09/indahnya-bercinta-selepas-kahwin-par1.html

    ReplyDelete
  12. salam.... i am following you...lets follow me too... tq...love you
    http://warnawarnisaedah.blogspot.com/2012/09/tangkap-follwer-sebanyak-mungkin.html

    ReplyDelete
  13. Dah follow!
    http://therainbowcakemonster.blogspot.com/2012/10/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

    ReplyDelete
  14. yuhuu !! datang dari segmen yang sama.
    salam perkenalan ! =)

    ReplyDelete
  15. salam perkenalan.. hye, terjah sini, datang dari segmen yg sama.. jemput singah ke blog sy... http://thisismylife-eyka.blogspot.com/2012/10/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

    ReplyDelete
  16. dari segmen yang sama . :)

    http://www.cikfie.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

    ReplyDelete

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.

Powered by Blogger.