Segmen: Tangkap Follower Sebanyak Mungkin

aynora nur | 28 September, 2012,3:28 PM |
Advertisement
As-salam,

Saya baru selesai blogwalking ke teman2 blog dan sambil itu ternampak segmen yang dikendalikan oleh Nabila Medan, seorang blogger yang terkenal juga dan amat kreatif adik kita ni. Tutorial dia pun best2 jugak.

 

Saya TAG semua yang membaca entri ini, boleh kan??? Tengok jumlah follower saya yang agak tak berapa banyak ni seperti di bawah...


Sesiapa yang sudi follow blog kecik ni, ribuan terima kasih saya ucapkan. Tanpa kamu semua, siapalah aynoranur.com...

#terima kasih daun keladi, datang lagi dan lagi ...hihi..
Tag : Segmen
Aynora Nur adalah seorang penulis blog separuh masa, terlibat dalam bidang hartanah dan perkhidmatan – di Johor, Malaysia. Lulusan MBA. Aktif berblog sejak tahun 2010. Hubungi saya untuk Promosi produk dan servis • Entry kekal di blog • • Pakej mengikut bajet • Daily PV : 35,000 - 45,000 • Monthly PV : 1.1juta - 1.5juta. Info lanjut di about me ...
 
loading...
18 Komen untuk "Segmen: Tangkap Follower Sebanyak Mungkin "

hai, dh follow dari segmen tangkap...jom follow back..
http://akuadalahsiti.blogspot.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html
TQ

tq dearr...jom tangkap banyak2 follower

salam, done follow you ! dtg dri segmen yg sama !
salam ukhwah,follow me back :)

Dtang dri segman yg sama.TANGKAP DIA hehehe

done follow you :D
balas kunjungan .
terima kasih sudi follow .


hai sy singgah sini :) meh2 follow n singgah :) dari segmen sama.
http://www.kisahemasputih.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

Datang berguling-guling merayau melalui Segmen Tangkap Follower Sebanyak Mungkin.. ;)

http://www.erazfadli.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

assalamualaikum

sy singgah BW dari segmen yang sama. done follow u

http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

Salam dear.. Awesome blog! Pandai u design.=) Come join my segmen here if nak saya folo awk.. http://www.aimisyahirah.com/2012/09/segmen-cik-misya-nak-follow.html or visit this page http://dliajanediary.blogspot.com/2012/09/gadis-bermata-cantik-antara-peserta.html?spref=fb untuk support saya dalam modelling!=)

Salam dear.. Awesome blog! Pandai u design.=) Come join my segmen here if nak saya folo awk.. http://www.aimisyahirah.com/2012/09/segmen-cik-misya-nak-follow.html or visit this page http://dliajanediary.blogspot.com/2012/09/gadis-bermata-cantik-antara-peserta.html?spref=fb untuk support saya dalam modelling!=)

salam.... saya dah follow sini...jom follow saya jugak
http://kembaradrumstik.blogspot.com/2012/10/tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

dtg terjah dari segmen sama !!
done follow here :)
http://www.aisyahhumaira.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html


NIERA BARU KAHWIN MUDA !!
JOM BACA KISAH NIERA > http://www.aisyahhumaira.com/2012/09/indahnya-bercinta-selepas-kahwin-par1.html

salam.... i am following you...lets follow me too... tq...love you
http://warnawarnisaedah.blogspot.com/2012/09/tangkap-follwer-sebanyak-mungkin.html

Dah follow!
http://therainbowcakemonster.blogspot.com/2012/10/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

yuhuu !! datang dari segmen yang sama.
salam perkenalan ! =)

salam perkenalan.. hye, terjah sini, datang dari segmen yg sama.. jemput singah ke blog sy... http://thisismylife-eyka.blogspot.com/2012/10/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

dari segmen yang sama . :)

http://www.cikfie.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

DISCLAIMER: All content provided on this "Aynorablogs.Com – Inspirasi Wanita" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Aynorablogs.Com – Inspirasi Wanita will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.

Kisah 25 Filsuf Barat (MATLUTHFI)!! Harga cuma RM22.50 (Asal RM25.00)!

Buat Duit Blog
Back To Top