Header Ads

Jom Tukar Bloglist Dengan Mak Dara


Advertisement
As-salam,

Saya sempat blogwalking kat blog Mak Dara dan terbaca alkisahnya Mak Dara mempelawa pembaca untuk join bloglist bulan Oktober. Maka saya dengan sukacitanya menjemput diri sendiri memasuki bloglist ini.
 
Bicara Mak Dara


Syarat-syaratnya mudah saja, tepekkan bener Mak Dara, buat satu entry dan link url Mak Dara kat bloglist kita tu. Okeh, Semua saya dah buat, dengan ini saya rasmikan penyertaan saya.


##Jom buat kerjasama dua hala ni (tukar bloglist...), tentu datang win win situation...
Advertisement

5 comments:

  1. terima kasih sebab sudi bertukar link dengan blog meroyan Mak Dara ya.. Mak Dara dah pun masukkan link blog adik ni dalam bloglist Mak Dara ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Done Follow
      dari segmen yg sama
      jemput lah singgah ke blog sy...TQ

      http://di-sini-bermula.blogspot.com/2012/09/zyraroxx-follower-datang-bertubi-tubi.html

      dan jemput join segmen nie

      http://di-sini-bermula.blogspot.com/2012/10/jom-blogwalking-sampai-pengsan.html

      Delete
  2. salam kenal..www.siezuka.com.. :)

    ReplyDelete

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.

Powered by Blogger.