Kertas Warna Merah Bloglist 2.0 | SEGMEN

Tudung kanak-kanak
As-salam,

Blogwalking pagi Isnin.

Terbaca pasal Kertas Warna Merah nak cari bloglist. Segmen ni tak ada special header, so I just tepekkan header simple meraeh menyala dari blog KWM ini.


Syarat2 pun tak berapa nak susah, very simple and santai.
Kalau sesiapa yang terlebih rajin dan panjang akal, promote kan lebih2 nanti dapat anugerah TOP REFERER...hihi,

Kepada blogger Ikhmal Malique, selamat berjaya dengan segmen anda..saya hanya mampu sokong dari belakang kepada blogger2 yang kreatif macam ni.

#Lupakan monday blues, jom kita rocking the mood!! 



8 comments:

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.

Powered by Blogger.