loading...

Kertas Warna Merah Bloglist 2.0 | SEGMEN

aynora nur | 08 October, 2012,10:17 AM |
Advertisement

As-salam,

Blogwalking pagi Isnin.

Terbaca pasal Kertas Warna Merah nak cari bloglist. Segmen ni tak ada special header, so I just tepekkan header simple meraeh menyala dari blog KWM ini.


Syarat2 pun tak berapa nak susah, very simple and santai.
Kalau sesiapa yang terlebih rajin dan panjang akal, promote kan lebih2 nanti dapat anugerah TOP REFERER...hihi,

Kepada blogger Ikhmal Malique, selamat berjaya dengan segmen anda..saya hanya mampu sokong dari belakang kepada blogger2 yang kreatif macam ni.

#Lupakan monday blues, jom kita rocking the mood!! 


#Inspirasi Wanita❤:
Segala sesuatu dalam hidup ini akan pergi dan tidak pernah lagi kembali, ;) :) kecuali DOA. Ia pergi dengan HARAPAN dan Ia kembali dengan REDHA dan KURNIA..
Tag : Segmen

Aynora Nur seorang blogger part time di Johor, Malaysia. Lulusan MBA. Aktif berblog sejak tahun 2010. Hubungi saya untuk Promosi produk dan servis. • Daily PV : 35,000 - 45,000 Info lanjut di about me ...
 

USERS
8 Komen untuk "Kertas Warna Merah Bloglist 2.0 | SEGMEN"
DISCLAIMER: All content provided on this "Aynorablogs.Com – Inspirasi Wanita" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Aynorablogs.Com – Inspirasi Wanita will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.

Buat Duit Blog
Back To Top