Korean Time! : My Daughter the Flowers

aynora nur | 01 October, 2012,9:00 AM |
Advertisement
As-salam,

Drama Korea yang saya nak cerita kali ini berjudul My Daughter The Flower atau di korea gunakan tajuk The Flower/My Flower...Drama yang mempunyai episod paling banyak yang saya pernah tengok iaitu lebih 100 episod ini mengisahkan kisah sedih anak tiri dengan mak tiri.

Sinopsis:

Sebuah drama yang menyentuh perasaan tentang ibu dan anak yang langsung tidak mempunyai pertalian darah. Yang Kkot Nim adalah seorang ahli terapi di sebuah hospital pemulihan. Dia seorang yang bijak dan berani, tetapi memiliki sifat dalaman yang agak emosional. Semenjak bapanya meninggal dunia, Kkot Nim meneruskan hidunya dengan ibu tiri, Jang Soon Ae, yang melayannya dengan baik.

Ibu tirinya kemudian menjalin hubungan dengan seorang lelaki, Goo Jae Ho. Kemudian Yang Kkot Nim berkawan dengan Eun Chae Wan yang mengendalikan sebuah kedai kopi moden dan mempunyai seorang abang bernama Eun Chae Kyung.





Jin Se Yun

   



My Daughter The Flowers dibintangi oleh:

Jin Se Yun sebagai Yang Kkot Nim
Jo Min Soo sebagai Jang Soon Ae
Park Sang Won sebagai Goo Jae Ho
Lee Ji Hoon sebagai Eun Chae Wan
Choi Jin Hyuk sebagai Goo Sang Hyuk
Son Eun Seo sebagai Eun Chae Kyung

Bagi peminat drama ini boleh tunggu tayangannya di saluran ONE HD tak lama lagi. Selamat terhibur.

##Tak suka sangat cerita sedih2, terutamanya macam cerita Autumn In My Heart...
Tag : Korean Time
Aynora Nur adalah seorang penulis blog separuh masa, terlibat dalam bidang hartanah dan perkhidmatan – di Johor, Malaysia. Lulusan MBA. Aktif berblog sejak tahun 2010. Hubungi saya untuk Promosi produk dan servis • Entry kekal di blog • • Pakej mengikut bajet • Daily PV : 35,000 - 45,000 • Monthly PV : 1.1juta - 1.5juta. Info lanjut di about me ...
 
loading...
10 Komen untuk "Korean Time! : My Daughter the Flowers"

kene tengok nie. tp 100 epsd tue lamanyer nak abiz.

betul tu dear, mmg lama..tapi klu dah suka, rasa mcm kejap aje

mak aihh banyaknya sampai 100 episode. tapi macam best je..

hemmmm...artis korea ini smeua lawa2 yek..mak pun muda lagi..
Tak suka cerita sedih!!

banyak nye episod 100 . tapi lagi best . klau dah abes ,bosan la .

Bes gler citer ni..tp x rasa lama sgt sbb sehari tayang 2 episod.. cter ni smua 131 episod..dah g merata cr cd ni tp x jumpa...sedih tol :(

seyes best gle cte nih..setiap episod cam x sabar nak tggu next episod.hahaha!tau x kat mn leh donlod cte nih?

ada jual vcd atau dvd tak cite tu?

dvd atau vcd cite tu mana nak dapat?

ada jual vcd atau dvd tak cite tu?

DISCLAIMER: All content provided on this "Aynorablogs.Com – Inspirasi Wanita" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Aynorablogs.Com – Inspirasi Wanita will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.

Kisah 25 Filsuf Barat (MATLUTHFI)!! Harga cuma RM22.50 (Asal RM25.00)!

Buat Duit Blog
Back To Top