Panduan Takwim Sesi Persekolahan Tahun 2013

aynora nur | 13 October, 2012,11:51 AM |
Advertisement
As-salam,

Sesi persekolahan tahun 2012 pun dah nak berakhir. Sekarang sudah pertengahan  Oktober, kemudian datang pulak November dan Disember. Tak sampai sebulan pun cuti persekolahan akan bermula. Apakah korang sempat membuat rancangan untuk tahun ini? Atau ada yang terlupa atau tak ingat bilakah budak2 sekolah mula bercuti. Soo, dalam entri kali ini saya kongsikan takwim persekolahan tahun 2013 untuk korang rancang percutian keluarga, atau sesiapa yang nak naik pelamin mestilah pilih cuti sekolah, baru seronok, betul tak? Untuk lelaki (married man??) jangan nak ambil kesempatan kahwin lagi satu, naya nanti...hihi, tak seronok tau!!

1) SEKOLAH-SEKOLAH KUMPULAN A:


2) SEKOLAH-SEKOLAH KUMPULAN B:



Jadi dengan adanya takwim tahun 2013 ni, jangan ada yang terlepas pandang pulak, sebab kadangkala plan kita jadi tunggang langgang tanpa panduan seperti ini.

##Selamat datang tahun 2013...I'm waiting... 
Aynora Nur adalah seorang penulis blog separuh masa, terlibat dalam bidang hartanah dan perkhidmatan – di Johor, Malaysia. Lulusan MBA. Aktif berblog sejak tahun 2010. Hubungi saya untuk Promosi produk dan servis • Entry kekal di blog • • Pakej mengikut bajet • Daily PV : 35,000 - 45,000 • Monthly PV : 1.1juta - 1.5juta. Info lanjut di about me ...
 
loading...
3 Komen untuk "Panduan Takwim Sesi Persekolahan Tahun 2013"

Anaj dah tanya pasal Legoland....bila cuti yek bdk2 ni....
Kena simpan satu benda ni..thanks

Salam kenalan! Very nice blog here. Suka3x!=) Jom join.. http://www.aimisyahirah.com/2012/10/tempoh-hampir-tamat-cepat-join-segmen.html

DISCLAIMER: All content provided on this "Aynorablogs.Com – Inspirasi Wanita" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Aynorablogs.Com – Inspirasi Wanita will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.

Kisah 25 Filsuf Barat (MATLUTHFI)!! Harga cuma RM22.50 (Asal RM25.00)!

Buat Duit Blog
Back To Top