Header Ads

Aku Seorang Penulis Bebas...


Advertisement
As-salam,

Korang perasan tak kat atas ni ada widget bertajuk @AKU.SEORANG.PENULIS. dan ada slide pasal karya-karya amatur saya yang macam apa2 entah!! Oh ya, kerana hari ni saya malas nak buat entri, maka saya copy paste karya2 saya sendiri untuk bacaan umum...tak da salah kan?

Tapi jangan salah faham, saya hanya copy paste link urlnya aje...


Yang selebihnya kena tengok kat blog itu lah ya...

Sebenarnya saya ada menulis rencana, cerpen, puisi dan diterbitkan beberapa majalah di negara kita. Tapi disebabkan ketika itu masih bersekolah dan berada di U, saya tidak ambil endah tentang nak fotostat ataupun buat simpanan. Rugi kan? Kalau tidak profile saya dah agak bagus jugak kan? Mungkin tak ada rezekiu, lagipun saya menulis bukan kerana nama...

p/s: Tiada penyesalan disini, kerana ia sekadar hobi...
Advertisement

No comments

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.

Powered by Blogger.