Aku Seorang Penulis Bebas...

aynora nur | 29 November, 2012,3:50 PM |
Advertisement
As-salam,

Korang perasan tak kat atas ni ada widget bertajuk @AKU.SEORANG.PENULIS. dan ada slide pasal karya-karya amatur saya yang macam apa2 entah!! Oh ya, kerana hari ni saya malas nak buat entri, maka saya copy paste karya2 saya sendiri untuk bacaan umum...tak da salah kan?

Tapi jangan salah faham, saya hanya copy paste link urlnya aje...


Yang selebihnya kena tengok kat blog itu lah ya...

Sebenarnya saya ada menulis rencana, cerpen, puisi dan diterbitkan beberapa majalah di negara kita. Tapi disebabkan ketika itu masih bersekolah dan berada di U, saya tidak ambil endah tentang nak fotostat ataupun buat simpanan. Rugi kan? Kalau tidak profile saya dah agak bagus jugak kan? Mungkin tak ada rezekiu, lagipun saya menulis bukan kerana nama...

p/s: Tiada penyesalan disini, kerana ia sekadar hobi...
Tag : Luahan
Aynora Nur adalah seorang penulis blog separuh masa, terlibat dalam bidang hartanah dan perkhidmatan – di Johor, Malaysia. Lulusan MBA. Aktif berblog sejak tahun 2010. Hubungi saya untuk Promosi produk dan servis • Entry kekal di blog • • Pakej mengikut bajet • Daily PV : 35,000 - 45,000 • Monthly PV : 1.1juta - 1.5juta. Info lanjut di about me ...
 
loading...
0 Komen untuk "Aku Seorang Penulis Bebas..."
DISCLAIMER: All content provided on this "Aynorablogs.Com – Inspirasi Wanita" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Aynorablogs.Com – Inspirasi Wanita will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.

Kisah 25 Filsuf Barat (MATLUTHFI)!! Harga cuma RM22.50 (Asal RM25.00)!

Buat Duit Blog
Back To Top