Korean Time! : The Great Doctor - 2 Last Episode

aynora nur | 24 November, 2012,9:48 PM |
Advertisement
As-salam,

Entri (1) : The Great Doctor [Entri Bergambar] a.k.a Faith
Entri (2) : The Great Doctor

Sedihnya bila minggu ni drama The Great Doctor dah nat tamat. 2 episod last drama korea The Great Doctor lakonan my dream fantasy hero...cewahh! bakal bersiaran pada tarikh-tarikh berikut:

Isnin - 26/11/2012 - Pada pukul 20:55 mlm 

Pada episod kali ini Gi Cheol bertanyakan pada Eun Soo apakah sakit mentalnya boleh diubati di dunia di mana dia datang (iaitu dunia zaman sekarang). Sebaliknya, Eun Soo memilih menggunakan cara lain untuk mengubati racun di dalam badannya. 

Selasa - 27/11/2012 - Pada pukul 20:55 mlm. 

Gi Cheol memaksa Eun Soo mengikutnya masuk ke pintu gerbang bersama-sama. Eun Soo kembali ke tahun sekarang (2012) tetapi masuk semula ke pintu gerbang kayangan tersebut untuk mencari Choi Young.




Bagi sesiapa yang nak tonton secara online, boleh lah klik pada laman web berikut:





Dapatkah Eun Soo menemui Jeneral Choi Young semula? Apa terjadi kepada Gi Cheol yang jahat itu bila dia dihantar ke tahun 2012?? Mari kita sama-sama saksikan. 

p/s: Menunggu penuh setia apabila LEE MIN HO yang heronya...hihi
Tag : Korean Time
Aynora Nur adalah seorang penulis blog separuh masa, terlibat dalam bidang hartanah dan perkhidmatan – di Johor, Malaysia. Lulusan MBA. Aktif berblog sejak tahun 2010. Hubungi saya untuk Promosi produk dan servis • Entry kekal di blog • • Pakej mengikut bajet • Daily PV : 35,000 - 45,000 • Monthly PV : 1.1juta - 1.5juta. Info lanjut di about me ...
 
loading...
3 Komen untuk "Korean Time! : The Great Doctor - 2 Last Episode"

Bestnye dpt tgk cite korea.. Kan..kan..

Tak suka Korea sekarang suka Tamil...hihihihihi

dah join yg ni?? :) http://sogoodyetsobad.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

DISCLAIMER: All content provided on this "Aynorablogs.Com – Inspirasi Wanita" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Aynorablogs.Com – Inspirasi Wanita will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.

Kisah 25 Filsuf Barat (MATLUTHFI)!! Harga cuma RM22.50 (Asal RM25.00)!

Buat Duit Blog
Back To Top