Enter your keyword

24 November, 2012

Korean Time! : The Great Doctor - 2 Last Episode

As-salam,

Entri (1) : The Great Doctor [Entri Bergambar] a.k.a Faith
Entri (2) : The Great Doctor

Sedihnya bila minggu ni drama The Great Doctor dah nat tamat. 2 episod last drama korea The Great Doctor lakonan my dream fantasy hero...cewahh! bakal bersiaran pada tarikh-tarikh berikut:

Isnin - 26/11/2012 - Pada pukul 20:55 mlm 

Pada episod kali ini Gi Cheol bertanyakan pada Eun Soo apakah sakit mentalnya boleh diubati di dunia di mana dia datang (iaitu dunia zaman sekarang). Sebaliknya, Eun Soo memilih menggunakan cara lain untuk mengubati racun di dalam badannya. 

Selasa - 27/11/2012 - Pada pukul 20:55 mlm. 

Gi Cheol memaksa Eun Soo mengikutnya masuk ke pintu gerbang bersama-sama. Eun Soo kembali ke tahun sekarang (2012) tetapi masuk semula ke pintu gerbang kayangan tersebut untuk mencari Choi Young.




Bagi sesiapa yang nak tonton secara online, boleh lah klik pada laman web berikut:





Dapatkah Eun Soo menemui Jeneral Choi Young semula? Apa terjadi kepada Gi Cheol yang jahat itu bila dia dihantar ke tahun 2012?? Mari kita sama-sama saksikan. 

p/s: Menunggu penuh setia apabila LEE MIN HO yang heronya...hihi

3 comments:

  1. Bestnye dpt tgk cite korea.. Kan..kan..

    ReplyDelete
  2. Tak suka Korea sekarang suka Tamil...hihihihihi

    ReplyDelete
  3. dah join yg ni?? :) http://sogoodyetsobad.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.