Enter your keyword

16 November, 2012

Maharaja Lawak Mega (MLM) 2012

As-salam,

Kepada para blogger yang minat lawak jenaka ataupun tidak, masa yang dinanti-nanti telahpun tiba. Pelawak-pelawak tersohor serantau bakal berlumba memenangi hadiah lumayan yang bakal berentap di pentas berprestij bermula malam ini (16/11/2012). Maharaja Lawak Mega 2012 akan bersiaran secara langsung menerusi Astro Warna (132) dan Mustika HD (134).

Korang takde Pekej Mustika? Nak tengok Maharaja Lawak Mega 2012 malam ni? Takyah risau! Korang boleh tengok  malam ni walaupun xde Pekej Mustika! Pergi je ke siaran Astro Warna (132) dengan Mustika HD (134). Cer try kalau tak percaya! Gerenti boleh punye. Jangan lupa okeh jam 10 malam ini.


Ia dibuka secara percuma kepada semua pelanggan Astro serta disiarkan secara LIVE STREAMING di laman Youtube Astro Gempak!




Gambar daripada website Astro Gempak

Antara Pelawak Yang Terlibat dengan 'pertarungan' sengit ini adalah:-

1. Kumpulan Jozan

Gambar Kumpulan Jozan 


2. Kumpulan Jambu

Gambar Kumpulan Jambu 


3. Boboi 

 Gambar Kumpulan Boboi 


Dari pengamatan mata saya persaingan sengit mungkin datang daripada tiga pelawak glamor dan sempoi di atas iaitu JOZAN, JAMBU DAN BOBOI. Tetapi jangan dilupakan juga kumpulan SHIRO yang ada pengikutnya sendiri yang masih menyokongnya selepas menjadi juara Maharaja Lawak yang lepas. 

p/s: Kepada pelangagn Astro yang ada Astro Beyond ataupun tidak, mari saksikan secara percuma MLM 2012 yang dibuka untuk semua!  

1 comment:

  1. Assalamualaikum (^_^) datang follow blog ni. Follower yang ke- 729 .

    Nanti jikalau ade kelapangan , awak tinggalkan jejak link blog awak di sini ya Exchange link

    nanti saya dapat Blogwalking awak selalu (^_^)

    Hope dapat jadi rakan yang sejati dalam blogger ni ya , kita gunakan peluang ini sebaiknya untuk mengeratkan lagi hubungan antara 2 blogger (^^_)
    Salam perkenalan ; ) sekali lagi dari Fariz Reza .

    From: Fariz Reza [Dot] Com

    ReplyDelete

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.