Segmen Follow Dan Blogwalking Oleh Mialiana.Com

loading...
As-salam,

Dalam pagi2 yang dah celik ni, saya join satu segmen oleh blogger terkenal iaitu mia liana. Untuk segala syarat dan terma ringkas, sila rujuk banner di bawah.


 

JUMLAH FOLLOWER SEKARANG : 748 ORANG

Dalam blog Mia banyak benda yang kita boleh baca dan pelajari. Tetapi saya paling suka bila Mia bagi free banner gift tiap kali follower cecah sesuatu angka, contohnya: Follower Mencecah 8000+ dan saya antara yang dapat benefitnya..hihi. Semoga Mia terus jadi blogger yang humble dan peramah.

Oh yer, dah terlupo pulak eden, nasib baik mia ingatkan...ini dia, aynoranur[dot]com mempersembahkan dengan bangganya mialiana.com tagline...


Saya berharap silaturrahim antara blogger lebih terjalin erat dengan adanya segmen seperti ini. I will support whoever organize segment like this, it will benefit more people in win win situation...

p/s: Good Luck Mia!

64 comments:

  1. terima kasih ya aynora. mia dah check entri. ada tertinggal syarat no 5, tagline smile... smile... smile... dengan backlink ke http://mialiana.com . nanti betulkan balik sebelum segmen ditutup. boleh ikut contoh yang mia beri tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok. dah ada tagline smile tu. cantik. cuma ada kurang satu lagi. nanti backlinkkan tagline tu ke http://www.mialiana.com

      takpe buat pelan2.

      Delete
    2. datang check lagi. entri dah ok aynora. terima kasih ya.

      Delete
  2. iman dri segmen sme
    dtg follow

    http://mimbarhatiku.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ iman, dtg BW dan follow awak skrg jugak!

      Delete
  3. Mia...soo touching, awak memang seorang blogger sejati, i LIKE!! hihi

    ReplyDelete
  4. Salam perkenalan, sudah follow aynora :) dari segmen mialiana.com ini link saya http://ismaildotcom.blogspot.com/2012/11/teman-pengganti-black-ft-malique-video.html

    ReplyDelete
  5. singgah dari segmen yang sama...
    dah lama follow sini... ^_^

    http://www.mizruha.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  6. hye done follow sini dari segmen mia liana =)http://sayaabel.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum.
    Syah datang dari segmen yang sama. Syah Followers ke 753

    Jika sudi, jom join segmen syah pula.
    InsyAllah ada hadiah. (Link)

    Semoga dapat mengeratkan silatulraim.

    ReplyDelete
  8. salam kunjungan dari segmen yang sama..kalau sudi meh la singgah sini.. :)

    http://hanyadihatiku.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  9. yana dtg follow & BW ^^

    http://nazlyizan.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  10. DA FOLLOW LAME BLOG NI .. DTG DARI SEGMEN KAKMIA

    ReplyDelete
  11. :) Datang dari segmen yang sama :] Dah follow blog awak. Follow saya pulak ya ? http://yanieandierah-diary.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking.html

    ReplyDelete
  12. http://www.kisahemasputih.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh_26.html

    Dari segmen sama :)

    ReplyDelete
  13. datang singgah sini

    http://anisa-mylife.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  14. Penat terbang tinggi-tinggi;
    Datang sini rehatkan diri`Dari Segmen yang sama :) Singgah baca entri. Dah lama FOLLOW sini! Salam Perkenalan :D

    http://engkumuzahadin.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  15. wah,, siap lukis agi tu,, hehe,, datang sini and follow :)

    ReplyDelete
  16. bw here. datang dr segmen yang sama, have visit here and look new entri jgk yer... http://haziyatulnajihah.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  17. assalam...ayu datang dr segmen yang sama...

    hehee...kalau tak keberatan ..jom la join segmen ayu pulak yer...hehehe..ada linknyer kat bawah ni...

    http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/11/jom-join-bloglist-ayuinsyirah-tahun-2012.html

    ReplyDelete
  18. T/kasih kepada semua yg dah BW dan follow blog saya, for all of you...here I come!!

    ReplyDelete
  19. saya follow sini .. jum singgah http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=RPvaBvqucbc

    ReplyDelete
  20. saya follow sini .. jum singgah http://ceriteraashraf.blogspot.com/2012/11/ada-orang-ajak-date.html

    ReplyDelete
  21. salam..dtg singgah melawat..dri segmen sme,,slm knalan ye..ada mase jmput singgah blog sy di http://akmaluv90.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html thanx :)

    ReplyDelete
  22. Hai, Ain datang balas kunjungan :D

    Jom Join GA AWESOME ni.Banyak hadiah menarik seperti Camera LOMO -->http://nurain-syahirah.blogspot.com/2012/11/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html

    ReplyDelete
  23. BW+FOLLOW blog nie.. #765 dr segmen sama http://sikucingsengal.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html.. gudluck.. :)

    ReplyDelete
  24. done follow sini..

    salam blogger, salam pengenalan ^_^

    ReplyDelete
  25. Salam Perkenalan dan Salam Ukhuwwah,
    datang dari segmen yang sama ..

    datang sini follow dan blogwalking ...

    silalah berkunjung ke sini ya:
    http://nurazzah8.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  26. reena singgah sini..dr segmen yg sama..:)

    http://shazreena-reena.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  27. datang dari segmen sama :) visit mine..

    www.minniegirlcrying.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  28. singgah sini dari segmen yang sama :
    http://cikzaniff.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    salam kenal k & done follow

    ReplyDelete
  29. singgah dan follow dari segmen sama...
    http://fendy1302.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  30. wah, saya pon jugak segmen ni. :)

    http://belognanabyte.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  31. Salam. hi dtg dr segmen yg same. done follow :)

    http://bulantemanbintang.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html#comment-form

    ReplyDelete
  32. salam.. yeen dari segmen yang sama
    jemput singgah jika ada kelapangan ^^
    http://treasurelicious.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  33. Datang bergolek dari Segmen Follow Dan Blogwalking Oleh Mialiana.com

    http://www.erazfadli.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  34. Azwa datang terjah n follow dari segmen yang sama.. =)

    http://azwarsyuhada.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  35. Follow dari segmen yang sama ! Dah like page , :) jemput ke blog saya c: #lamafollow
    http://farra-izzaty.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  36. salam kenal! deno datang folow sini dari segmen yang sama! jemput la ke blog deno nanti ya... :)

    http://www.dayangdeno.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-by.html

    ReplyDelete
  37. Salam… Emmymazli datang dari segmen yang sama. Singgah baca entri & FOLLOW sekali! Salam Perkenalan ^_^

    http://emmymazli-emmymazli.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  38. dari segmen yang sama http://inspiritdays.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html
    follow sini

    ReplyDelete
  39. dari segmen yg sma :)
    done follow u ..

    http://diarysiichiera97.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  40. Dari segmen yang sam jua.Salam perkenalan~Memang setuju dengan objektif sebenar.Mengeratkan silaturrahim antara blogger sambil mengumpul follower.Itulah yang sebetulnya.~

    ReplyDelete
  41. salam kenal...dari segmen yg sama
    http://timizero.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-blogwalking-mialiana.html

    ReplyDelete
  42. Salam perkenalan...

    dari segmen sama oleh Kak Mia~~~ =)

    ReplyDelete
  43. Hey , I am from the same segment . come to follow you . :)
    http://nasothman.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  44. peserta segmen juga :) jemput singgah n follow blog saya pulak

    ReplyDelete
  45. salam..datang dari segmen yang sama...jemput lah ke blog sy....


    http://littledaies-port.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  46. salam. singgah dari segmen yg sama. dah follow #793 & bw kamu. :)
    singgah & follow sini juga ye kalau sudi.

    http://sheeraya.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  47. Singgah dari segmen sama.
    Dah follow Aynora..

    http://ibuberbicara.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  48. salam. Senarai penuh peserta ada dalam entri ini

    http://www.mialiana.com/2012/11/senarai-peserta-segmen-follow-dan.html

    dan pemenang 10 orang blogger akan diumumkan pada malam ini.

    ReplyDelete
  49. salam,,
    dtg dr segmen yg sama..^_^

    ReplyDelete
  50. http://maerahim.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html
    dr sgmen yg same :D dah lame follow sini

    ReplyDelete
  51. datang dari segmen yg sama

    follow sini :)

    http://azzafdzal.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  52. assalamualaikum, salam kenal dari belog jcb :D
    *keep in touch, keep blogging, keep smiling*
    ~ dari segmen yang sama, mar :)

    ReplyDelete
  53. dari segmen yg sama :)
    jemput join :)
    http://hazirahhawamuslim.blogspot.com/2012/11/giveaway-oh-my-birthday-by-fatin-nazura.html

    ReplyDelete
  54. baru ada kesempatan nak bw. salam perkenalan from me :)

    jemput singgah --> www.sayaeesya.blogspot.com

    ReplyDelete
  55. kepada semua yg dah follow blog saya dari segmen Mia, jgn risau. saya sedang kumpul masa dan tenaga untuk bw dan follow you all back...TERIMAKASIH!!

    ReplyDelete
  56. membalas kunjungan dari segmen sama..
    http://www.fatinalyaa.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    follow #802

    ReplyDelete
  57. Selamat berkenalan...
    Kunjungan balas dari Wilma...
    Jadi follower # 807 ^_^

    http://www.duniawilma.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh_30.html

    ReplyDelete

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.

Powered by Blogger.