Segmen Follow Dan Blogwalking Oleh Mialiana.Com

aynora nur | 24 November, 2012,7:11 AM |
Advertisement
As-salam,

Dalam pagi2 yang dah celik ni, saya join satu segmen oleh blogger terkenal iaitu mia liana. Untuk segala syarat dan terma ringkas, sila rujuk banner di bawah.


 

JUMLAH FOLLOWER SEKARANG : 748 ORANG

Dalam blog Mia banyak benda yang kita boleh baca dan pelajari. Tetapi saya paling suka bila Mia bagi free banner gift tiap kali follower cecah sesuatu angka, contohnya: Follower Mencecah 8000+ dan saya antara yang dapat benefitnya..hihi. Semoga Mia terus jadi blogger yang humble dan peramah.

Oh yer, dah terlupo pulak eden, nasib baik mia ingatkan...ini dia, aynoranur[dot]com mempersembahkan dengan bangganya mialiana.com tagline...


Saya berharap silaturrahim antara blogger lebih terjalin erat dengan adanya segmen seperti ini. I will support whoever organize segment like this, it will benefit more people in win win situation...

p/s: Good Luck Mia!
Tag : Segmen
Aynora Nur adalah seorang penulis blog separuh masa, terlibat dalam bidang hartanah dan perkhidmatan – di Johor, Malaysia. Lulusan MBA. Aktif berblog sejak tahun 2010. Hubungi saya untuk Promosi produk dan servis • Entry kekal di blog • • Pakej mengikut bajet • Daily PV : 35,000 - 45,000 • Monthly PV : 1.1juta - 1.5juta. Info lanjut di about me ...
 
loading...
64 Komen untuk "Segmen Follow Dan Blogwalking Oleh Mialiana.Com"

terima kasih ya aynora. mia dah check entri. ada tertinggal syarat no 5, tagline smile... smile... smile... dengan backlink ke http://mialiana.com . nanti betulkan balik sebelum segmen ditutup. boleh ikut contoh yang mia beri tu.

ok. dah ada tagline smile tu. cantik. cuma ada kurang satu lagi. nanti backlinkkan tagline tu ke http://www.mialiana.com

takpe buat pelan2.

iman dri segmen sme
dtg follow

http://mimbarhatiku.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

datang check lagi. entri dah ok aynora. terima kasih ya.

Mia...soo touching, awak memang seorang blogger sejati, i LIKE!! hihi

TQ iman, dtg BW dan follow awak skrg jugak!

Salam perkenalan, sudah follow aynora :) dari segmen mialiana.com ini link saya http://ismaildotcom.blogspot.com/2012/11/teman-pengganti-black-ft-malique-video.html

singgah dari segmen yang sama...
dah lama follow sini... ^_^

http://www.mizruha.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

hye done follow sini dari segmen mia liana =)http://sayaabel.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Assalamualaikum.
Syah datang dari segmen yang sama. Syah Followers ke 753

Jika sudi, jom join segmen syah pula.
InsyAllah ada hadiah. (Link)

Semoga dapat mengeratkan silatulraim.

salam kunjungan dari segmen yang sama..kalau sudi meh la singgah sini.. :)

http://hanyadihatiku.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

yana dtg follow & BW ^^

http://nazlyizan.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

DA FOLLOW LAME BLOG NI .. DTG DARI SEGMEN KAKMIA

:) Datang dari segmen yang sama :] Dah follow blog awak. Follow saya pulak ya ? http://yanieandierah-diary.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking.html

http://www.kisahemasputih.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh_26.html

Dari segmen sama :)

datang singgah sini

http://anisa-mylife.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Penat terbang tinggi-tinggi;
Datang sini rehatkan diri`Dari Segmen yang sama :) Singgah baca entri. Dah lama FOLLOW sini! Salam Perkenalan :D

http://engkumuzahadin.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

wah,, siap lukis agi tu,, hehe,, datang sini and follow :)

bw here. datang dr segmen yang sama, have visit here and look new entri jgk yer... http://haziyatulnajihah.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

assalam...ayu datang dr segmen yang sama...

hehee...kalau tak keberatan ..jom la join segmen ayu pulak yer...hehehe..ada linknyer kat bawah ni...

http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/11/jom-join-bloglist-ayuinsyirah-tahun-2012.html

T/kasih kepada semua yg dah BW dan follow blog saya, for all of you...here I come!!

saya follow sini .. jum singgah http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=RPvaBvqucbc

saya follow sini .. jum singgah http://ceriteraashraf.blogspot.com/2012/11/ada-orang-ajak-date.html

salam..dtg singgah melawat..dri segmen sme,,slm knalan ye..ada mase jmput singgah blog sy di http://akmaluv90.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html thanx :)

Hai, Ain datang balas kunjungan :D

Jom Join GA AWESOME ni.Banyak hadiah menarik seperti Camera LOMO -->http://nurain-syahirah.blogspot.com/2012/11/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html

BW+FOLLOW blog nie.. #765 dr segmen sama http://sikucingsengal.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html.. gudluck.. :)

done follow sini..

salam blogger, salam pengenalan ^_^

Salam Perkenalan dan Salam Ukhuwwah,
datang dari segmen yang sama ..

datang sini follow dan blogwalking ...

silalah berkunjung ke sini ya:
http://nurazzah8.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

reena singgah sini..dr segmen yg sama..:)

http://shazreena-reena.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

datang dari segmen sama :) visit mine..

www.minniegirlcrying.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

singgah sini dari segmen yang sama :
http://cikzaniff.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

salam kenal k & done follow

singgah dan follow dari segmen sama...
http://fendy1302.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

wah, saya pon jugak segmen ni. :)

http://belognanabyte.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Salam. hi dtg dr segmen yg same. done follow :)

http://bulantemanbintang.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html#comment-form

salam.. yeen dari segmen yang sama
jemput singgah jika ada kelapangan ^^
http://treasurelicious.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Datang bergolek dari Segmen Follow Dan Blogwalking Oleh Mialiana.com

http://www.erazfadli.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Azwa datang terjah n follow dari segmen yang sama.. =)

http://azwarsyuhada.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Follow dari segmen yang sama ! Dah like page , :) jemput ke blog saya c: #lamafollow
http://farra-izzaty.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

salam kenal! deno datang folow sini dari segmen yang sama! jemput la ke blog deno nanti ya... :)

http://www.dayangdeno.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-by.html

Salam… Emmymazli datang dari segmen yang sama. Singgah baca entri & FOLLOW sekali! Salam Perkenalan ^_^

http://emmymazli-emmymazli.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

dari segmen yang sama http://inspiritdays.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html
follow sini

dari segmen yg sma :)
done follow u ..

http://diarysiichiera97.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Dari segmen yang sam jua.Salam perkenalan~Memang setuju dengan objektif sebenar.Mengeratkan silaturrahim antara blogger sambil mengumpul follower.Itulah yang sebetulnya.~

salam kenal...dari segmen yg sama
http://timizero.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-blogwalking-mialiana.html

Salam perkenalan...

dari segmen sama oleh Kak Mia~~~ =)

Hey , I am from the same segment . come to follow you . :)
http://nasothman.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

peserta segmen juga :) jemput singgah n follow blog saya pulak

salam..datang dari segmen yang sama...jemput lah ke blog sy....


http://littledaies-port.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

salam. singgah dari segmen yg sama. dah follow #793 & bw kamu. :)
singgah & follow sini juga ye kalau sudi.

http://sheeraya.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Singgah dari segmen sama.
Dah follow Aynora..

http://ibuberbicara.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

salam. Senarai penuh peserta ada dalam entri ini

http://www.mialiana.com/2012/11/senarai-peserta-segmen-follow-dan.html

dan pemenang 10 orang blogger akan diumumkan pada malam ini.

salam,,
dtg dr segmen yg sama..^_^

http://maerahim.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html
dr sgmen yg same :D dah lame follow sini

datang dari segmen yg sama

follow sini :)

http://azzafdzal.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

assalamualaikum, salam kenal dari belog jcb :D
*keep in touch, keep blogging, keep smiling*
~ dari segmen yang sama, mar :)

dari segmen yg sama :)
jemput join :)
http://hazirahhawamuslim.blogspot.com/2012/11/giveaway-oh-my-birthday-by-fatin-nazura.html

baru ada kesempatan nak bw. salam perkenalan from me :)

jemput singgah --> www.sayaeesya.blogspot.com

kepada semua yg dah follow blog saya dari segmen Mia, jgn risau. saya sedang kumpul masa dan tenaga untuk bw dan follow you all back...TERIMAKASIH!!

membalas kunjungan dari segmen sama..
http://www.fatinalyaa.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

follow #802

Selamat berkenalan...
Kunjungan balas dari Wilma...
Jadi follower # 807 ^_^

http://www.duniawilma.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh_30.html

DISCLAIMER: All content provided on this "Aynorablogs.Com – Inspirasi Wanita" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Aynorablogs.Com – Inspirasi Wanita will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.

Kisah 25 Filsuf Barat (MATLUTHFI)!! Harga cuma RM22.50 (Asal RM25.00)!

Buat Duit Blog
Back To Top