Header Ads

Segmen : Grand Blogwalking

As-salam,

Ini entri kedua segmen tambah follower dan blogwalking yang saya join minggu ini. Sesiapa yg nak ikut sama, jangan segan2, kliklah pada banner yang dibawah.




SYARAT (saya salin dari blog Nabila Biela)

1) Follow Blog Nabila Biela
2) Buat satu entry dan tampalkan banner kat atas di entry anda(link kan ke blog ni)
3) Letak link entry di komen entry ni
4) Segmen berlangsung selama sebulan(7/11-7/12)
5)Wajib follow dan like page sponser segmen ni
6) Bila senarai peserta diupdate,bolehlah follow antara satu sama lain.
 
Selain daripada itu, jangan lupa sokong para sponsor dan jadi top referrer, nanti dapat hadiah! CEPAT! CEPAT!
 
p/s: Blogwalking....blogwalking....blogwalking...

33 comments:

  1. bw dari segmen yg sama :)

    http://www.cerita-aremira.blogspot.com/2012/11/segmen-grand-blogwalking.html

    ReplyDelete
  2. singgah jap from

    http://eqaikram.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. Dari segmen yang sama
    http://teenagersareawesome.blogspot.com/2012/11/segmen-grand-blogwalking-by-nabila-biela.html

    ReplyDelete
  4. cikMAR dr segmen GRANDD jugakk :)

    http://mayesa-jcb.blogspot.com/2012/11/segmen-grand-blogwalking-by-nabila-biela.html

    ReplyDelete
  5. Ummi dtg folo & bw dr segmen yg sama..:)
    http://nukilanummiabi.blogspot.com/2012/11/segmen-grand-bw.html

    ReplyDelete
  6. Hi dear! Wah best blog ni! ^^ Jom singgah saya pula.. http://www.aimisyahirah.com/2012/11/me-as-gypsy-girl-in-urban-street.html

    ReplyDelete
  7. Yanaa dah folo & bw kat sini dari segmen yg sama..:)

    http://missyanaa.blogspot.com/2012/11/segmen-grand-blogwalking.html

    ReplyDelete
  8. bw dri segmen yg sme. do visit mine, yeah?
    http://budakkecikbermonolog.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. Salam ukhwah, sy dari segmen yg sama dah follow back...tq dear ;)

    http://rusukiri.blogspot.com/2012/11/segmen-grand-blogwalking.html

    ReplyDelete
  10. done follow awok,,thnks follow kite ye,,;))

    ReplyDelete
  11. follow dan like blog saya

    http://doktorsihat.blogspot.com/2012/11/segmen-grand-blogwalking.html

    ReplyDelete
  12. salam kenal...singgah sini lawat-lawat kawasan dan follow awak juga... ^_^

    ReplyDelete
  13. Datang jenguk sini sambil bawa salam perkenalan :) Selamat follow awak dan ambil jadi rakan ~ Semoga diterima salam yang dihulurkan ^_^

    Nakhoda dari segmen yang sama:

    http://engkumuzahadin.blogspot.com/2012/11/segmen-grand-blogwalking.html

    ReplyDelete
  14. hanan suke blog simple ni , cunn :D daa lame daa foloe :)

    ReplyDelete
  15. DTG DARI SEGMEN YG SAMA.

    http://hayatirosdi.blogspot.com/2012/11/segmen-grand-blogwalking.html

    DONE FOLLOW! ~

    ReplyDelete
  16. Dri segmen yang sama. followed u, follow ma back, (^_^)

    http://najaha-abdillah.blogspot.com/2012/11/segmen-grand-blogwalking-by-nabila-biela.html

    ReplyDelete
  17. saya datang dari segmen yang sama, dah follow sini..

    http://mselim3.blogspot.com/2012/11/segmen-grand-blogwalking-by-nabila-biela.html

    ReplyDelete
  18. Follow sini dari segmen yang sama :)

    http://liyaabloggies.blogspot.com/2012/11/segmen-grand-blogwalking.html

    ReplyDelete
  19. Follow n blogwalking sini. Dari segmen yang sama:)

    http://nurfara-hani.blogspot.com/2012/11/segmen-grand-blogwalking.html

    ReplyDelete
  20. follow sini..http://mawarberduri4147.blogspot.com/2012/11/segmen-grand-blogwalking.html

    ReplyDelete

  21. singgah dari segmen yang sama... ( dah lama follow ) :)

    jemput join GA shawal.. :)

    http://www.mohdnoorshawal.com/2012/11/giveaway-12-12-12-by-mohd-noor-shawal.html

    kalau nak tingkat follower join lah segmen ni.. :)

    http://www.mohdnoorshawal.com/2012/10/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
  22. dari segmen y sama juga.. nway, tagged: http://crezilady.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  23. Follow sudah :) maaf lambat :)
    http://farra-izzaty.blogspot.com/2012/11/segmen-grand-blogwalking.html

    ReplyDelete
  24. Done Follow ;)
    http://sweetmamaintan.blogspot.com/

    ReplyDelete
  25. join..

    http://sna-aai.blogspot.com/2012/11/segmen-grand-blogwalking.html

    ReplyDelete
  26. salam, saya datang dari segmen yang sama.. Dah follow sini dan terjah la pula ke blog saya ni..

    http://www.irwanalessatyme.com/2012/11/segmen-grand-blogwalking.html

    Jemput join juga segmen saya, budak blogger baru mencuba nasib :)

    http://www.irwanalessatyme.com/2012/11/1st-segmen-jom-follow-sampai-pening-by.html

    ReplyDelete
  27. http://www.kisahemasputih.com/2012/11/segmen-grand-blogwalking.html

    hai dari segmen sama :)

    ReplyDelete
  28. datang dari segmen yang sama. jom singgah blog saya pula :)

    http://nikainaa.blogspot.com/2012/12/segmen-grand-blogwalking-by-nabila-biela.html

    ReplyDelete

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.

Powered by Blogger.