Segmen : Grand Blogwalking

aynora nur | 07 November, 2012,2:34 PM |
Advertisement
As-salam,

Ini entri kedua segmen tambah follower dan blogwalking yang saya join minggu ini. Sesiapa yg nak ikut sama, jangan segan2, kliklah pada banner yang dibawah.




SYARAT (saya salin dari blog Nabila Biela)

1) Follow Blog Nabila Biela
2) Buat satu entry dan tampalkan banner kat atas di entry anda(link kan ke blog ni)
3) Letak link entry di komen entry ni
4) Segmen berlangsung selama sebulan(7/11-7/12)
5)Wajib follow dan like page sponser segmen ni
6) Bila senarai peserta diupdate,bolehlah follow antara satu sama lain.
 
Selain daripada itu, jangan lupa sokong para sponsor dan jadi top referrer, nanti dapat hadiah! CEPAT! CEPAT!
 
p/s: Blogwalking....blogwalking....blogwalking...
Tag : Segmen
Aynora Nur adalah seorang penulis blog separuh masa, terlibat dalam bidang hartanah dan perkhidmatan – di Johor, Malaysia. Lulusan MBA. Aktif berblog sejak tahun 2010. Hubungi saya untuk Promosi produk dan servis • Entry kekal di blog • • Pakej mengikut bajet • Daily PV : 35,000 - 45,000 • Monthly PV : 1.1juta - 1.5juta. Info lanjut di about me ...
 
loading...
33 Komen untuk "Segmen : Grand Blogwalking"

bw dari segmen yg sama :)

http://www.cerita-aremira.blogspot.com/2012/11/segmen-grand-blogwalking.html

singgah jap from

http://eqaikram.blogspot.com/

Dari segmen yang sama
http://teenagersareawesome.blogspot.com/2012/11/segmen-grand-blogwalking-by-nabila-biela.html

cikMAR dr segmen GRANDD jugakk :)

http://mayesa-jcb.blogspot.com/2012/11/segmen-grand-blogwalking-by-nabila-biela.html

Ummi dtg folo & bw dr segmen yg sama..:)
http://nukilanummiabi.blogspot.com/2012/11/segmen-grand-bw.html

Hi dear! Wah best blog ni! ^^ Jom singgah saya pula.. http://www.aimisyahirah.com/2012/11/me-as-gypsy-girl-in-urban-street.html

Yanaa dah folo & bw kat sini dari segmen yg sama..:)

http://missyanaa.blogspot.com/2012/11/segmen-grand-blogwalking.html

bw dri segmen yg sme. do visit mine, yeah?
http://budakkecikbermonolog.blogspot.com

Salam ukhwah, sy dari segmen yg sama dah follow back...tq dear ;)

http://rusukiri.blogspot.com/2012/11/segmen-grand-blogwalking.html

done follow awok,,thnks follow kite ye,,;))

follow dan like blog saya

http://doktorsihat.blogspot.com/2012/11/segmen-grand-blogwalking.html

salam kenal...singgah sini lawat-lawat kawasan dan follow awak juga... ^_^

Datang jenguk sini sambil bawa salam perkenalan :) Selamat follow awak dan ambil jadi rakan ~ Semoga diterima salam yang dihulurkan ^_^

Nakhoda dari segmen yang sama:

http://engkumuzahadin.blogspot.com/2012/11/segmen-grand-blogwalking.html

hanan suke blog simple ni , cunn :D daa lame daa foloe :)

DTG DARI SEGMEN YG SAMA.

http://hayatirosdi.blogspot.com/2012/11/segmen-grand-blogwalking.html

DONE FOLLOW! ~

Dri segmen yang sama. followed u, follow ma back, (^_^)

http://najaha-abdillah.blogspot.com/2012/11/segmen-grand-blogwalking-by-nabila-biela.html

saya datang dari segmen yang sama, dah follow sini..

http://mselim3.blogspot.com/2012/11/segmen-grand-blogwalking-by-nabila-biela.html

Follow sini dari segmen yang sama :)

http://liyaabloggies.blogspot.com/2012/11/segmen-grand-blogwalking.html

Follow n blogwalking sini. Dari segmen yang sama:)

http://nurfara-hani.blogspot.com/2012/11/segmen-grand-blogwalking.html

follow sini..http://mawarberduri4147.blogspot.com/2012/11/segmen-grand-blogwalking.html


singgah dari segmen yang sama... ( dah lama follow ) :)

jemput join GA shawal.. :)

http://www.mohdnoorshawal.com/2012/11/giveaway-12-12-12-by-mohd-noor-shawal.html

kalau nak tingkat follower join lah segmen ni.. :)

http://www.mohdnoorshawal.com/2012/10/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

dari segmen y sama juga.. nway, tagged: http://crezilady.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

Follow sudah :) maaf lambat :)
http://farra-izzaty.blogspot.com/2012/11/segmen-grand-blogwalking.html

Done Follow ;)
http://sweetmamaintan.blogspot.com/

join..

http://sna-aai.blogspot.com/2012/11/segmen-grand-blogwalking.html

salam, saya datang dari segmen yang sama.. Dah follow sini dan terjah la pula ke blog saya ni..

http://www.irwanalessatyme.com/2012/11/segmen-grand-blogwalking.html

Jemput join juga segmen saya, budak blogger baru mencuba nasib :)

http://www.irwanalessatyme.com/2012/11/1st-segmen-jom-follow-sampai-pening-by.html

http://www.kisahemasputih.com/2012/11/segmen-grand-blogwalking.html

hai dari segmen sama :)

datang dari segmen yang sama. jom singgah blog saya pula :)

http://nikainaa.blogspot.com/2012/12/segmen-grand-blogwalking-by-nabila-biela.html

DISCLAIMER: All content provided on this "Aynorablogs.Com – Inspirasi Wanita" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Aynorablogs.Com – Inspirasi Wanita will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.

Kisah 25 Filsuf Barat (MATLUTHFI)!! Harga cuma RM22.50 (Asal RM25.00)!

Buat Duit Blog
Back To Top