Selamat Menyambut Perayaan Deepavali 2012

aynora nur | 11 November, 2012,7:16 AM |
Advertisement
As-salam dan salam sejahtera,

Saya teringat dan terlintas nak buat entri pasal Hari Deepavali ni dah beberapa hari lepas tetapi asyik postphoned, but just now HanifIdrus blogger ada mentioned tentang ni, so saya terus buat entri takut terlupa...TQ HanifIdrus!

Saya ada seorang kawan yang beragama Hindu, oops ramai sebenarnya tetapi yang dekat tentulah 2 orang. Kami rapat kerana kerja. Yang seorang bernama Ms S dan seorang lagi bernama Ms R. Hmm....siapa kata tak missing dengan dia orang? Ms S dah berhijrah ke United Kingdom mengikut suaminya dan Ms R masih di sini...macam2 kenangan yang ada, dengan Ms S paling rapat dan pernah menangis bersama. Ms S cries because of her report does not meet our lady boss requirement. Lady boss tu campak report Ms S depan saya. Tentulah sedih, kan?

 

Past is past, right? Dimanakah kamu sekarang Ms S? Walau apapun saya nak ucapkan SELAMAT MENYAMBUT PERAYAAN DEEPAVALI buat semua penganut Hindu dan teristimewa buat rakan terdekat saya tadi walau dimana mereka berada...

p/s: Saya ramai berkawan dengan rakan beragama Hindu kerana tuntutan kerjaya, sekaligus jiwa 1Malaysia dah lama dekat dihati..
Aynora Nur adalah seorang penulis blog separuh masa, terlibat dalam bidang hartanah dan perkhidmatan – di Johor, Malaysia. Lulusan MBA. Aktif berblog sejak tahun 2010. Hubungi saya untuk Promosi produk dan servis • Entry kekal di blog • • Pakej mengikut bajet • Daily PV : 35,000 - 45,000 • Monthly PV : 1.1juta - 1.5juta. Info lanjut di about me ...
 
loading...
1 Komentar untuk "Selamat Menyambut Perayaan Deepavali 2012"
DISCLAIMER: All content provided on this "Aynorablogs.Com – Inspirasi Wanita" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Aynorablogs.Com – Inspirasi Wanita will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.

Kisah 25 Filsuf Barat (MATLUTHFI)!! Harga cuma RM22.50 (Asal RM25.00)!

Buat Duit Blog
Back To Top