Bloglist Setahun Dari ciklaili.com

loading...
As-salam,

Selamat Pagi Rabu, sebelum mulakan langkah pergi kerja tadi saya sempat sedekahkah Al-Fatihah buat keluarga kedua ibu bapa dan mentua, buat encik suami tercinta serta buat anak-anak hero tersayang. Semoga dibukakan pintu rezeki saya hari ini....

Dan sebagai langkah permulaan, saya sertai Segmen Bloglist Setahun Dari ciklaili.com. Mudah-mudahan saya dapat share ilmu yang ciklaili ada dalam berblog ni. Jika sesiapa nak join macam saya, sila klik banner di bawah.

Banner Bloglist Setahun Dari ciklaili.com


Dalam blog ciklaili.com, saya paling suka entri untuk ibu bapa ketahui keputusan anak mereka secara online iaitu sistem SAPS. Tak bolehlah budak2 tu nak kelentong kita, walaupun dia kata semua biru, kita tetap boleh check/spy kat SAPS ni. Senang sangat...

Cadangan saya satu aje, minta ciklaili.com siarkan pageview dan alexa rank pada sidebar, boleh jadi motivasi pada diri saya.

Semoga blog ciklaili.com terus berjaya kemercu dunia...

p/s: Salam perkenalan daripada aynoranur.com

1 comment:

  1. salam perkenalan dari ciklaili.com.

    insya Allah saya akan masukkan pageview dan alexa rank pada sidebar. sebenarnya template blog baru je berubah sehari selepas bloglist ni dibuka. masih byk yg perlu diperbaiki.

    ReplyDelete

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.

Powered by Blogger.