loading...

Bloglist Setahun Dari ciklaili.com

aynora nur | 05 December, 2012,10:55 AM |
Advertisement

As-salam,

Selamat Pagi Rabu, sebelum mulakan langkah pergi kerja tadi saya sempat sedekahkah Al-Fatihah buat keluarga kedua ibu bapa dan mentua, buat encik suami tercinta serta buat anak-anak hero tersayang. Semoga dibukakan pintu rezeki saya hari ini....

Dan sebagai langkah permulaan, saya sertai Segmen Bloglist Setahun Dari ciklaili.com. Mudah-mudahan saya dapat share ilmu yang ciklaili ada dalam berblog ni. Jika sesiapa nak join macam saya, sila klik banner di bawah.

Banner Bloglist Setahun Dari ciklaili.com


Dalam blog ciklaili.com, saya paling suka entri untuk ibu bapa ketahui keputusan anak mereka secara online iaitu sistem SAPS. Tak bolehlah budak2 tu nak kelentong kita, walaupun dia kata semua biru, kita tetap boleh check/spy kat SAPS ni. Senang sangat...

Cadangan saya satu aje, minta ciklaili.com siarkan pageview dan alexa rank pada sidebar, boleh jadi motivasi pada diri saya.

Semoga blog ciklaili.com terus berjaya kemercu dunia...

p/s: Salam perkenalan daripada aynoranur.com
#Inspirasi Wanita❤:
Segala sesuatu dalam hidup ini akan pergi dan tidak pernah lagi kembali, ;) :) kecuali DOA. Ia pergi dengan HARAPAN dan Ia kembali dengan REDHA dan KURNIA..
Tag : Segmen

Aynora Nur seorang blogger part time di Johor, Malaysia. Lulusan MBA. Aktif berblog sejak tahun 2010. Hubungi saya untuk Promosi produk dan servis. • Daily PV : 35,000 - 45,000 Info lanjut di about me ...
 

USERS
1 Komentar untuk "Bloglist Setahun Dari ciklaili.com"

salam perkenalan dari ciklaili.com.

insya Allah saya akan masukkan pageview dan alexa rank pada sidebar. sebenarnya template blog baru je berubah sehari selepas bloglist ni dibuka. masih byk yg perlu diperbaiki.

DISCLAIMER: All content provided on this "Aynorablogs.Com – Inspirasi Wanita" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Aynorablogs.Com – Inspirasi Wanita will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.

Buat Duit Blog
Back To Top