Maharaja Lawak Mega 2012 Minggu Ke 4 | DA DI DU, PI MAI & BALAS Terkeluar

aynora nur | 08 December, 2012,10:30 AM |
Advertisement
As-salam,

Kita dah dapat jawapannya malam tadi dalam MLM 2012 Minggu Ke 4, 3 kumpulan tersingkir sekaligus iaitu DADIDU, PMAI & BALAS. Memang saya dah agak 3 kumpulan yang akan disingkirkan disebabkan mereka telah dapat imuniti selama 3 minggu yang lepas. Cuma tekaan saya sedikit meleset apabila BALAS yang terkeluar kerana saya jangkakan 3 yang tercorot adalah kumpulan DADIDU, PMAI & R2. Siapa sangka kan, R2 masih dapat kepercayaan peminat.


#MaharajaLawakMega - [foto]  Aku kira sampai 3!
Gambar dari AstroGempak | Kumpulan DADIDU


#MaharajaLawakMega - 3 peserta tersingkir sekaligus malam ini.. Da Di Du, Pi Mai dan Balas.
3 Kumpulan Yang Tersingkir
 Saya rasa kumpulan BALAS terkeluar kerana lawak mereka lawak karut marut, lebih lucahnya daripada nilai lawak yang sebenar. Fikirkanlah budak-budak yang menonton, apa pandangan mereka? Juri AWIE pun dah tegur banyak kali dan malam tadi AWIE sound sekali lagi...hemmm, apa nak buat, budak2 BALAS tak makan saman! Haha!!

Pada pandangan saya, TOP 3 malam tadi adalah JAMBU, JOZAN & SHIRO. Apa pula sudah jadi dengan kumpulan BOBOI? Mereka semakin kurang berlawak sejak dua menjak ni. Ke mana magiknya lawak NABIL bila bersama dengan BOBOI? Mereka harus buat sesuatu. Sayang rasanya jika BOBOI terkeluar awal kerana saya tahu mereka ada idea tetapi gagal dicanang dan digaul dengan baik. Fikirkanlah...

Okeh, panjang sudah saya merapu benda yang tak kelakar, orang dah mula bosannnnn....

p/s: Mencari lawak sebagai bahan hiburan sampingan setelah penat bekerja seharian...
Aynora Nur adalah seorang penulis blog separuh masa, terlibat dalam bidang hartanah dan perkhidmatan – di Johor, Malaysia. Lulusan MBA. Aktif berblog sejak tahun 2010. Hubungi saya untuk Promosi produk dan servis • Entry kekal di blog • • Pakej mengikut bajet • Daily PV : 35,000 - 45,000 • Monthly PV : 1.1juta - 1.5juta. Info lanjut di about me ...
 
loading...
5 Komen untuk "Maharaja Lawak Mega 2012 Minggu Ke 4 | DA DI DU, PI MAI & BALAS Terkeluar "

SEMUA BLOGGER DIJEMPUT JOIN "SEGMEN JOM UP FOLLOWER BY BE-LOG MEOW MEW"

http://nikainaa.blogspot.com/2012/12/segmen-jom-up-follower.html

eloklah balas terkeluar ;)

Jom cuba nasib lucky draw FM USS http://www.mrsfiza.com/2012/12/jom-menang-lucky-draw-fm-uss-singapore.html

Oklah tu balas terkeluar ;)

Jom cuba lucky draw FM USS

http://www.mrsfiza.com/2012/12/jom-menang-lucky-draw-fm-uss-singapore.html

Tak sempat menonton sebab tak der line ini..heheheh

DISCLAIMER: All content provided on this "Aynorablogs.Com – Inspirasi Wanita" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Aynorablogs.Com – Inspirasi Wanita will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.

Kisah 25 Filsuf Barat (MATLUTHFI)!! Harga cuma RM22.50 (Asal RM25.00)!

Buat Duit Blog
Back To Top