Header Ads

Maharaja Lawak Mega 2012 Minggu Ke 4 | DA DI DU, PI MAI & BALAS Terkeluar


Advertisement
As-salam,

Kita dah dapat jawapannya malam tadi dalam MLM 2012 Minggu Ke 4, 3 kumpulan tersingkir sekaligus iaitu DADIDU, PMAI & BALAS. Memang saya dah agak 3 kumpulan yang akan disingkirkan disebabkan mereka telah dapat imuniti selama 3 minggu yang lepas. Cuma tekaan saya sedikit meleset apabila BALAS yang terkeluar kerana saya jangkakan 3 yang tercorot adalah kumpulan DADIDU, PMAI & R2. Siapa sangka kan, R2 masih dapat kepercayaan peminat.


#MaharajaLawakMega - [foto]  Aku kira sampai 3!
Gambar dari AstroGempak | Kumpulan DADIDU


#MaharajaLawakMega - 3 peserta tersingkir sekaligus malam ini.. Da Di Du, Pi Mai dan Balas.
3 Kumpulan Yang Tersingkir
 Saya rasa kumpulan BALAS terkeluar kerana lawak mereka lawak karut marut, lebih lucahnya daripada nilai lawak yang sebenar. Fikirkanlah budak-budak yang menonton, apa pandangan mereka? Juri AWIE pun dah tegur banyak kali dan malam tadi AWIE sound sekali lagi...hemmm, apa nak buat, budak2 BALAS tak makan saman! Haha!!

Pada pandangan saya, TOP 3 malam tadi adalah JAMBU, JOZAN & SHIRO. Apa pula sudah jadi dengan kumpulan BOBOI? Mereka semakin kurang berlawak sejak dua menjak ni. Ke mana magiknya lawak NABIL bila bersama dengan BOBOI? Mereka harus buat sesuatu. Sayang rasanya jika BOBOI terkeluar awal kerana saya tahu mereka ada idea tetapi gagal dicanang dan digaul dengan baik. Fikirkanlah...

Okeh, panjang sudah saya merapu benda yang tak kelakar, orang dah mula bosannnnn....

p/s: Mencari lawak sebagai bahan hiburan sampingan setelah penat bekerja seharian...
Tudung kanak-kanak

5 comments:

  1. SEMUA BLOGGER DIJEMPUT JOIN "SEGMEN JOM UP FOLLOWER BY BE-LOG MEOW MEW"

    http://nikainaa.blogspot.com/2012/12/segmen-jom-up-follower.html

    ReplyDelete
  2. eloklah balas terkeluar ;)

    Jom cuba nasib lucky draw FM USS http://www.mrsfiza.com/2012/12/jom-menang-lucky-draw-fm-uss-singapore.html

    ReplyDelete
  3. Oklah tu balas terkeluar ;)

    Jom cuba lucky draw FM USS

    http://www.mrsfiza.com/2012/12/jom-menang-lucky-draw-fm-uss-singapore.html

    ReplyDelete
  4. Tak sempat menonton sebab tak der line ini..heheheh

    ReplyDelete

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.

Powered by Blogger.