Segmen : Aku Nak BW Dan Follow Blog Korang !

As-salam,

Dah lama rasanya saya tak ikut segmen dan support blogger lain. Kali ini saya nak join segmen yg agak cute sebab orang pun cute...


 

Bagi yg nak ikut join segmen macam saya, hanya klik banner dan semua syarat ada kat situ. Selamat berjaya utk semua!!

p/s: Wajib follow semua peserta, hmm....ingatan untuk diriku. 

12 comments:

  1. Done follow back :)
    http://ichinmikitha.blogspot.com/2012/12/segmen-aku-nak-bw-dan-follow-blog-korang.html

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum....selamat bersegmen yer...;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam Mas Zull, join sekali jom.

      Delete
  3. kunjungan balasa

    singgah dr segmen sama
    http://www.jomsinggah.com/2012/12/segmen-aku-nak-bw-dan-follow-blog.html
    http://kedaiserbanekakelantan.blogspot.com/2012/12/segmen-aku-nak-bw-dan-follow-blog.html

    jemput la dtang blog ye.. jgn segan

    ReplyDelete
  4. dari segment yg sama :) sy memang follow awk, jemput ke blog saya pula ya :P http://awekcool.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. dr segmen yg sma,,,:)
    sy da lma follow awk,,,
    3ma ksh sbb follow sy kmbli

    ReplyDelete
  6. hai saya dari segmen yg sama.. jemput dtg ke blog saya n jgn lupa follow saya balik taw..=)


    http://cutepolkadotsever.blogspot.com/2012/12/segmen-aku-nak-bw-dan-follow-blog-korang.html

    ReplyDelete
  7. thanks singgah blog saya..sudah follow kamu .. :)

    ReplyDelete

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.

Powered by Blogger.