Segmen : Aku Nak BW Dan Follow Blog Korang !

aynora nur | 23 December, 2012,6:16 PM |
Advertisement
As-salam,

Dah lama rasanya saya tak ikut segmen dan support blogger lain. Kali ini saya nak join segmen yg agak cute sebab orang pun cute...


 

Bagi yg nak ikut join segmen macam saya, hanya klik banner dan semua syarat ada kat situ. Selamat berjaya utk semua!!

p/s: Wajib follow semua peserta, hmm....ingatan untuk diriku. 
Tag : Segmen
Aynora Nur adalah seorang penulis blog separuh masa, terlibat dalam bidang hartanah dan perkhidmatan – di Johor, Malaysia. Lulusan MBA. Aktif berblog sejak tahun 2010. Hubungi saya untuk Promosi produk dan servis • Entry kekal di blog • • Pakej mengikut bajet • Daily PV : 35,000 - 45,000 • Monthly PV : 1.1juta - 1.5juta. Info lanjut di about me ...
 
loading...
12 Komen untuk " Segmen : Aku Nak BW Dan Follow Blog Korang !"

Done follow back :)
http://ichinmikitha.blogspot.com/2012/12/segmen-aku-nak-bw-dan-follow-blog-korang.html

assalamualaikum....selamat bersegmen yer...;)

waalaikumussalam Mas Zull, join sekali jom.

kunjungan balasa

singgah dr segmen sama
http://www.jomsinggah.com/2012/12/segmen-aku-nak-bw-dan-follow-blog.html
http://kedaiserbanekakelantan.blogspot.com/2012/12/segmen-aku-nak-bw-dan-follow-blog.html

jemput la dtang blog ye.. jgn segan

dari segment yg sama :) sy memang follow awk, jemput ke blog saya pula ya :P http://awekcool.blogspot.com/

dr segmen yg sma,,,:)
sy da lma follow awk,,,
3ma ksh sbb follow sy kmbli

hai saya dari segmen yg sama.. jemput dtg ke blog saya n jgn lupa follow saya balik taw..=)


http://cutepolkadotsever.blogspot.com/2012/12/segmen-aku-nak-bw-dan-follow-blog-korang.html

thanks singgah blog saya..sudah follow kamu .. :)

DISCLAIMER: All content provided on this "Aynorablogs.Com – Inspirasi Wanita" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Aynorablogs.Com – Inspirasi Wanita will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.

Kisah 25 Filsuf Barat (MATLUTHFI)!! Harga cuma RM22.50 (Asal RM25.00)!

Buat Duit Blog
Back To Top