Segmen | Semarakkan Rakan Blogger Google+

aynora nur | 04 December, 2012,4:40 PM |
Advertisement
As-salam,

Selamat petang kepada para blogger 1Malaysia, tak kira apa bangsa dan agama. Sambil blogwalking, mari kita semarakkan rakan blogger Google+ dengan ikut join segmen oleh Bro HH iaitu Segmen | Semarakkan Rakan Blogger Google+. Sila baca syarat2 daripada blog Hasrulhassan.com untuk lebih faham.

Syarat UTAMA mudah sahaja, macam biasa kita buat tu, copy & paste ayat berikut,


"Google+ lebih baik sebab dengan sekali klik, anda bukan sahaja berhubung sesama blogger, tetapi semua mereka yang punyai akaun dalam rangkaian Google. Malah, apabila anda berkongsi (+1) entri-entri di blog anda, semua rakan anda akan mengetahui akan perkongsian tersebut - sama seperti anda klik Facebook LIKE dalam entri blog."

Saya suka datang blog HH ni, dan I am really die hard stalker to his entries...congrats Bro for being my informal SIFU in this blogger arena.

p/s: Betul kata Bro HH, win-win situation itu yang penting!

Tag : Segmen
Aynora Nur adalah seorang penulis blog separuh masa, terlibat dalam bidang hartanah dan perkhidmatan – di Johor, Malaysia. Lulusan MBA. Aktif berblog sejak tahun 2010. Hubungi saya untuk Promosi produk dan servis • Entry kekal di blog • • Pakej mengikut bajet • Daily PV : 35,000 - 45,000 • Monthly PV : 1.1juta - 1.5juta. Info lanjut di about me ...
 
loading...
7 Komen untuk "Segmen | Semarakkan Rakan Blogger Google+"

Dah join ..tapi schedule post esok...hahahahha
Mula2 baca syarat pening gak..lama2 faham,...

Selamat menambahkan rakan Google+ kita ya..

Salam dari Blog Santai untuk menyemarakkan Google+ ..kita dah add both blog and Google+ ya..

Misi jelajah blog utk segmen semarakkn,ayuh join ramai3

As Salam, datang menerjah dari segmen HH. Salam perkenalan dari saya.

datang dari segmen yg sama..

http://pening-pala.blogspot.com/2012/12/segmen-semarakkan-rakan-blogger-google.html

Salam perkenalan.
Datang dalam misi menerjah. LIKE sudah, follow sudah, g+ sudah.
Komen pun sudah.

DISCLAIMER: All content provided on this "Aynorablogs.Com – Inspirasi Wanita" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Aynorablogs.Com – Inspirasi Wanita will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.

Kisah 25 Filsuf Barat (MATLUTHFI)!! Harga cuma RM22.50 (Asal RM25.00)!

Buat Duit Blog
Back To Top