Segmen | Semarakkan Rakan Blogger Google+

Tudung kanak-kanak
As-salam,

Selamat petang kepada para blogger 1Malaysia, tak kira apa bangsa dan agama. Sambil blogwalking, mari kita semarakkan rakan blogger Google+ dengan ikut join segmen oleh Bro HH iaitu Segmen | Semarakkan Rakan Blogger Google+. Sila baca syarat2 daripada blog Hasrulhassan.com untuk lebih faham.

Syarat UTAMA mudah sahaja, macam biasa kita buat tu, copy & paste ayat berikut,


"Google+ lebih baik sebab dengan sekali klik, anda bukan sahaja berhubung sesama blogger, tetapi semua mereka yang punyai akaun dalam rangkaian Google. Malah, apabila anda berkongsi (+1) entri-entri di blog anda, semua rakan anda akan mengetahui akan perkongsian tersebut - sama seperti anda klik Facebook LIKE dalam entri blog."

Saya suka datang blog HH ni, dan I am really die hard stalker to his entries...congrats Bro for being my informal SIFU in this blogger arena.

p/s: Betul kata Bro HH, win-win situation itu yang penting!

7 comments:

  1. Dah join ..tapi schedule post esok...hahahahha
    Mula2 baca syarat pening gak..lama2 faham,...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat menambahkan rakan Google+ kita ya..

      Delete
  2. Salam dari Blog Santai untuk menyemarakkan Google+ ..kita dah add both blog and Google+ ya..

    ReplyDelete
  3. Misi jelajah blog utk segmen semarakkn,ayuh join ramai3

    ReplyDelete
  4. As Salam, datang menerjah dari segmen HH. Salam perkenalan dari saya.

    ReplyDelete
  5. datang dari segmen yg sama..

    http://pening-pala.blogspot.com/2012/12/segmen-semarakkan-rakan-blogger-google.html

    ReplyDelete
  6. Salam perkenalan.
    Datang dalam misi menerjah. LIKE sudah, follow sudah, g+ sudah.
    Komen pun sudah.

    ReplyDelete

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.

Powered by Blogger.