Update Survey Nuffnang

aynora nur | 01 December, 2012,2:17 PM |
Advertisement
As-salam,

Sudah 1 tahun saya buat blog aynoranur.com. Macam-macam yang saya tulis dan kongsikan. Daripada korean drama, tips dan panduan, tutorial, petua lama, resipi, kisah2 peribadi dan juga himpunan mutiara kata. Kalau malas sangat pun tampalkan gambar untuk 'wordless wednesday'.



Jadi, dengan ini dengan rasa rendah hati dan tangan dan mata terbuka, saya minta you alls bagi feedback kat kotak survey nuffnang di sebelah kanan ni, jawab dengan terus terang pilihan bahan bacaan atau entri yang korang baca dari blog ini.

Sebabnya, saya nak perbaiki entri saya dari semasa ke semasa. Tak mau ditakuk lama aje. Nanti you alls bosan, betul tak? Takut lagi kalau tuan blog yang bosan, mau tutup tak berupdate blog ini nanti...

Okey my dear followers, do the best ok!

p/s: Sesekali korang kliklah iklan nuffnang kat dalam blog ini, sayang korang berganda-ganda. Dan sesungguhnya perniagaan adalah perkongsian..
Tag : Nuffnang
Aynora Nur adalah seorang penulis blog separuh masa, terlibat dalam bidang hartanah dan perkhidmatan – di Johor, Malaysia. Lulusan MBA. Aktif berblog sejak tahun 2010. Hubungi saya untuk Promosi produk dan servis • Entry kekal di blog • • Pakej mengikut bajet • Daily PV : 35,000 - 45,000 • Monthly PV : 1.1juta - 1.5juta. Info lanjut di about me ...
 
loading...
3 Komen untuk "Update Survey Nuffnang"

setakat ni ok..entry pun best2 untuk dibaca,, :)

apasal tak keluar result lepas saya klik. ?

Dah update survey Nuffnang .. :>

www.anastasyea.com

DISCLAIMER: All content provided on this "Aynorablogs.Com – Inspirasi Wanita" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Aynorablogs.Com – Inspirasi Wanita will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.

Kisah 25 Filsuf Barat (MATLUTHFI)!! Harga cuma RM22.50 (Asal RM25.00)!

Buat Duit Blog
Back To Top