Update Survey Nuffnang

loading...
As-salam,

Sudah 1 tahun saya buat blog aynoranur.com. Macam-macam yang saya tulis dan kongsikan. Daripada korean drama, tips dan panduan, tutorial, petua lama, resipi, kisah2 peribadi dan juga himpunan mutiara kata. Kalau malas sangat pun tampalkan gambar untuk 'wordless wednesday'.



Jadi, dengan ini dengan rasa rendah hati dan tangan dan mata terbuka, saya minta you alls bagi feedback kat kotak survey nuffnang di sebelah kanan ni, jawab dengan terus terang pilihan bahan bacaan atau entri yang korang baca dari blog ini.

Sebabnya, saya nak perbaiki entri saya dari semasa ke semasa. Tak mau ditakuk lama aje. Nanti you alls bosan, betul tak? Takut lagi kalau tuan blog yang bosan, mau tutup tak berupdate blog ini nanti...

Okey my dear followers, do the best ok!

p/s: Sesekali korang kliklah iklan nuffnang kat dalam blog ini, sayang korang berganda-ganda. Dan sesungguhnya perniagaan adalah perkongsian..

3 comments:

  1. setakat ni ok..entry pun best2 untuk dibaca,, :)

    ReplyDelete
  2. apasal tak keluar result lepas saya klik. ?

    ReplyDelete
  3. Dah update survey Nuffnang .. :>

    www.anastasyea.com

    ReplyDelete

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.

Powered by Blogger.