Denaihati Sumber Inspirasi aynoranur.com

aynora nur | 17 January, 2013,7:59 AM |
Advertisement
As-salam,

Saya sebenarnya seorang blogger yang tak glamour dan memang saya senang menjadi seorang aynora nur (gabungan nama saya dan ayahanda tercinta) yang biasa pada pandangan mata orang biasa macam kita. Saya seorang pembaca tegar, saya seorang yang suka berkongsi dan saya tidak kisah orang lain mengambil entri dalam blog saya ini.

Tetapi ada sesuatu yang mendorong saya menjadi saya seperti hari ini terutamanya dalam dunia blogging. Kalau anda nak tahu saya amat menggemari bahan tulisan yang ditulis oleh DENAIHATI. Bacalah apa sahaja di blognya, kita akan jumpa pengakhir cerita yang indah. Maksud saya penilaian DENAIHATI mengulas sesuatu isu/kontroversi atau sebagainya sangatlah seimbang. Bukan semua blogger boleh dan mampu berbuat begitu.


10 sebab mengapa DENAIHATI menjadi sumber inspirasi aynoranur.com


  1. Nama blog yang begitu rendah hati, humble "DENAIHATI"
  2. Tagline yang membawa makna besar - Hidup Untuk Memberi
  3. Tulisan yang padat dan relevan
  4. Pemurah dan suka membantu blogger lain
  5. Bahasa blog yang bermutu
  6. Tidak sombong walaupun sudah terkenal secara global, masih sudi memberi komen pada blog orang lain
  7. Template blog yang ringkas dan cantik
  8. Program insentif backlink memberi peluang membuat pendapatan sampingan kepada blogger lain
  9. Banyak panduan dan informasi berguna
  10. Blog luarbiasa dari orang biasa macam kita. Denaihati sumber inspirasi!! 

  
Saya seorang silent readers kepada beribu blog di luar sana tetapi dalam banyak-banyak blog di Malaysia, saya merasakan DENAIHATI yang paling outstanding di mata saya. Semoga kesabaran, keteguhan dan perjalanan panjang DENAIHATI dapat terus 'memberi' kepada kami.


p/s: Tidak salah meniru orang pandai yang berjaya kerana belum tentu kepandaian itu boleh membawa kejayaan kepada seseorang...
Tag : Review
Aynora Nur adalah seorang penulis blog separuh masa, terlibat dalam bidang hartanah dan perkhidmatan – di Johor, Malaysia. Lulusan MBA. Aktif berblog sejak tahun 2010. Hubungi saya untuk Promosi produk dan servis • Entry kekal di blog • • Pakej mengikut bajet • Daily PV : 35,000 - 45,000 • Monthly PV : 1.1juta - 1.5juta. Info lanjut di about me ...
 
loading...
3 Komen untuk "Denaihati Sumber Inspirasi aynoranur.com"

kalau blog2 femes ni, selalu baca senyap2 jer.. huuuuu takut plak nk komen kadang2.

jangan takut leeza, mereka pun dulu mcm kita juga

berbbilion terima kasih yer jadikan denaihati sumber inspirasi.
betul banget ni "...mereka pun dulu mcm kita juga".

DISCLAIMER: All content provided on this "Aynorablogs.Com – Inspirasi Wanita" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Aynorablogs.Com – Inspirasi Wanita will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.

Kisah 25 Filsuf Barat (MATLUTHFI)!! Harga cuma RM22.50 (Asal RM25.00)!

Buat Duit Blog
Back To Top