Drama Korea & Sinopsis Welcome Rain To My Life

aynora nur | 14 January, 2013,4:04 PM |
Advertisement
As-salam,

Drama Korea terbaru yang ditayangkan di Saluran 393 ONE HD adalah Welcome Rain To My Life. Drama ini menggantikan drama korea My Daughter The Flowers yang sudahpun tamat minggu lepas dengan happy ending.

 


Han Dan-bi (Lee Da-hee), seorang anak bekas selebriti yang keras kepala, membuat keputusan untuk mencari wanita misteri yang dipanggil 'Sunny' selepas bapanya itu menjalani pembedahan otak. Dalam misi pencariannya itu dia menemui sesuatu yang mengejutkan dan membongkar kebenaran di sebalik susur galur keluarga mereka.

Kerja Part-Time Di Rumah
Suri rumah, pesara, pelajar & sesiapa sahaja yang ingin bekerja dengan keselesaan di rumah sendiri. Join Sekarang!

Bagaimanakah Dan-bi yang biasa hidup bebas bertukar wajah bila dia menghadapi masalah-masalah yang di luar jangkaannya? Drama Korea Welcome Rain To My Life ini dibintangi oleh Lee Da-hee (pelakon Spy Myung-Wol), Shim Hyung-tak (pelakon Three Sisters), Ryu Sang-wook , Shin Joo-ah dan lain-lain lagi.

Para pelakon Welcome Rain To My Life

 

Salah seorang pelakon utamanya adalah Lee Da Hee. Seorang penyanyi, model dan pelakon. Seorang tinggi lampai, Dilahirkan pada 15 Mac 1985


Sedikit biodata:

Name: 이다희 / Lee Da Hee (Yi Da Hui)
Profession: Actress and model
Birthdate: 1985-Mar-15
Height: 174cm
Star sign: Pisces

Siri TV yang pernah dibintangi oleh Lee Da Hee
  • Welcome Rain to My Life (SBS, 2012)
  • Birdie Buddy (tvN, 2011)
  • Myung Wol the Spy (KBS2, 2011)
  • Royal Family (MBC, 2011)
  • The Secret of Keu Keu Island (MBC, 2008)
  • The Legend (MBC, 2007)
  • Air City (MBC, 2007)
  • Sad Love Song (MBC, 2005)
  • Into the Storm (SBS, 2004)
Antara filem lakonan Lee Da Hee
  • Harmony (2010)
  • Black Heart (2008)

Waktu siaran:

Setiap Isnin - Jumaat pukul 10.10mlm! 2 episod berturut-turut!
Ulangan Isnin - Jumaat pukul 4.50ptg!



*** Saya akan update dari semasa ke semasa waktu siaran ataupun perkembangan sinopsis yang menarik!
Tag : Korean Time
Aynora Nur adalah seorang penulis blog separuh masa, terlibat dalam bidang hartanah dan perkhidmatan – di Johor, Malaysia. Lulusan MBA. Aktif berblog sejak tahun 2010. Hubungi saya untuk Promosi produk dan servis • Entry kekal di blog • • Pakej mengikut bajet • Daily PV : 35,000 - 45,000 • Monthly PV : 1.1juta - 1.5juta. Info lanjut di about me ...
 
loading...
29 Komen untuk "Drama Korea & Sinopsis Welcome Rain To My Life "

Best gile la cite ni.. Heeee .. Xsbr nk tgk episod sterusnye..

han dan bi rasanya lagi sesuai dgn choi kyu won ..serasi <3

cerita nih best ! tapi syg han dan bi tuh sepatutnya lg sesuai dgn kyu won lahhh

iya ke? Akak suka dua2 sebab masing-masing ada karekter yg berlainan..

Aku dah tgk Citer nih episod sampai 106.ending seoung joo & han dan bi couple. Kyu won adik beradik dgn dan bi

macam mne nak tgk online? x dapat pon cari....

Dan bi dgn kyu won lagi sesuai..T_T

ala...x nk tgk..suke han dan bi dgn kyu won...x mau tgk..frust da...

DAN BI DENGAN SEONG JOO.SO SWEET///

dan bi dengan seong joo sesuai..xsuka dengan kyu won tu nampak lembab sahaja

DAN BI DENGAN SEONG JOO.SO SWEET///

layan drama ni..suka tengok dan bi dan seong joo..kalau kyu won tu nampak mcm lembab sahaja.dia mcm xbertindak langsung.

sape tau lagu yg han man joon beri untuk sunny tu ? sya nak title die and ost song ada x ?

sape tau lgu han man joon dgn sunny tu ? please , and lagu ost xde ?

saya raya macam nak sepak je danbi tu
dah tahu mak seung joo tak suka danbi lagi nak menyibuk.
bencinya aku .
danbi lagi sesuai dgn kyu wonnnnnnnnnnnnnn








dan bi masih bertahan sebab seong joo,sebab tu dia tak mahu pindah.

dan bi bertahan sebab seong joo..sedih lah episode semalam

dan bi masih bertahan sebab seong joo,sebab tu dia tak mahu pindah.

dear...dia orang adik beradik, tak boleh kahwin..hihi, tunggu akhir cerita ya

tengok kat mae?

akhirnya dia pindah juga, kyon mi bagi tempat tinggal..

kyu won n dan bi adik beradik

kat mna nak download episod 106(akhir)

han Danbi kyuwoo womi

"Simon and Garfunkel - Bridge Over Troubled Water"

DISCLAIMER: All content provided on this "Aynorablogs.Com – Inspirasi Wanita" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Aynorablogs.Com – Inspirasi Wanita will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.

Kisah 25 Filsuf Barat (MATLUTHFI)!! Harga cuma RM22.50 (Asal RM25.00)!

Buat Duit Blog
Back To Top