Hanif Idrus Giveaway 2013 Segmen

aynora nur | 10 January, 2013,5:16 AM |

As-salam,

Semarakkan diri anda dengan berbagai aktiviti sesama blogger!! Yeah...hih

Segmen ke 3 yang saya join untuk tahun 2013. Kali ini daripada blog santai dan blogger otai HANIF IDRUS BLOG. Giveaway ini mudah sahaja dan syarat2nya pun ringkas. Manalah tahu dapat keychain free, siapa tak mau. Bukan nilai hadiah yang jadi ukuran, sebaliknya effort/usaha yang dilakukan oleh BRO HANIF yang lebih utama. Lastly, jom join!!

Tag:


Banner pun kena pasang, kita pun tolong promote giveaway ni, jadilah win-win situation. Sila klik banner untuk intai-intai segmen ini. Orait!


 

p/s: Mari kita eratkan silaturrahim sesama kita...
#Inspirasi Wanita❤:
Segala sesuatu dalam hidup ini akan pergi dan tidak pernah lagi kembali, ;) :) kecuali DOA. Ia pergi dengan HARAPAN dan Ia kembali dengan REDHA dan KURNIA..
Tag : Segmen

Aynora Nur seorang blogger part time di Johor, Malaysia. Lulusan MBA. Aktif berblog sejak tahun 2010. Hubungi saya untuk Promosi produk dan servis. • Daily PV : 35,000 - 45,000 Info lanjut di about me ...
 

USERS
33 Komen untuk "Hanif Idrus Giveaway 2013 Segmen"

Thanks kerana menyertai giveaway saya. Jom kita meramaikan persahabatan dunia blogging ini

salam..join dari segmen yang sama..done follow you..follow me back..good luck..=)

miszrockers.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

dari segmen yg sama , done follow, follow me back keyy.
http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

dari segmen sama, meh la follow n komen balik:)

Assalamualaikum wbt.Singgah melawat dari GA Mr Hanif.Semoga berjaya :)

Good luck!
Ibu datang dari segmen sama..

http://ibuberbicara.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

Salam.... Cik Putih datang blogwalking and follow disini. Sama-samalah kita memeriahkan dunia blogwalking. Ahikss... and also Good Luck.

Psss...psstt... Jenguk sini gak :

http://sfadazzlinggirl.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

Hai.. walking2 kt cni sambil tuh follow and komen2 kt cni.. follow lah saya balik if sudi..gud luck ya.!

http://fasyrah89.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

Hai.. Leeza singgah sini untuk memeriahkan majlis. Saling meninggalkan jejak... All da best....

link leeza :
http://www.santaileeza.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

-moga terus sukses, terus berkunjung-

salam....dari segmen yang sama.... terima kasih kerana follow blog saya...dan ini hadiah dia...saya follow back :) http://www.mentariminda.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

kathy dah lama follow blog2 aynora nur..memang best terutama blog my karya...banyak dapat inspirasi dari sana...

salam dri budak kampung
naek baseka dri sana ke sini
dtg nktempek sini

http://www.mimbarhatiku.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

salam.. jalan2 sini :)
dari giveaway yg sma...

http://mycadburychocolateblog.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

blogwalking here....goodluck!!!!

http://nadikehidupanku.blogspot.com

singgah sini balas kunjungan ..
dah follow sini.
happy blogging :)

Singgah balas di sini.. good luck 2u2..

Assalamualaikum. sheila dr segmen yg sama. good luck!

http://sheilashahfiekry.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

Assalamualaikum. sheila dr segmen yg sama. good luck!

http://sheilashahfiekry.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

Salam,
Datang dari penganjur Hanif Idrus Giveaway 2013 Segmen
Anda sudah berada di bloglist saya…
http://www.hanifidrus.my
Terima kasih sertai segmen saya
Jom blogwalking ke rakan-rakan segmen dan menangi hadiah misteri

Setiap minggu saya akan merayau di bloglist
( Blogger yang telah lama saya letakkan sila abaikan komen ini..hahahhahahaha)

dari segmen same..
done follow your blog..
follow sini balik..

http://debabpunyeceriter.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

dari segmen yang sama..
selamat bersegmen dan gud luck... ^_^

http://www.mizruha.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

Saya dari segmen yang sama. Thanks for drop by kat blog saya. Already followed your blog. My link stated below.

http://amirofie.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

Thanks again.

Sayang sayang awak.. Baby singgah sini dr segmen sama jgk

http://babyaimacomel.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen_12.html

Moh le kita jalan sini jgk :)

Updated terbaru:
Jumlah peserta kini 64 orang ..jom serbu!!!
pergi ke:
http://hanifidrus.blogspot.com/2013/01/senarai-peserta-dan-bloglist-hanif.html

membalas kunjungan
dr segmen yang sama done follow sini

Dari segmen yg sama

http://lovingwantie.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

Assalamualaikum, baru nak sampai sini dari segmen yang sama, heheh :D

selamat maju jaya dari :
http://www.mayesa-jcb.my/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

terima kasih kepada semua blogger ataupun pembaca yang telah tinggalkan komen untuk entri di atas. Bukannya saya tak mau reply satu persatu, tetapi alangkah baiknya saya buat ucapan t/kasih ini secara sama rata dan senang dibaca oleh semua. Sayang anda semua!!

Assalam..dan salam perkenalan..=)
husna singgah dari segmen yg sama..
selamat bersegmen ye..
http://husnazahidi.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

Jalan-jalan Melihat senarai komen..
Kan segmen dah nak habis..hehehehe

Salam Satu Blogger.
Terima kasih kerana sertai Giveaway HaifIdrus 2013.
Secara rasmi segmen ini telah ditutup.

Pastikan URL blog anda berada di bloglist saya:
http://www.hanifidrus.my/
Jika tiada anda boleh request dimana-mana kotak komen entri saya.
Sila lihat URL anda berdasarkan Nama Blog anda.

Terdapat 10 pemenang bertuah telah terpilih..
Sila lihat senarai pemenang di:
http://hanifidrus.blogspot.com/2013/02/pemenang-hanif-idrus-giveaway-2013.html.

Sekali lagi terima kasih saya ucapkan atas penyertaan anda.

DISCLAIMER: All content provided on this "Aynorablogs.Com – Inspirasi Wanita" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Aynorablogs.Com – Inspirasi Wanita will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.

loading...
Buat Duit Blog
Back To Top