Hanif Idrus Giveaway 2013 Segmen

loading...
As-salam,

Semarakkan diri anda dengan berbagai aktiviti sesama blogger!! Yeah...hih

Segmen ke 3 yang saya join untuk tahun 2013. Kali ini daripada blog santai dan blogger otai HANIF IDRUS BLOG. Giveaway ini mudah sahaja dan syarat2nya pun ringkas. Manalah tahu dapat keychain free, siapa tak mau. Bukan nilai hadiah yang jadi ukuran, sebaliknya effort/usaha yang dilakukan oleh BRO HANIF yang lebih utama. Lastly, jom join!!

Tag:


Banner pun kena pasang, kita pun tolong promote giveaway ni, jadilah win-win situation. Sila klik banner untuk intai-intai segmen ini. Orait!


 

p/s: Mari kita eratkan silaturrahim sesama kita...

33 comments:

  1. Thanks kerana menyertai giveaway saya. Jom kita meramaikan persahabatan dunia blogging ini

    ReplyDelete
  2. salam..join dari segmen yang sama..done follow you..follow me back..good luck..=)

    miszrockers.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    ReplyDelete
  3. dari segmen yg sama , done follow, follow me back keyy.
    http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    ReplyDelete
  4. dari segmen sama, meh la follow n komen balik:)

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum wbt.Singgah melawat dari GA Mr Hanif.Semoga berjaya :)

    ReplyDelete
  6. Good luck!
    Ibu datang dari segmen sama..

    http://ibuberbicara.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    ReplyDelete
  7. Salam.... Cik Putih datang blogwalking and follow disini. Sama-samalah kita memeriahkan dunia blogwalking. Ahikss... and also Good Luck.

    Psss...psstt... Jenguk sini gak :

    http://sfadazzlinggirl.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    ReplyDelete
  8. Hai.. walking2 kt cni sambil tuh follow and komen2 kt cni.. follow lah saya balik if sudi..gud luck ya.!

    http://fasyrah89.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    ReplyDelete
  9. Hai.. Leeza singgah sini untuk memeriahkan majlis. Saling meninggalkan jejak... All da best....

    link leeza :
    http://www.santaileeza.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    -moga terus sukses, terus berkunjung-

    ReplyDelete
  10. salam....dari segmen yang sama.... terima kasih kerana follow blog saya...dan ini hadiah dia...saya follow back :) http://www.mentariminda.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    ReplyDelete
  11. kathy dah lama follow blog2 aynora nur..memang best terutama blog my karya...banyak dapat inspirasi dari sana...

    ReplyDelete
  12. salam dri budak kampung
    naek baseka dri sana ke sini
    dtg nktempek sini

    http://www.mimbarhatiku.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    ReplyDelete
  13. salam.. jalan2 sini :)
    dari giveaway yg sma...

    http://mycadburychocolateblog.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    ReplyDelete
  14. blogwalking here....goodluck!!!!

    http://nadikehidupanku.blogspot.com

    ReplyDelete
  15. singgah sini balas kunjungan ..
    dah follow sini.
    happy blogging :)

    ReplyDelete
  16. Singgah balas di sini.. good luck 2u2..

    ReplyDelete
  17. Assalamualaikum. sheila dr segmen yg sama. good luck!

    http://sheilashahfiekry.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    ReplyDelete
  18. Assalamualaikum. sheila dr segmen yg sama. good luck!

    http://sheilashahfiekry.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    ReplyDelete
  19. Salam,
    Datang dari penganjur Hanif Idrus Giveaway 2013 Segmen
    Anda sudah berada di bloglist saya…
    http://www.hanifidrus.my
    Terima kasih sertai segmen saya
    Jom blogwalking ke rakan-rakan segmen dan menangi hadiah misteri

    Setiap minggu saya akan merayau di bloglist
    ( Blogger yang telah lama saya letakkan sila abaikan komen ini..hahahhahahaha)

    ReplyDelete
  20. dari segmen same..
    done follow your blog..
    follow sini balik..

    http://debabpunyeceriter.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    ReplyDelete
  21. dari segmen yang sama..
    selamat bersegmen dan gud luck... ^_^

    http://www.mizruha.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    ReplyDelete
  22. Saya dari segmen yang sama. Thanks for drop by kat blog saya. Already followed your blog. My link stated below.

    http://amirofie.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    Thanks again.

    ReplyDelete
  23. Sayang sayang awak.. Baby singgah sini dr segmen sama jgk

    http://babyaimacomel.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen_12.html

    Moh le kita jalan sini jgk :)

    ReplyDelete
  24. Updated terbaru:
    Jumlah peserta kini 64 orang ..jom serbu!!!
    pergi ke:
    http://hanifidrus.blogspot.com/2013/01/senarai-peserta-dan-bloglist-hanif.html

    ReplyDelete
  25. membalas kunjungan
    dr segmen yang sama done follow sini

    ReplyDelete
  26. Dari segmen yg sama

    http://lovingwantie.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    ReplyDelete
  27. Assalamualaikum, baru nak sampai sini dari segmen yang sama, heheh :D

    selamat maju jaya dari :
    http://www.mayesa-jcb.my/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    ReplyDelete
  28. terima kasih kepada semua blogger ataupun pembaca yang telah tinggalkan komen untuk entri di atas. Bukannya saya tak mau reply satu persatu, tetapi alangkah baiknya saya buat ucapan t/kasih ini secara sama rata dan senang dibaca oleh semua. Sayang anda semua!!

    ReplyDelete
  29. Assalam..dan salam perkenalan..=)
    husna singgah dari segmen yg sama..
    selamat bersegmen ye..
    http://husnazahidi.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    ReplyDelete
  30. Jalan-jalan Melihat senarai komen..
    Kan segmen dah nak habis..hehehehe

    ReplyDelete
  31. Salam Satu Blogger.
    Terima kasih kerana sertai Giveaway HaifIdrus 2013.
    Secara rasmi segmen ini telah ditutup.

    Pastikan URL blog anda berada di bloglist saya:
    http://www.hanifidrus.my/
    Jika tiada anda boleh request dimana-mana kotak komen entri saya.
    Sila lihat URL anda berdasarkan Nama Blog anda.

    Terdapat 10 pemenang bertuah telah terpilih..
    Sila lihat senarai pemenang di:
    http://hanifidrus.blogspot.com/2013/02/pemenang-hanif-idrus-giveaway-2013.html.

    Sekali lagi terima kasih saya ucapkan atas penyertaan anda.

    ReplyDelete

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.

Powered by Blogger.