Maharaja Lawak Mega 2012 Akhir Dan Ramalan Pemenang

aynora nur | 18 January, 2013,12:38 PM |
Advertisement

As-salam,

Lima kumpulan yang layak ke final MLM 2012 seperti JOZAN, SHIRO, JAMBU, SAYWHO & BOBOI kini sedang bersiap sedia menghadapi pertarungan akhir dalam MLM 2012 malam nanti. Malam nanti semua peserta akan membuat 2 persembahan dengan tema Musical & Free Style. 

Mari kita buat ramalan dan congak2 siapa yang akan bawa balik wang kemenangan hampir setengah juta itu.   MLM 2012 juga ditaja khas oleh sabun pencuci Daia...



1) JOZAN

Kemungkinan JOZAN menjadi juara hampir jadi kenyataan. Hanya ketentuan Tuhan sahaja yang boleh menafikan gelaran juara milik Jozan. Undian SMS tiap minggu masih diungguli oleh Jozan walaupun dua minggu kebelakangan hanya Zizan beraksi solo. Kumpulan Jozan ada kedua-duanya iaitu bakat dan populariti. Kalau Jozan jadi juara, wang hadiah kemenangan mungkin dibahagia tidak sama rata...hihi

2) SHIRO

Kumpulan SHIRO kurang konsisten pada permulaan MLM 2012 tetapi populariti mereka naik sedikit demi sedikit hingga mendapat kepercayaan penonton. Lawak bersahaja, penuh sindiran dan persembahan yang mantap menjadikan Shiro jadi pilihan kedua di belakang Jozan. Jikalau malam nanti mereka membuat persembahan yang penuh lawak, mempunyai tema yang kuat dan dekat dengan penonton, mungkin juga mereka boleh menewaskan kumpulan Jozan. Kita tunggu saja...

3) JAMBU

Kumpulan JAMBU juga kumpulan pelawak otai yang lahir dari program Raja Lawak 1. Kalau diikutkan mereka juga lahir dari tahun yang sama dengan Zizan dan Johan (JOZAN) tetapi mungkin kerana kurang rupa paras dan personaliti, mereka agak lambat popular. Demi semangat dan cintakan bidang lawak, akhirnya mereka masih lagi berada dalam industri. Ramalan saya, kumpulan ini akan berada di belakang Jozan ataupun samada pada kedudukan ketiga ataupun keempat. Apa-apa pun boleh berlaku. Kumpulan Jambu menampilkan lawak yang ringkas dan banyak permainan tubuh badan daripada dailog. Kadang-kadang membosankan juga...

4) SAYWHO & BOBOI

Kedua-dua kumpulan yang menampilkan tiga anggota mungkin mempunyai sama rata samada berada di tangga empat ataupun ke lima persaingan MLM 2012 akhir malam nanti. Tetapi jika kumpulan Boboi & Saywho boleh membuat kejutan dan lawak yang bermutu tetapi masih diminati dan disukai oleh pengundi, mereka boleh juga menewaskan kumpulan lain.

Mengikut ramalan aynoranur.com, berikut carta kemenangan malam nanti,


JOZAN >> SHIRO >> JAMBU >> SAYWHO >> BOBOI 


Maharaja Lawak Mega 2012 Akhir juga ditayangkan di kedua-dua saluran Astro Warna & Astro Mustika HD
Astro WarnaAstro Mustika HD

Aynora Nur adalah seorang penulis blog separuh masa, terlibat dalam bidang hartanah dan perkhidmatan – di Johor, Malaysia. Lulusan MBA. Aktif berblog sejak tahun 2010. Hubungi saya untuk Promosi produk dan servis • Entry kekal di blog • • Pakej mengikut bajet • Daily PV : 35,000 - 45,000 • Monthly PV : 1.1juta - 1.5juta. Info lanjut di about me ...
 
loading...
8 Komen untuk "Maharaja Lawak Mega 2012 Akhir Dan Ramalan Pemenang "

makneng rasa...

jozan>>jambu>>shiro>>saywho>>boboi

kite tunggu la malam ni kann

Saya punya ramalan

jozan > jambu > shiro > saywho > boboi

kita tunggu yang sebenar-benarnya mlm ni, selamat menonton dgn family..

ramalan yg bagus, mlm ini penentuannya.

alamak tak tengok..hehe..sebab tak ada astro. kalau tengok pun tengok Jozan je, dalam youtube.

NNT SAYA BUAT ENTRI SAPA YG MENANG, OK...CIAN DIA..

susah juga nak kata sbb juri memegang peratusan yang agak tinggi berbanding penonton..apa apapun boleh jadi dan yang pasti kumpulan yang menjd fav juri pasti akan menang

jozan is always my favorite..looking forward to see them together!!! harap-harap dia orang menang

DISCLAIMER: All content provided on this "Aynorablogs.Com – Inspirasi Wanita" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Aynorablogs.Com – Inspirasi Wanita will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.

Kisah 25 Filsuf Barat (MATLUTHFI)!! Harga cuma RM22.50 (Asal RM25.00)!

Buat Duit Blog
Back To Top