Selamat Tahun Baru 2013

aynora nur | 01 January, 2013,7:56 AM |
Advertisement
As-salam,

Mungkin saya agak terlewat mengucapkan Selamat Tahun Baru 2013 kepada semua penduduk di muka bumi ini. Tak mengapalah kan, daripada terlepas langsung. Hihi..

Dari meja Editor...aynoranur.com


Semoga pada tahun 2013 ini kita terus mengecapi kejayaan, dilimpahkan rezeki yang berganda, hidup dalam keamanan dan sentiasa di bawah limpahan rahmatNya dan HidayahNya...Amiin...

Kepada teman-teman blogger yang singgah untuk membaca entri ataupun kepada silent reader yang suka mengambil ilmu yang ada dalam blog ini, saya tak pernah sekat jika korang nak copy dan paste artikel saya. Hidup ini cuma pinjaman dan buah fikiran dan ilham menulis entri pun datang daripadaNya. Perkongsian yang membina, insya'Allah...

Mulai saat ini, saya akan lebih giat menulis, membangunkan blog menjadi medan pertemuan kita mencambah ilmu dan mengisi yang kurang. Semoga pada tahun ini saya akan terus lebih istiqamah dalam mempelajari sesuatu tak mengira dalam apa jua bidang sekalipun, dan menampilkan blog template yang lebih segar. Dan, semoga persaingan dalam dunia blog juga adalah persaingan yang sihat dan penuh persahabatan.

Tak mau cari musuh dalam dunia blog ni...kita kawan okeh!

salam sayang,
aynora nur


Aynora Nur adalah seorang penulis blog separuh masa, terlibat dalam bidang hartanah dan perkhidmatan – di Johor, Malaysia. Lulusan MBA. Aktif berblog sejak tahun 2010. Hubungi saya untuk Promosi produk dan servis • Entry kekal di blog • • Pakej mengikut bajet • Daily PV : 35,000 - 45,000 • Monthly PV : 1.1juta - 1.5juta. Info lanjut di about me ...
 
loading...
0 Komen untuk "Selamat Tahun Baru 2013"
DISCLAIMER: All content provided on this "Aynorablogs.Com – Inspirasi Wanita" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Aynorablogs.Com – Inspirasi Wanita will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.

Kisah 25 Filsuf Barat (MATLUTHFI)!! Harga cuma RM22.50 (Asal RM25.00)!

Buat Duit Blog
Back To Top