5 Yang HOT Di Blog Aynoranur

aynora nur | 17 February, 2013,9:10 AM |
Advertisement
As-salam,

Selamat pagi Ahad buat semua pembaca, pengunjung yang terang lagi bersuluh ataupun my silent readers...

Pertama kali saya nak ucapkan ribuan terima kasih kepada semua yang sudi singgah sebentar, membaca, tengok-tengok gambar di blog aynoranur.com. Kerana korang yang rajin menyebabkan trafik blog ini meningkat. Alhamdulillah, pegeviews selalu meningkat lebih daripada 1,000 sehari. Ini kira dah cukup bagus bagi saya yang tak berapa pandai mengambil hati korang semua dengan cerita manis-manis...

Berbalik kepada tujuan asal entri ini ditulis....mulai minggu ini saya akan menyiarkan 5 YANG HOT pada ruangan slide di header blog. 5 YANG HOT akan memaparkan pelbagai versi maklumat, antaranya...



  • BLOG PILIHAN YANG HOT
  • ARTIKEL PILIHAN YANG HOT
  • GAMBAR-GAMBAR YANG HOT (kecuali gambar seksi meksi tak dibenarkan)
  • TOKOH-TOKOH YANG HOT
  • KERETA YANG HOT
  • BLOGGER YANG HOT
  • IKLAN YANG HOT
  • RESEPI YANG HOT
  • LAIN-LAIN ARTIKEL @ MAKLUMAT YANG BOLEH DIKATAKAN HOT OLEH SAYA

HOT di atas adalah dari kacamata saya, bukan you alls...jadi terimalah seadanya jika yang saya paparkan di 'WHAT'S HOT' itu tidak se-hot yang disangka. Kerana cara berfikir, pemikiran, pemerhatian, pendapat, pendapatan, kecenderungan dan kemahiran setiap individu itu berbeza.

BEGITULAH ADILNYA ALLAH...

p/s : Yang COOL pun boleh dilihat HOT oleh mata yang berbeza.   



Tag : Info Blog
Aynora Nur adalah seorang penulis blog separuh masa, terlibat dalam bidang hartanah dan perkhidmatan – di Johor, Malaysia. Lulusan MBA. Aktif berblog sejak tahun 2010. Hubungi saya untuk Promosi produk dan servis • Entry kekal di blog • • Pakej mengikut bajet • Daily PV : 35,000 - 45,000 • Monthly PV : 1.1juta - 1.5juta. Info lanjut di about me ...
 
loading...
3 Komen untuk "5 Yang HOT Di Blog Aynoranur"

Mesti blog nie semakin "HOT" nanti bah ^_^
Semog blog ini terus berjaya dan meningkat pageviewnya lagi :-)

iya mia, kena kreatif sikit untuk menarik pengunjung terutamanya blog kecil mcm saya. t/kasih kerana singgah..

DISCLAIMER: All content provided on this "Aynorablogs.Com – Inspirasi Wanita" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Aynorablogs.Com – Inspirasi Wanita will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.

Kisah 25 Filsuf Barat (MATLUTHFI)!! Harga cuma RM22.50 (Asal RM25.00)!

Buat Duit Blog
Back To Top