5 Yang HOT Di Blog Aynoranur

Tudung kanak-kanak
As-salam,

Selamat pagi Ahad buat semua pembaca, pengunjung yang terang lagi bersuluh ataupun my silent readers...

Pertama kali saya nak ucapkan ribuan terima kasih kepada semua yang sudi singgah sebentar, membaca, tengok-tengok gambar di blog aynoranur.com. Kerana korang yang rajin menyebabkan trafik blog ini meningkat. Alhamdulillah, pegeviews selalu meningkat lebih daripada 1,000 sehari. Ini kira dah cukup bagus bagi saya yang tak berapa pandai mengambil hati korang semua dengan cerita manis-manis...

Berbalik kepada tujuan asal entri ini ditulis....mulai minggu ini saya akan menyiarkan 5 YANG HOT pada ruangan slide di header blog. 5 YANG HOT akan memaparkan pelbagai versi maklumat, antaranya...



  • BLOG PILIHAN YANG HOT
  • ARTIKEL PILIHAN YANG HOT
  • GAMBAR-GAMBAR YANG HOT (kecuali gambar seksi meksi tak dibenarkan)
  • TOKOH-TOKOH YANG HOT
  • KERETA YANG HOT
  • BLOGGER YANG HOT
  • IKLAN YANG HOT
  • RESEPI YANG HOT
  • LAIN-LAIN ARTIKEL @ MAKLUMAT YANG BOLEH DIKATAKAN HOT OLEH SAYA

HOT di atas adalah dari kacamata saya, bukan you alls...jadi terimalah seadanya jika yang saya paparkan di 'WHAT'S HOT' itu tidak se-hot yang disangka. Kerana cara berfikir, pemikiran, pemerhatian, pendapat, pendapatan, kecenderungan dan kemahiran setiap individu itu berbeza.

BEGITULAH ADILNYA ALLAH...

p/s : Yang COOL pun boleh dilihat HOT oleh mata yang berbeza.   



3 comments:

  1. Replies
    1. iya mia, kena kreatif sikit untuk menarik pengunjung terutamanya blog kecil mcm saya. t/kasih kerana singgah..

      Delete
  2. Mesti blog nie semakin "HOT" nanti bah ^_^
    Semog blog ini terus berjaya dan meningkat pageviewnya lagi :-)

    ReplyDelete

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.

Powered by Blogger.