Iklan Kekosongan Jawatan Job Di Rumah

aynora nur | 28 March, 2013,9:54 AM |
Advertisement
As-salam,

Peringatan ya rakan-rakan semua, pekerjaan di rumah ini hanya untuk mereka yang rajin, komited, kuat berusaha dan tidak mengenal putus asa. Oleh kerana ia adalah Kerja Di Rumah, jadi pastikan anda ada 3 - 4 jam sehari masa yang lapang dan khas diperuntukkan untuk pekerjaan ini.

Subject: Pekerja Sambilan Dirumah DiperlukanPekerja Sambilan Dirumah Diperlukan.
Gaji Sehingga RM1300 - RM3400 Sebulan

Syarat Kelayakan:
- Asas komputer & internet
- Microsoft Office (Words & Excel)
- Boleh menulis, membaca & faham B.Inggeris
- Komputer/Laptop
- Akses ke talian internet
- 18 tahun keatas

Lain-lain
- Boleh bekerja tanpa pengawasan
- Boleh mengikut arahan
- Sanggup bekerja keras
- Berfikiran positif
- Bermotivasi tinggi
- Berdisiplin diri

Maklumat lanjut sila ke website di bawah:


Aynora Nur adalah seorang penulis blog separuh masa, terlibat dalam bidang hartanah dan perkhidmatan – di Johor, Malaysia. Lulusan MBA. Aktif berblog sejak tahun 2010. Hubungi saya untuk Promosi produk dan servis • Entry kekal di blog • • Pakej mengikut bajet • Daily PV : 35,000 - 45,000 • Monthly PV : 1.1juta - 1.5juta. Info lanjut di about me ...
 
loading...
8 Komen untuk "Iklan Kekosongan Jawatan Job Di Rumah"

blogger atau orang biasa pun boleh, tak kira dalam atau luar negara

salah satu sumber pendapatan yang boleh digunakan.

betul, tak cuba? saya dah start..

nk tumpang iklan.sape2 yang nk cari pndapatan lbeh, jom join kasih bt duit dari rumah.. 13/3/13 kasih da dpt 1st income. mmg best tgk duit msuk. bru join sehari da dpt income. hehe.. ap tunggu lgi.. jom kte join sme2

http://www.jobdirumah.com/zana131

Salam..saya berminat..adakah kerja nie akan kekal? Saya suri rumah..knowledge with Microsoft Excel and Words..buat masa sekarang sdg mencari kerja..memang kerja saya sebelum nie sebagai Data Entry tapi di office..macam mana kalau saya nak minta? Dan saya nak tau macam mana pembayaran dibuat

Job Di Rumah menawarkan dua jenis peluang perniagaan dari rumah. 1) sebagai partners join affiliate daftar RM50.00 dan iklankan kerja kosong tersebut. 2) Job Di Rumah kita bid kerja, daftar member dulu RM50.00. Ada training dan tunjuk ajar online dan baca panduan dengan berhati-hati. Ada banyak ajensi yang menawarkan kerja, jadi ikuti peraturan dan step dengan betul. Insya Allah ada rezeki di situ.

Selamat berjaya!

DISCLAIMER: All content provided on this "Aynorablogs.Com – Inspirasi Wanita" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Aynorablogs.Com – Inspirasi Wanita will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.

Kisah 25 Filsuf Barat (MATLUTHFI)!! Harga cuma RM22.50 (Asal RM25.00)!

Buat Duit Blog
Back To Top