loading...

Jawatan Kosong Di Maybank Sepanjang Februari 2013

aynora nur | 09 February, 2013,10:53 AM |

As-salam,

Maybank telah diperbadankan pada 31 Mei, 1960 dan memulakan operasi pada 12 September 1960. Pada 17 Februari 1962, Maybank telah disenaraikan di Bursa Saham Kuala Lumpur (kini dikenali sebagai Bursa Malaysia). Bagi yang berminat memohon kerja di Maybank, masa masih ada lagi, kerana kebanyakan kekosongan jawatan akan tamat @ di tutup sehingga hujung bulan februari. Selamat berjaya!


 


Hari ini Maybank merupakan kumpulan perkhidmatan kewangan terbesar di Malaysia. Pelbagai produk dan perkhidmatan ditawarkan termasuk perbankan komersial, perbankan pelaburan, perbankan Islam, perbankan luar pesisir, pajakan dan sewa beli, insurans, pemfaktoran, perkhidmatan pemegang amanah, pengurusan aset, pembrokeran saham, perkhidmatan penama, modal teroka dan perbankan Internet.

Jawatan Kosong di Maybank
  1. Problem Manager
  2. Capacity Manager
  3. SupplyChain Executive
  4. Reporting Analyst
  5. Project Manager

Untuk lebih banyak kekosongan jawatan di Maybank, sila layari website berikut:


Tarikh tutup iklan: 28 February 2013 

#Inspirasi Wanita❤:
Segala sesuatu dalam hidup ini akan pergi dan tidak pernah lagi kembali, ;) :) kecuali DOA. Ia pergi dengan HARAPAN dan Ia kembali dengan REDHA dan KURNIA..

Aynora Nur seorang blogger part time di Johor, Malaysia. Lulusan MBA. Aktif berblog sejak tahun 2010. Hubungi saya untuk Promosi produk dan servis. • Daily PV : 35,000 - 45,000 Info lanjut di about me ...
 

USERS
Back To Top