Komisen Pertama Dari Job Di Rumah JDR

aynora nur | 30 March, 2013,11:48 AM |
Advertisement
As-salam,

Saya ada berita gembira untuk diceritakan kepada pembaca semua. Saya dah dapat bayaran komisen pertama sebab tolong promosikan JOB DI RUMAH. Memang jumlah komisen tidak banyak iaitu RM20.00 untuk satu jualan, tetapi ia cukup beri keyakinan kepada saya untuk lebih rajin lagi. Sebab apa saya bersemangat 'jual' produk JDR ni, adalah kerana dalam masa tak sampai sebulan, ia telah membuahkan hasil.

Ada sesetengah syarikat pengiklanan tidak memberikan kita apa-apa pun, satu sen pun tak ada!

 

Jika anda semua berminat jadi ejen affiliate macam saya, mulakan langkah awal dengan modal RM50-00 dan kemudian hanya buat promosi dengan ikhlas. Tiada paksaan tau, hanya untuk yang kuat dan yakin berjaya sahaja! Hihi..


Mari menuju kejayaan...

Tag : Iklan
Aynora Nur adalah seorang penulis blog separuh masa, terlibat dalam bidang hartanah dan perkhidmatan – di Johor, Malaysia. Lulusan MBA. Aktif berblog sejak tahun 2010. Hubungi saya untuk Promosi produk dan servis • Entry kekal di blog • • Pakej mengikut bajet • Daily PV : 35,000 - 45,000 • Monthly PV : 1.1juta - 1.5juta. Info lanjut di about me ...
 
loading...
3 Komen untuk "Komisen Pertama Dari Job Di Rumah JDR "

t/kasih Nur, semoga awak juga dimurahkan rezeki oleh Nya

tahniah..saya ade gak pasang iklan tu,lame dah..taktau pulak kene byar rm 50..ptt la xde ape2 komisen..

DISCLAIMER: All content provided on this "Aynorablogs.Com – Inspirasi Wanita" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Aynorablogs.Com – Inspirasi Wanita will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.

Kisah 25 Filsuf Barat (MATLUTHFI)!! Harga cuma RM22.50 (Asal RM25.00)!

Buat Duit Blog
Back To Top