Segmen Follow & Blogwalking #2 Oleh Mialiana.com

aynora nur | 09 March, 2013,1:42 PM |
Advertisement

Segmen ini dibuat bagi memudahkan Mia Liana untuk follow dan blogwalking semua blog peserta segmen ini. Secara tidak langsung ianya memberi ruang dan peluang kepada blogger lain untuk turut follow, blogwalking dan berkenalan antara satu sama lain dengan lebih mesra.

Segmen ini bermula dari 7.00 pagi 9 Mac 2013 sehingga 11.59 malam 20 Mac 2013. Mia Liana berharap agar segmen ini mendapat sambutan dan semua blogger dijemput join.

Hanya 4 langkah mudah diperlukan :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen Follow & Blogwalking #2 Oleh Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen entri ini.
Pemilihan pemenang :
  1. 10 blog akan dipilih melalui random.org
  2. Pemenang dikehendaki memberikan satu URL entri terbaik dari blog mereka untuk di review di Mialiana.com
  3. URL entri terbaik hendaklah ditinggalkan di ruangan komen entri pengumuman pemenang nanti.
tunggu apa lagi... sila klik banner di atas untuk join....
Tag : Segmen
Aynora Nur adalah seorang penulis blog separuh masa, terlibat dalam bidang hartanah dan perkhidmatan – di Johor, Malaysia. Lulusan MBA. Aktif berblog sejak tahun 2010. Hubungi saya untuk Promosi produk dan servis • Entry kekal di blog • • Pakej mengikut bajet • Daily PV : 35,000 - 45,000 • Monthly PV : 1.1juta - 1.5juta. Info lanjut di about me ...
 
loading...
54 Komen untuk "Segmen Follow & Blogwalking #2 Oleh Mialiana.com"

dari segmen yg sama...happy2 berblogging..

jemput singgah:

http://umikasum.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

santai hujung minggu. bolehlah join segmen Mia tu nanti..

http://www.aisyahhumaira.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html
singgah dari segmen sama. already follow here ;)

cik akak datang follow sini

http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

done follo2 cnie. . :)
gudluck. . :D

http://budaksukavanilla.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

thanks a lot, dh folow SBV juga

http://www.nurdzafirah.my/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html?showComment=1362845637484#c7059779639160267130


tq, dtg blog, selamat bersegmen .. :)

Asslamualaikum. Mira singgah sini:)
http://www.miramashimaaru.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

dari segmen yang sama . :)

http://www.cikfie.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

dari segmen sama :)

http://official-shahirasulaiman.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

thank you mira, sat lagi bw kat blog awak..

Assalamualaikum w.b.t & Selamat Petang.. Eraz datang guling-guling ke sini melalui Segmen Follow & Blogwalking #2 Oleh Mialiana.com.. [ http://www.erazfadli.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html ] Segmen Follow & Blogwalking #2 Oleh Mialiana.com | ERAZ FADLI

datang singgah sini
http://ibuamirulpunyeblog.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html
done follow #857

Dah selalu BW ke blog Eraz, menarik dan santai..

thanks Aisyah, i m yr silent reader..hihi

dari segmen sama :)
http://www.kisahemasputih.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

assalamualaikum.. saya datang dari segmen yang sama.. baru ada kesempatan nak jalan2.. ni pun dah termengah-mengah.. banyak betol rumah yang nak disinggah ^_^

http://kum-pun.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

assalamualaikum.. saya datang dari segmen yang sama.. baru ada kesempatan nak jalan2.. ni pun dah termengah-mengah.. banyak betol rumah yang nak disinggah ^_^

http://kum-pun.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

Salam perkenalan Ummi singgah sini ye :D

http://mamasentimental.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

Thanks for coming kak. Baru ari nie smpat bw :-D

singgah sini..dah lama xdtg sini.
dah byk kelainan..nice hehe~

datang follow sini,
jenguk kita jugak^^

http://dorayakino.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

dtg melayang dari segmen yang sama... singgah sini dan follow sekali...salam perkenalan...

http://furrasbubblynotes.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

dtg melayang dari segmen yang sama... singgah sini dan follow sekali...salam perkenalan...

http://furrasbubblynotes.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

balas kunjungan dari segmen yang sama... ^_^

singgah dari segmen yang sama dan dah follow blog comel ni .jemput ke blog sy .
http://missikushi.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

Salam singgah dari segmen yang sama :)

http://dianaazisworld.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

assalamuaikum...

singgah dari blog Mialiana.com. jgn lupa singgah balas ke blog sy :D

http://www.khairilmazri.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

dari segmen yg sama , done follow , follow me bak keyy ,
http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

dari segmen yg sama.. done follow sini.. jom follow n singgah blog teman.. heee.. http://tengkubutang.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html#comment-form

klu minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

dari segmen yang sama,done follow.

http://encikridzu13.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

tq.

dr segmen yg sama http://eryati.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

datang singgah sini dari segmen yg sama..

http://pening-pala.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

Hai..hani singgah sini....dari sgmen y sama..selmat bknln yer...http://mardiyanhani.blogspot.com/2013/03/follow-blogwalking2-mia-liana.html,,jmpot join ga saya...http://mardiyanhani.blogspot.com/2013/03/first-giveaway-by-miz-rizhani.html

salam perkenalan..
ss datang dari segmen kak Mia.. already follow sini

:)

singgah dari segmen yang sama. ^^

shad datang dari segmen sama,
http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

salam perkenalan.
bls kunjungan ye.
dr segmen y same. :)

http://pinkuntukaku.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh_9.html

Salam perkenalan :)

Singgah sini dari segmen yang sama.
http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

dari segmen sama ^^
http://www.nazlyizan.my/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

Jom join GA gempak yana

Salam.... terima kasih kerana sudi join dan support Segmen Follow & Blogwalking #2 oleh Mialiana.com ini.

Senarai peserta sentiasa dikemaskini dari semasa ke semasa sehingga segmen tamat.

Selamat berblogwalking dan berkenalan dengan peserta segmen yang lain. (^_^)

As salam,

Singgah sini dari segmen yang sama..salam kenal

http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

Terima kasih kepada semua yang dah BW dan follow saya. Saya akan sambung BW dan follow dari nombor 75..hihi

Assalam..
husna singgah sini..juga dari segmen yg sama..
maaflar baru ada masa dpt jejak..=)
http://husnazahidi.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

DISCLAIMER: All content provided on this "Aynorablogs.Com – Inspirasi Wanita" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Aynorablogs.Com – Inspirasi Wanita will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.

Kisah 25 Filsuf Barat (MATLUTHFI)!! Harga cuma RM22.50 (Asal RM25.00)!

Buat Duit Blog
Back To Top