loading...

Borang Permohonan Online Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Spa8i

aynora nur | 05 April, 2013,10:32 PM |
As-salam,

Borang Permohonan Online Suruhanjaya Perkhidmatan Awam  Spa8i boleh di dapati di portal SPA Malaysia. Kini Borang Spa8 boleh didapati daripada jobsmalaysia.gov.my ataupun spa.gov.my. Kerajaan kini membenarkan pemegang ijazah dan diploma memohon jawatan yang juga di tawarkan kepada pemegang SPM.

logoAdalah dimaklumkan bahawa Borang Permohonan Pekerjaan Dalam Perkhidmatan Awam (SPA8i) Persekutuan dan empat buah negeri boleh dicapai melalui pautan berikut:NOTA: Kini Borang Permohonan Pekerjaan Dalam Perkhidmatan Awam (SPA8i) menggunakan Single Sign-On (SSO). Sekiranya anda menghadapi sebarang masalah permohonan sila maklumkan melalui sistem ePertanyaan.

Sebagai rujukan, deskripsi tugas dan jawatan bagi peringkat kelulusan masing-masing adalah seperti berikut:

Bagi sesiapa yang berminat, borang permohonan Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Spa8i boleh dipohon sepanjang tahun dan boleh laku sehingga 5 tahun. Jadi, pastikan anda memilih mengisi pilihan jawatan yang sesuai dengan kelayakan pendidikan dan minat anda.

Selamat mencuba, semoga ada rezeki anda di sini! Happy reading...
#Inspirasi Wanita❤:
Segala sesuatu dalam hidup ini akan pergi dan tidak pernah lagi kembali, ;) :) kecuali DOA. Ia pergi dengan HARAPAN dan Ia kembali dengan REDHA dan KURNIA..

Aynora Nur seorang blogger part time di Johor, Malaysia. Lulusan MBA. Aktif berblog sejak tahun 2010. Hubungi saya untuk Promosi produk dan servis. • Daily PV : 35,000 - 45,000 Info lanjut di about me ...
 

USERS
0 Komen untuk "Borang Permohonan Online Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Spa8i"
DISCLAIMER: All content provided on this "Aynorablogs.Com – Inspirasi Wanita" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Aynorablogs.Com – Inspirasi Wanita will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.

Back To Top