loading...

Mulakan Perniagaan Online Percuma Dengan Exabytes!

aynora nur | 22 April, 2013,3:26 PM |


OnlineLahTauke! Bring Your Business Online!

Mulakan Perniagaan Online Percuma Dengan Exabytes! | Exabytes dengan sukacitanya memperkenalkan kempen pemasaran terkini, OnlineLahTauke!

Kempen OnlineLahTauke bertujuan untuk menggalakkan ahli perniagaan offline untuk mengembangkan perniagaan mereka secara online dengan percuma *, dengan menuntut  semula RM1,000 geran perniagaan di bawah GMBO 2.0 (Get Malaysian Business Online 2.0), satu inisiatif oleh kerajaan untuk membantu perniagaan mikro untuk memulakan perniagaan internet mereka.

Kami di Exabytes akan mereka bentuk satu laman web 4-halaman untuk mana-mana perniagaan dengan hanya untuk RM999, Bagaimanapun, mereka boleh menuntut balik RM1,000 daripada GMBO 2.0!

Dan bagi anda dan blogger-blogger di luar sana yang mahu menjana pendapatan melalui komisen jualan, inilah masanya! Bagi setiap rujukan yang berjaya membawa kepada InstantWebsite (GMBO 2.0) kepada Exabytes, anda akan mendapat RM100 komisen.

Terma dan syarat2 untuk mendapat GMBO:

  1. Warganegara Malaysia dengan keutamaan kepada wanita yang berumur di antara 18-65 tahun;
  2. Pendaftaran/Lesen Perniagaan/Syarikat;
  3. Pendaftaran nama domain (.my) atau (.com.my) atau (edu.my) atau (net.my) atau (org.my) dan laman sesawang yang aktif;
  4. Langganan kepada perkhidmatan telekomunikasi jalur lebar atau ahli berdaftar dengan Pusat Internet 1Malaysia (PI1M)
  5. Mempunyai akaun bank tempatan atas nama usahawan/perniagaan/syarikat yang digunakan untuk perniagaan
  6. Keutamaan kepada usahawan mikro-jumlah pekerja (sepenuh masa) tidak melebihi 10 orang atau pendapatan tidak melebihi RM200,000 setahun.

Jika nak tahu lebih lanjut tentang GMBO ini, anda boleh login di sini untuk mendapatkan dan memuat naik ke blog / laman web anda.

Mari cuba nasib, happy business!
#Inspirasi Wanita❤:
Segala sesuatu dalam hidup ini akan pergi dan tidak pernah lagi kembali, ;) :) kecuali DOA. Ia pergi dengan HARAPAN dan Ia kembali dengan REDHA dan KURNIA..
Tag : Iklan

Aynora Nur seorang blogger part time di Johor, Malaysia. Lulusan MBA. Aktif berblog sejak tahun 2010. Hubungi saya untuk Promosi produk dan servis. • Daily PV : 35,000 - 45,000 Info lanjut di about me ...
 

USERS
0 Komen untuk "Mulakan Perniagaan Online Percuma Dengan Exabytes!"
DISCLAIMER: All content provided on this "Aynorablogs.Com – Inspirasi Wanita" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Aynorablogs.Com – Inspirasi Wanita will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.

Back To Top