loading...

Panduan Asas SEO Yang Paling Berkesan

aynora nur | 18 April, 2013,9:07 AM |

As-salam,

Panduan Asas SEO Yang Paling Berkesan! | Saya tahu memang ada banyak ebook, laman keahlian dan juga kursus yang menjanjikan anda tempat #1 di Google dalam masa 24 jam. Secara peribadi, memang saya nak percaya yang kenyataan ini benar tetapi saya rasa ianya tidak akan berlaku.

Oh, mungkin ianya boleh berlaku – untuk katakunci (keyword) yang tiada orang cari di internet – hasilnya, tiada orang akan lawati laman web anda juga.

Akhirnya, usaha dan masa anda juga sia-sia.

Kebanyakan produk SEO sebegini sebenarnya banyak menerangkan bagaimana enjin carian berfungsi dan perkara karut lain yang tak berkaitan dengan penyenaraian tempat tertinggi untuk katakunci yang banyak dicari oleh orang ramai.

Mereka cipta produk sebegini dengan sebab tersendiri. Jadi, jangan buang masa untuk benda yang terbukti kewujudannya dan yang pasti ia amat mudah!


Sekiranya anda masih ingin cuba untuk belajar cara mudah untuk berjaya di dalam penyenaraian laman web anda di enjin carian dan miliki trafik PERCUMA ini, berikut ialah beberapa tip penting untuk anda pertimbangkan bila anda beli produk panduan SEO anda seterusnya…

1) CUMA beli daripada Pakar SEO yang sebenar! Dapatkan maklumat dari orang yang benar-benar tahu apa yang mereka katakan! Maklumat yang saya berikan di dalam Panduan Asas SEO adalah kukuh. BUKAN hanya teori semata-mata!

2) CUMA beli maklumat yang telah terbukti berkesan kepada orang lain! Algorithma enjian carian sentiasa bertukar. Sekiranya anda lihat sesuatu cara terkini mendapat hasil yang bagus, ikuti cara tersebut!

3) PASTIKAN anda praktikkan strategi yang tidak akan dibantah (ban) oleh enjin carian. Sesetengah kursus mengajar anda menggunakan taktik yang akan merugikan anda dalam jangka masa panjang. Sesetengah taktik boleh menyebabkan anda disenarai hitamkan dan anda berpotensi untuk tidak mendapat sebarang trafik ke laman web anda langsung. ITU sudah tidak bagus!

4) KADANG-KADANG bagus untuk cuba sesuatu yang baru! Jangan ambil pusing sebarang cakap orang lain pada sesetengah teknik yang anda praktikkan. Anda sendiri mesti mencubanya sendiri!

Inilah faktor-faktor penting jika anda ingin beli produk berkenaan optimasi enjin carian.

Mulakan sekarang seperti saya, happy blogging! 
#Inspirasi Wanita❤:
Segala sesuatu dalam hidup ini akan pergi dan tidak pernah lagi kembali, ;) :) kecuali DOA. Ia pergi dengan HARAPAN dan Ia kembali dengan REDHA dan KURNIA..
Tag : Iklan, Tips SEO

Aynora Nur seorang blogger part time di Johor, Malaysia. Lulusan MBA. Aktif berblog sejak tahun 2010. Hubungi saya untuk Promosi produk dan servis. • Daily PV : 35,000 - 45,000 Info lanjut di about me ...
 

USERS
0 Komen untuk "Panduan Asas SEO Yang Paling Berkesan"
DISCLAIMER: All content provided on this "Aynorablogs.Com – Inspirasi Wanita" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Aynorablogs.Com – Inspirasi Wanita will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.

Back To Top