Contest Mega Raya, Teka Syiling Raya, Menang Duit Raya!

aynora nur | 18 July, 2013,3:44 PM |
Advertisement
Contest Mega Raya, Teka Syiling Raya, Menang Duit Raya! | Fuh.my menganjurkan Contest mega kepada semua blogger di seluruh maya. Hanya untuk blogger sahaja! Syarat-syarat penyertaan amat mudah dan kemudian boleh menang hadiah wang tunai sebesar RM500-00. Wah!! Duit raya tu...



Syarat-syarat penyertaan

1. Anda mestilah membunyai sebutir blog
2. Warganegara Malaysia
3. Buat satu entri bertajuk “Contest Mega Raya, Teka Syiling Raya, Menang Duit Raya!” dengan menggunakan banner diatas dan backlink kan ke entri ini

Dan anda kena klik kat banner kat atas tu untuk baca syarat-syarat ke 4 hingga ke 7. Mudah kan?

Kemudian kira berapa jumlah seluruh syiling kat dalam gambar yang diberikan.

contest mega raua Contest Mega Raya, Teka Syiling Raya, Menang Duit Raya!

Saya pun nak meneka...jeng-jeng...Bismillah, saya teka jumlah duit syiling di atas adalah RM58.13

Kepada para blogger kat luar sana, jomlah meramaikan contest mega ni. Bila ramai yang join baru betul-betul MEGA!


Contest Mega Raya ini dianjurkan oleh Fuh.My, Media-Siber, Gempak.Org dan ditaja oleh penaja awesome iaitu HairanBlog.Com, Yanty.My, FizaFantagiro, SecretOfShaila,BanKami.Net, Aynoranur.Com, AimaBabyComel, Longoi.Com, SilenceBlogz.Com,KacangBoy.Com, CikKiwi, BeritaKaki, Khairul Asrol, KanvasDakwat.Com, Woww.My,KopiLekat, MoneyClub2u, PencuriMovie.Com, BlogFyna.Com, Pena.My, BoniKacak.Com,FizGraphic.Com, KisahEmasPutih.Com dan BulanPurnama.Net

Tag : Segmen
Aynora Nur adalah seorang penulis blog separuh masa, terlibat dalam bidang hartanah dan perkhidmatan – di Johor, Malaysia. Lulusan MBA. Aktif berblog sejak tahun 2010. Hubungi saya untuk Promosi produk dan servis • Entry kekal di blog • • Pakej mengikut bajet • Daily PV : 35,000 - 45,000 • Monthly PV : 1.1juta - 1.5juta. Info lanjut di about me ...
 
loading...
7 Komen untuk "Contest Mega Raya, Teka Syiling Raya, Menang Duit Raya! "

tahniah anda bejaya...!!!! ekekeke...
nak join jugak la...

good luck... :)

http://www.dikbee.com/2013/07/contest-mega-raya-teka-syiling-raya.html

good luck... :)

http://www.dikbee.com/2013/07/contest-mega-raya-teka-syiling-raya.html

ya ke? saya menang? t/kasih dunia! opss!

good luck!!! moga kita menang,, kih3

DISCLAIMER: All content provided on this "Aynorablogs.Com – Inspirasi Wanita" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Aynorablogs.Com – Inspirasi Wanita will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.

Kisah 25 Filsuf Barat (MATLUTHFI)!! Harga cuma RM22.50 (Asal RM25.00)!

Buat Duit Blog
Back To Top