Drama Teduhan Kasih Jadi Fenomena

aynora nur | 05 July, 2013,1:29 PM |
Advertisement
Drama Teduhan Kasih Jadi Fenomena | Saya terbaca dalam metro hari ini (5/7/2013) bahawa drama adaptasi novel berjudul Teduhan Kasih dapat rating yang tinggi sepanjang ditayangkan dalam slot Akasia TV3. Agak-agaknya, siapa yang jadi penonton tu? Semestinya kaum wanita yang ramai menonton drama, lebih-lebih lagi drama air mata, betul tak?


Sebab-sebab Teduhan Kasih jadi fenomena:

1. kisah yang dekat dengan hati masyarakat melayu
2. adaptasi dari novel yang popular dan banyak promosi
3. heronya yang cool (mungkin...?)
4. heroinnya yang asyik kena buli tetapi pada pertengahan cerita dengan tabahnya dia lawan balik
5. watak jahatnya yang menjadi (Nabila la tu...)
6. balasan yang memuaskan hati bagi orang yang jahat pada akhir cerita...

Itulah antara faktor yang menjadikan Teduhan Kasih begitu diminati ramai. Khabarnya, untuk episod akhir sahaja di tonton oleh hampir 4.1 juta orang. Fuh!! Memang fenomena...
Tag : Drama Melayu
Aynora Nur adalah seorang penulis blog separuh masa, terlibat dalam bidang hartanah dan perkhidmatan – di Johor, Malaysia. Lulusan MBA. Aktif berblog sejak tahun 2010. Hubungi saya untuk Promosi produk dan servis • Entry kekal di blog • • Pakej mengikut bajet • Daily PV : 35,000 - 45,000 • Monthly PV : 1.1juta - 1.5juta. Info lanjut di about me ...
 
loading...
6 Komen untuk "Drama Teduhan Kasih Jadi Fenomena"

ada blog tak famous beritahu cerita ini ada persamaan dengan drama korea. Tapi apabila diselidik memang ada persamaan ketara. Ditiru atau meniru wallahualam.

Memang berhantu drama ni.. Macam tak puas pulak layan cerita ni.. Hehe.. Drama baru yg ganti cerita ni macam tak berapa mengancam jer.. Huhu..

itulah namanya kehidupan, copy & paste tak dapat lari..huhu. Kadang2 tiru ada faedahnya untuk semua.

Yang baru Demi Dia, belum layan lagi..

memang besh....klu tertinggal sanggup tgk balik kat tonton

betul tu yati, saya tengok pun dah separuh jalan je. Nanti boleh tengok kat tonton, kan..

DISCLAIMER: All content provided on this "Aynorablogs.Com – Inspirasi Wanita" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Aynorablogs.Com – Inspirasi Wanita will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.

Kisah 25 Filsuf Barat (MATLUTHFI)!! Harga cuma RM22.50 (Asal RM25.00)!

Buat Duit Blog
Back To Top