Kongsi 8Share Untuk Buat Duit Dengan Cepat

aynora nur | 30 September, 2013,September 30, 2013 |
Kongsi 8Share Untuk Buat Duit Dengan Cepat - Apa itu 8Share? Pernah dengar tak? Untuk info, 8Share adalah kelab ganjaran eksklusif untuk pengguna media sosial yang suka mendapat barangan percuma, mendapatkan wang tambahan setiap bulan dan menjadi yang pertama untuk memperkenalkan sesuatu yang baru.

Jom daftar beramai-ramai...http://bit.ly/14BL25ZTentu anda tertanya-tanya siapakah yang layak sertai 8share ini dan apakah peraturannya? Jangan risau, semua orang boleh join asalkan suka untuk berkongsi sesuatu yang 'cool' melalui media sosial seperti Facebook, Twitter, Google + dan banyak lagi. Tetapi 8Share baru berada di beberapa negara seperti Malaysia, India, Philippines, dan Singapore. 

Berminat buat duit macam saya? Jom daftar sekarang. Mari kita sama-sama menabung, sikit-sikit lama-lama jadi bukit!Bagaimana saya boleh dapat duit/reward dengan 8Share?

Mudah sahaja caranya. 
# Dibayar tunai jika kongsikan dari ruangan Specials. 
# Dapat tunai jika ajak kawan-kawan sekali 
# Dapat Contribution Points (CPs) jika aktif sebagai ahli 8Share. 
# Juga boleh dapat hadiah dan gajet yang 'cool' dari kontes yang dibuat oleh pihak 8Share. Boleh tengok kat sini, rewards.

Aynora Nur adalah seorang penulis blog separuh masa, terlibat dalam bidang hartanah dan perkhidmatan – di Johor, Malaysia. Lulusan MBA. Aktif berblog sejak tahun 2010. Hubungi saya untuk Promosi produk dan servis • Entry kekal di blog • • Pakej mengikut bajet • Daily PV : 35,000 - 45,000 • Monthly PV : 1.1juta - 1.5juta. Info lanjut di about me ...
 
5 Komen untuk "Kongsi 8Share Untuk Buat Duit Dengan Cepat"

Saya buat income 8share macam tak jalan pun :-)

Jemput join mini contest blog saya :-)

seronok tengok orang bleh buat duit

suka tengok org bleh buat duit ni..

mcm banyak sangat benda nak kena join..nanti le tunggu blog trafik best..:D

Selamat menjana income dgn 8share

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.

Back To Top