Kongsi 8Share Untuk Buat Duit Dengan Cepat

Tudung kanak-kanak
Kongsi 8Share Untuk Buat Duit Dengan Cepat - Apa itu 8Share? Pernah dengar tak? Untuk info, 8Share adalah kelab ganjaran eksklusif untuk pengguna media sosial yang suka mendapat barangan percuma, mendapatkan wang tambahan setiap bulan dan menjadi yang pertama untuk memperkenalkan sesuatu yang baru.

Jom daftar beramai-ramai...http://bit.ly/14BL25Z



Tentu anda tertanya-tanya siapakah yang layak sertai 8share ini dan apakah peraturannya? Jangan risau, semua orang boleh join asalkan suka untuk berkongsi sesuatu yang 'cool' melalui media sosial seperti Facebook, Twitter, Google + dan banyak lagi. Tetapi 8Share baru berada di beberapa negara seperti Malaysia, India, Philippines, dan Singapore. 

Berminat buat duit macam saya? Jom daftar sekarang. Mari kita sama-sama menabung, sikit-sikit lama-lama jadi bukit!



Bagaimana saya boleh dapat duit/reward dengan 8Share?

Mudah sahaja caranya. 
# Dibayar tunai jika kongsikan dari ruangan Specials. 
# Dapat tunai jika ajak kawan-kawan sekali 
# Dapat Contribution Points (CPs) jika aktif sebagai ahli 8Share. 
# Juga boleh dapat hadiah dan gajet yang 'cool' dari kontes yang dibuat oleh pihak 8Share. Boleh tengok kat sini, rewards.

5 comments:

  1. Saya buat income 8share macam tak jalan pun :-)

    Jemput join mini contest blog saya :-)

    ReplyDelete
  2. mcm banyak sangat benda nak kena join..nanti le tunggu blog trafik best..:D

    ReplyDelete

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.

Powered by Blogger.