Larangan Pakai Seksi Di Bandung Sepanjang Ramadan

aynora nur | 05 July, 2013,8:23 AM |
Advertisement
Pihak berkuasa Bandung mengeluarkan amaran akan bertindak terhadap mereka yang berpakaian seksi di bandar itu sepanjang bulan Ramadan.



Amaran itu dikeluarkan selepas pihak berkuasa berkenaan berbincang dengan beberapa pertubuhan Islam. ia bertujuan menjaga ketertiban dan keselesaan penduduk mengerjakan ibadah puasa.

Beberapa badan dan persatuan setempat berjanji akan membantu usaha pihak berkuasa di Bandung bagi melaksanakan usaha tersebut.

Saya sokong penuh usaha tersebut memandangkan di negara kita sendiri pun menghadapi dilema yang serupa. Tak pandang kata kolot, bila dah pandang menambah umpatan, hasilnya puasa kita tinggal berapa 'sen' sahaja...macam mana tu?

Malaysia tak nak buat ke? Negeri mana yang berani buat arahan begitu agaknya?
Aynora Nur adalah seorang penulis blog separuh masa, terlibat dalam bidang hartanah dan perkhidmatan – di Johor, Malaysia. Lulusan MBA. Aktif berblog sejak tahun 2010. Hubungi saya untuk Promosi produk dan servis • Entry kekal di blog • • Pakej mengikut bajet • Daily PV : 35,000 - 45,000 • Monthly PV : 1.1juta - 1.5juta. Info lanjut di about me ...
 
loading...
0 Komen untuk "Larangan Pakai Seksi Di Bandung Sepanjang Ramadan"
DISCLAIMER: All content provided on this "Aynorablogs.Com – Inspirasi Wanita" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Aynorablogs.Com – Inspirasi Wanita will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.

Kisah 25 Filsuf Barat (MATLUTHFI)!! Harga cuma RM22.50 (Asal RM25.00)!

Buat Duit Blog
Back To Top