Majalah RASA 250 Sajian Syawal

aynora nur | 17 July, 2013,8:07 AM |
Advertisement
Majalah RASA 250 Sajian Syawal | Siapa yang tak suka tengok makanan yang enak-enak dan menggiurkan, kan? Dengan tengok gambar aje pun boleh kenyang. Itu tipu, ok! Saya nak cerita sikit yang saya adalah seorang penyimpan resepi dari sejak zaman tak pandai masak hinggalah dah pandai masak. Koleksi resepi dalam simpanan saya ada hampir 1000+++...

Tetapi jangan percaya sangat dengan fakta di atas, sebab saya menyimpan resepi tetapi jarang dipraktikkan. Alkisah, yang terbaru saya beli Majalah RASA Edisi Ogos 2013. Hrm...banyak resepi tu, ada 250 resepi sajian syawal untuk buat kita rambang mata...


 

Jomlah jadi macam saya, tergesa-gesa beli buku resepi kat atas tu, satu apa pun tak buat lagi. Tapi yang syoknya, kat dalam tu ada edisi khas untuk kek-kek kukus yang pelbagai warna, rasa (mungkin?) dan yang penting semuanya ringkas belaka.

Selamat memasak, jangan tengok aje resepi-resepi tu macam saya! hiks! 
Tag : Keluarga
Aynora Nur adalah seorang penulis blog separuh masa, terlibat dalam bidang hartanah dan perkhidmatan – di Johor, Malaysia. Lulusan MBA. Aktif berblog sejak tahun 2010. Hubungi saya untuk Promosi produk dan servis • Entry kekal di blog • • Pakej mengikut bajet • Daily PV : 35,000 - 45,000 • Monthly PV : 1.1juta - 1.5juta. Info lanjut di about me ...
 
loading...
8 Komen untuk "Majalah RASA 250 Sajian Syawal"

nampak ada juadah tradisi Kedah tu... haha sy sukaa.

hoho..
ini kalu mak dpt tau mesti dia pn bli nie..
kt umah rasanyer mmg ada sokmo versi raya punya :)

hihi..dah namanya ibu rumahtangga

hampir semua negeri ada dalam RASA tu..

salam ramadhan yg ke 8..
wah byk resepi yg boleh di cuba nanti ni

hehe bab masak ne fae belum steady lagi haha

eh m3h, bukan ramadan hari ke 7 ke? yg penting puasa..betul tak?

tak apa Fae, nanti dah berdua-duaan (suami), mesti terror masak.

DISCLAIMER: All content provided on this "Aynorablogs.Com – Inspirasi Wanita" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Aynorablogs.Com – Inspirasi Wanita will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.

Kisah 25 Filsuf Barat (MATLUTHFI)!! Harga cuma RM22.50 (Asal RM25.00)!

Buat Duit Blog
Back To Top