loading...

Nuffnang & KANEBO KATE SS Collection

aynora nur | 04 July, 2013,11:20 AM |

Nuffnang & KANEBO KATE SS Collection | Jangan pelik jika saya tetiba cakap dan tulis pasal kecantikan. Ini cuma tolong promosi sikit-sikit setakat yang mampu sebagaimana 'bayaran' yang akan diterima...

Ada satu lagi CPUV Nuffnang yang diberikan kepada blog aynoranur.com ini, jadi wajar bagi saya membalas kepercayaan advertiser tersebut.

Alkisahnya, KANEBO Kate SS Collection ni adalah produk kecantikan terbaru dari KANEBO. Nak tahu lebih lanjut, pergi aje Website formal dia. Macam-macam  boleh dapat info kat situ.

Secara ringkasnya ia adalah produk kecantikan wajah yang berasaskan warna-warna gold dan sesuai untuk semua jenis kulit di Asia.



Dan untuk saya, advertisers telah berikan CPUV melalui Nuffnang...



Bagi wanita-wanita cantik di luar sana, jika terserempak dengan iklan tersebut kat blog ini, sila klik dan tengok infonya, ok...

#Inspirasi Wanita❤:
Segala sesuatu dalam hidup ini akan pergi dan tidak pernah lagi kembali, ;) :) kecuali DOA. Ia pergi dengan HARAPAN dan Ia kembali dengan REDHA dan KURNIA..
Tag : Nuffnang

Aynora Nur seorang blogger part time di Johor, Malaysia. Lulusan MBA. Aktif berblog sejak tahun 2010. Hubungi saya untuk Promosi produk dan servis. • Daily PV : 35,000 - 45,000 Info lanjut di about me ...
 

USERS
2 Komen untuk "Nuffnang & KANEBO KATE SS Collection"

fae x arif sangat ngan cosmetic stuff ne hehe

SAYA TOLONG PROMO SIKIT, SEMPENA CPUV SINGGAH KAT BLOG

DISCLAIMER: All content provided on this "Aynorablogs.Com – Inspirasi Wanita" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Aynorablogs.Com – Inspirasi Wanita will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.

Back To Top