Header Ads

Nuffnang & KANEBO KATE SS Collection


Advertisement
Nuffnang & KANEBO KATE SS Collection | Jangan pelik jika saya tetiba cakap dan tulis pasal kecantikan. Ini cuma tolong promosi sikit-sikit setakat yang mampu sebagaimana 'bayaran' yang akan diterima...

Ada satu lagi CPUV Nuffnang yang diberikan kepada blog aynoranur.com ini, jadi wajar bagi saya membalas kepercayaan advertiser tersebut.

Alkisahnya, KANEBO Kate SS Collection ni adalah produk kecantikan terbaru dari KANEBO. Nak tahu lebih lanjut, pergi aje Website formal dia. Macam-macam  boleh dapat info kat situ.

Secara ringkasnya ia adalah produk kecantikan wajah yang berasaskan warna-warna gold dan sesuai untuk semua jenis kulit di Asia.



Dan untuk saya, advertisers telah berikan CPUV melalui Nuffnang...



Bagi wanita-wanita cantik di luar sana, jika terserempak dengan iklan tersebut kat blog ini, sila klik dan tengok infonya, ok...

Advertisement

2 comments:

  1. fae x arif sangat ngan cosmetic stuff ne hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. SAYA TOLONG PROMO SIKIT, SEMPENA CPUV SINGGAH KAT BLOG

      Delete

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.

Powered by Blogger.